- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Burdada yer alayim bari :) 3. Cocuk ama benimSevgili Anne adayı
İlk sıralarda yer almalıyım diyorsan acele et, Bunun için tam vakti
1-
2-
3-
4-
5-
Aynen canım hemen ilk sıradan başlatıyorum yerini :)))Burdada yer alayim bari :) 3. Cocuk ama benim13 kasima gelir insallah
Bende şuraya ilişeyim bari
İlk sira pek rahatmis :)Aynen canım hemen ilk sıradan başlatıyorum yerini :)))
Benim bat kafayı yedi :)Tabi ki buyrun efendim :) hemen bat alayım :)
Tahmin edebiliyorumİlk sira pek rahatmis :)
Eyvah eyvahBenim bat kafayı yedi :)
22 ekim. Ama 2gün önce oldum. Arası kısalınca sanki hiç temiz kalmıyorum gibi oluyor. Ne ara hamile kalacamEyvah eyvahen son adet tarihin neydi peki canım :)))
Hayırlısı olsun canım :) ovulasyon testi kullancan mecbur22 ekim. Ama 2gün önce oldum. Arası kısalınca sanki hiç temiz kalmıyorum gibi oluyor. Ne ara hamile kalacam
Allah bağışlasın canım, benimde öle canım bir oğlum var bu ay da şansımı denicem eğer bu ayda olmazsa belki de umutlar yaza kalcak31 ekim bat cnm bi oglum var cok sukur 2.yi istiorum nasipse
İnşallah herşey planladığın gibi olur Allah gönlüne göre versin :))) benim oğluşta kreşe gidiyor ben arayı kısa tutmaya çalıştıkca eşim uzun tutmaya çalışıyor oğlum kardeşine abilik yapsın diyeKizlar bende varım 2. Için ama ocak ayı itibariyle başlıcam çünkü 1. Çocuğun anaokuluna gidecek doğum okul dönemine gelmesin
Bal gibi de sayılırsın hatta grubun ilk hamiş ödülünü aldın canım tebriklerBende suan ikinci cocuguma hamileyim ben sayilmam heralde