- 8 Şubat 2015
- 354
- 105
- Konu Sahibi black_hayit
Regl belirtileri varmı inşallah yokturrrr:)5 gun var :) neyse korunmayi birak dedigi an hazir olur isde ..sen yinede yumurtlama gunu bos gecme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl belirtileri varmı inşallah yokturrrr:)5 gun var :) neyse korunmayi birak dedigi an hazir olur isde ..sen yinede yumurtlama gunu bos gecme
Dr kontrolu olmasa bende gecmez dim yarın bakacak muayne edecek rezillik neyse bu gitti önümüzdeki ayı sabirsizlikla bekliyorum :)Bos gecme ben gecmezdim
Ahh canım inşallah vardır heyecanla bekliyorum haber ver lutfennnnValla hicbelirtim yok garibim
Bak bu süper olur tamam boş gecmiycem :)Gunduz gorun aksamdan basla
Sen ne diyosun çok başka bişey hemde artık hamile görmek istemiyorum hasret etmiyorum kesinlikle sadece ozguvenimi yatiriyorum artık Rabbim çok büyük bi gün dualarımizi kabul edecek inşallahKesin haber verecegim ayrica hamile kalsamda sizlerle irtibatta kalacagim ole kalinca birakmicam kac kisiye faydam olursa okadar iyi bebek ozlemi baska bise
Ya olacak olduktan snr 1 kereden oluyo içini ferah tutBu ay esimle pek gorusemedik umudum az
Insallahh :) hosgeldin cnm :)Ayy yaziyi okur okumaz hemen bebde basliycam dedim annemi aradim al hemn diye insallah allah herkese nasip eder
kaç gün geciktinki kanda yaptır daha netBugün dayanamadim test yaptimmm cooooookkkk silik ama idrara güvenmiyorum beklicem beni yanilttigi umuda soktuğu zamanlar oldu fosss cikisti