Gebeliğe Hazırlık Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar bende durum biraz karıştı pazar sabahı kahverengi bş akıntı geldi regl olduğumu düşünmüştüm . Ama sonrasında hiç gelen giden Yok 3 gün oldu acaba hamile olabilirmiyim böyle bişey başına gelen var mı . Yada dişim için antibiyotik kullanmıştım stresli bş dönemdeyim acaba bunlsrdsn dolayı olmuş olabilir mi
Test yapmaya da cesaret edemiyorum eğer tek çizgi görürsem yine çok hüzünlü olacak
Belirsizlik çok sıkıcı oluyor ya geleceksen gel diyorum boşuna heves yapmaktan nefret ediyorum

Kızlar benimde kasıklarım cok ağrıyo kac gündür. Birde bilir misiniz bilmem kirpiklerim birleşik hep

Dayanamayıp test yaptım çok silik çıktı yardım kızlar foto nasıl koyuluyor göstermek istiyorum

Gözünaydınnn ❤ Silik bile değil maşallahh :) Yerlesme kanamasidir insallah gelen.Yine de kontrole git ilac verir.
Kızlar benimde kasıklarım cok ağrıyo kac gündür. Birde bilir misiniz bilmem kirpiklerim birleşik hep

Ben ilk gebeligimde duymustumda hadi canim demistim :) ikincidede oldu kirpigimin bi yeri karisik gb böyle hepsi düz normal dururken bitanesi isyan ediyor gb oluyor :))))))))
Komik ama 2 kezde de aynisi oldu

Teşekkür ederim canım
Sağlık ocağına gittim sabah 10 gün geçmeden kan testi yapmıyorlarmış . Pazartesi gideceğim tekrar
Önceki gebeliğimde boş gebelik olmuştu kalp atışını duyana kadar kendimi kaptırmak istemiyorum Allah tan hayırlısını istiyorum isteyen herkese nasip etsin mevlam

Kızlar adet olamadım daha ve ates basiyor beni. Lekelenme oldu gun boyu. Noluyor bana yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…