Gebeliğe Hazırlık Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sagol canimda iste, gel gor ki insan kendine soz geciremiyor. Cok isteyince saglikli olmasini istiyor rabbim herseyin hayirlisni nasip etsin
Çok sinir bozucusun :KK70: yani burda millet hamile olcam diye uğraşıyor sende havadan nem kapıyorsun hamileliğin tadını çıkarıcağına şu düşündüğün şeylere bak cık cık hiç yakıştıramadım :)

Doğrudur canım zaten bütün yaşadığımız hamilelik belirtileri ya psikolojik ya da adetten dolayı çıkıyor.
Evet canım 3.gunu gitmen lazım testlerin doğru ölçülebilmesi için. Sonra test sonucu için gidiyorsun sonrada yumurtlama zamanı çağırıyor. İnşallah güzel bi tedavi uygular, erteleyen bişey vermeyen akışına bırakan doktorları sevmiyorum, onu zaten ben evdede yaparım sen bana tıbbi bişeyler ver demek geçiyor içimden :)
Teşekkür ederim canım detaylıca anlatmışsın
Bende aynısını düşünüyorum olsaydı olurdu zaten direkt başla tedaviye dimi :)
Amin canım hemen olsun da hepimiz güzel haberleri burda paylaşalım :anneadayı:

Teşekkür ederim canım detaylıca anlatmışsın
Bende aynısını düşünüyorum olsaydı olurdu zaten direkt başla tedaviye dimi :)
Amin canım hemen olsun da hepimiz güzel haberleri burda paylaşalım :anneadayı:
Evet canım aynen :) oraya bi umut için gidiyosun eli boş dönünce sanki şans oyunu çekmişimde bişey çıkmamış gibi hissediyorum :) İnşallah dediğin gibi bari birimizden birimize şans uğrasada teselli olsa hepimize :)

Çok sinir bozucusun :KK70: yani burda millet hamile olcam diye uğraşıyor sende havadan nem kapıyorsun hamileliğin tadını çıkarıcağına şu düşündüğün şeylere bak cık cık hiç yakıştıramadım :)

valla haklisin ben tam dayaklik bir insanim :kızgın::kızgın::kızgın:

Hamile olmasan dert olsan baska dert. Nedir bu kadin milletinin cektigi

Kizlar ben ilk kizima yaki ile hamile kalmistim sizde hic denediniz mi
nasıl yani biraz açıklarmısınız
bu arada bende oğluma kardeş istiorum 2 yıl olucak 2 kez kimyasal gebelik geçirdim rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah benide eklermisiniz listeye .? beklenen adet tarihim 4 aralık

Feyse bi giriyorum herkes ikinci cocuğa hamile ya da ilk cocuğunun olacağını paylaşmış nasıl sinirlerim bozuluyor anlatamam :’( benim neden hala vaktim gelmedi diye...

Feyse bi giriyorum herkes ikinci cocuğa hamile ya da ilk cocuğunun olacağını paylaşmış nasıl sinirlerim bozuluyor anlatamam :’( benim neden hala vaktim gelmedi diye...
Şu son 1 yıldır ikinci çocuğunu doğurmayan kalmadı etrafımda. Kalan yarısı da 2. Ye hamile. Son 1 arkadaşım vardı tek çocuğu olan o da 2 aylık hamileymiş.

Şu son 1 yıldır ikinci çocuğunu doğurmayan kalmadı etrafımda. Kalan yarısı da 2. Ye hamile. Son 1 arkadaşım vardı tek çocuğu olan o da 2 aylık hamileymiş.
Sende benimle aynı durumdasın canım :KK43: aynen o durumdayım. Benim zamanımda doğuranla Ya kazayla ikinciye hamile kaldılar ya da isteyerek :KK43: eşimin arkadaşının karısıda hamileymiş en cok o koydu, şimdi benden gördüde kaldı dicek bende hamile kalırsam :)

Sende benimle aynı durumdasın canım :KK43: aynen o durumdayım. Benim zamanımda doğuranla Ya kazayla ikinciye hamile kaldılar ya da isteyerek :KK43: eşimin arkadaşının karısıda hamileymiş en cok o koydu, şimdi benden gördüde kaldı dicek bende hamile kalırsam :)
Ay sorma eltimin çocuğu 11 yaşında kesinlikle istemiyorum diyordu o bile 2. Hamile. Bütün oklar bana döndü

Ah ah sorma canım, hadi oklar sana dönmesede sen öle hissediyorsundur herşeyden kıl kapıyorsundur :))))
Yok kuzum açık açık söylüyorlar sıra sende diye. Rüyalarımı bile ona yürüyorum. Dün rüyamda süpriz doğumgünü gördüm. Acaba hamile miyim diyorum o kadar yani

Yok kuzum açık açık söylüyorlar sıra sende diye. Rüyalarımı bile ona yürüyorum. Dün rüyamda süpriz doğumgünü gördüm. Acaba hamile miyim diyorum o kadar yani
Hım bizim daha dürtükleyen yok hatta herkes bekle biraz daha diyor ama hep hayalimdi iki cocuğumun arasındaki yaşı az tutmak ikisini arkadaş gibi büyütmek ama bu gidişle kısmet olmıcak galiba :)

İnşallah vardır rüyan doğru çıkar canım :)

nasıl yani biraz açıklarmısınız
bu arada bende oğluma kardeş istiorum 2 yıl olucak 2 kez kimyasal gebelik geçirdim rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah benide eklermisiniz listeye .? beklenen adet tarihim 4 aralık
Cnm yumurtlama gunune beş gun kala banyo yapiyorsun yakiyi kuyruk sokumunun ustunden beline yapistiyorsun ve 5 gun duzenli hergun iliskiye giriyorsun ama banyo yapmıyorsun yumurtlama gunun geçtikten sonra banyo yapiyorsun banyoda yakiyi cikariyorsun iste başı pis geziyorsun bir kac gun ama ne yapalim cocuk icin ona da katlaniyorsun

Cnm yumurtlama gunune beş gun kala banyo yapiyorsun yakiyi kuyruk sokumunun ustunden beline yapistiyorsun ve 5 gun duzenli hergun iliskiye giriyorsun ama banyo yapmıyorsun yumurtlama gunun geçtikten sonra banyo yapiyorsun banyoda yakiyi cikariyorsun iste başı pis geziyorsun bir kac gun ama ne yapalim cocuk icin ona da katlaniyorsun
Her gün ilişkiye girmeyi sperm kalitesi için önermiyolar pek daha sağlıklı olması için 1.gün arayla daha iyi oluyormuş

Kız Allah sen neetmesin :KK70: duş almadan gezilir mi işe güce giden var evde çocuğa yemek yapan var :)

:ruh::skandal:
Cünüp cünüp gezilir mi kız. Çarpılırsın haa:skandal:

X