- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Hayırlı uğurlu olsun canımTeşekkür ederim canım
Sağlık ocağına gittim sabah 10 gün geçmeden kan testi yapmıyorlarmış . Pazartesi gideceğim tekrar
Önceki gebeliğimde boş gebelik olmuştu kalp atışını duyana kadar kendimi kaptırmak istemiyorum Allah tan hayırlısını istiyorum isteyen herkese nasip etsin mevlam
Leke leke geliyorsa adet oluyorsundurKızlar adet olamadım daha ve ates basiyor beni. Lekelenme oldu gun boyu. Noluyor bana yaa
Gününe daha var mıydıKızlar adet olamadım daha ve ates basiyor beni. Lekelenme oldu gun boyu. Noluyor bana yaa
Normal bi durum canım. Progestan verdiyse doktor onu iç. Ayaklarını uzat dinlen ilk aylar cok riskli ne işi ya salla gitsinKızlar ya benim çok sancı var karnımda belime de vuruyor. Hiç bi iş yapamıyorum. Allahtan lekelenne yok ama yine de korkuyorum bi düşük yapmaktan
Doktora gitmedim henüz daha erken olduğu için yaNormal bi durum canım. Progestan verdiyse doktor onu iç. Ayaklarını uzat dinlen ilk aylar cok riskli ne işi ya salla gitsin
Geldi kırmızı kart bugünLeke leke geliyorsa adet oluyorsundurhayırlısı inşallah canın
Adet günüm hep erken olurdu. Dün olmadı iste hep leke seklindeydi. Bugün oldu ama baya sancılı. Doktora gidecem artık bitinceGününe daha var mıydı
Kızlar ya benim çok sancı var karnımda belime de vuruyor. Hiç bi iş yapamıyorum. Allahtan lekelenne yok ama yine de korkuyorum bi düşük yapmaktan
Kısmet değilmiş canım, inşallah tez zamanda nasip olur...Evet kırmızı kart yedim. Kahverengi lekelenmeler başladı
İnşallah canım aminBenim yeni bat 13 aralık. Bu ay ikinci denememiz olacak.İnşallah en kısa zamanda nasip eder Allahım banada sizlerede
Ne durumdasın canım varmı gelişme.Benim bat bugün bakalım şimdilik gelen giden yok ama hafif kasıklarda ağrı oluyor 2 gündür hafif göğüslerde hassasiyetde başladı akşama olmazsam test alıp yapıcam
Malesef regl oldum canım sonraki aya kaldı umutlar artık kısmetNe durumdasın canım varmı gelişme.
Anladım canım, inşallah bi dahaki ay nasip olur :)Malesef regl oldum canım sonraki aya kaldı umutlar artık kısmet