Gebeliğe Hazırlık Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben regl oldum bu ay çok umutlanmıştım regl bitsin soğan kürüne başlıcam bu ayda böyle deneyeceğim önceki ay enfeksiyon vardı cipro kullandım bitti ovülasyon oldu ama olmadı
Valla bende ümitlenmiştim ister istemez. Ama olmadı. Soğan kürünü geçen ay yaptım üç gün. Midemi ağrıttı bıraktım. Zaten adetim de çok tuhaf oldu anlamadım

Valla arkanızdan çok ağladım geri dönün diye ama hepiniz başka topiklere dağıldınız

Maalesef yok kuzum, önümüzdeki maçlara bakcaz artık :)))

valla ben pek dağılmadım da yazan yok hakkaten. Herkes bunalımda mı yoksam :) Hakkında hayırlısı canım

Selam kızlar bende geldim ama topik pek sessiz konu sahibi konuyu ayakta tut bence sende gidersen kimse kalmaz zaten.. ben 26 yaşındayım oğluşum var bitane 20 aylık ona kardeş istiyoruz niye bu kadar acele ediyorsunuz derseniz ikisi birlikte büyüsün zaten rahatım yok onada arkadaş olur çok sıkılıyo hep oyun hep oyun yetişemiyoruz valla.. çok zorlanacağımı biliyorum ama yinede istiyorum.. bu arada bu ay soğan kürüne başladım birde maydonoz buharı yapıcam oğlumdada böyle hamile kalmıştım..

Ben de 28 30 gun arasi degisir adet gunum.bugun regl olmadim.30 na kadar olmam ins kizlar.ne zamandr sol kasim agrim var.

yok gelmedi hala sancım var ama tedirgin tedirgin bekliyorum eşime söz verdim 2 gün geçmeden yapmıcam diye yarın sabaha kadar gelmezse yapıcam nasipse
Insaallah gelmez cnm ya
benimde 5 gunum var bata neden bilmiyorum hala akintim devam ediyor goguslerimin ucuna dokunamiyorm sizliyo ve rahim ve kasik genel olarak agri var keske mucizem bu ay gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…