Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

evet hafif kıpırdanmaya başladı zaten şu bir iki saat içerisinde bile
cumhuriyet 1 saat önce 625 ti, şimdi 653 oldu
neyse hayırlısı diyelim bakalım

farması benide listeye ekleyebilir misin ?

Sadece ve sadece 250 tl kumbaramda var şuan, bu akşam 60 daha atıcam toplamda 310 tl olucak

ayın 30 una kadar ilavem olursa haber veririm cnm

sadece ve sadece mi...
Az değil canım ya ,valla hiç az değil...

sakın bir yere kaçma eskisi gibi yine burda ol

bereketli olsun

kızlar bu ay gün sırası bizdeydi bu akşam altınlar elimize ulaştı 15 çeyrek sizle resimlerini paylaşayım motivasyon olsun

çok güzel bunları avucunda hissetmek

Eki Görüntüle 262956

Ay ay ay yirim onları ben...

kızlar altın nolmuşş
Moral sıfır. Eğer 100 ün yukarısında altın almamış olsaydım üzülmezdim ama 4 milyarlık altın aldığım için çok üzüldüm. Hayırlısı allah tan.

sakın panik yaşama ,inş en kısa zamnda mutlu edecek.

günydın herkese

dün banada gün param geldi 800 tl
üstünede 310 mi koyacam 1110 tl olacak
onu 1500 tl yapıp bi tane bilezik almayı planlıyorum ...

canım hoşgeldin.demek evlilikte yaklaştı baya oldu görüşmeyeli çeyisden sonra.bereketli olsun.burda görmek güzel seni.

inş canım...

kızlar bızde aldık altın bankadakı paramzın büyük bı mıktarıyla ama netten alabılseydık sabah daha düşükken alabılecektık gram basına 3 tl farkettı ama saglık olsun bırde tabı bozdururken alıs fıyatına gıdecek deıl mı bakalım bıraz cıksında gerı satarız ınsallah dogru bı harekette bulunmusuzdur.Bizim gıbı alanlar varsa hayırlı olsun mutlu etsın ıns bızlerı

ay kızlar zarardayım falan demeyin..
ALTIN UZUN SÜRELİ yatırım... yani olmaycaksa almayın altın.. :S

birazcık eurom vardı, bugün aldığım fiyattan yukarı çıkınca sattım, 2buçuk gram fln daha altın aldım...tl hiç kalmadı..
cuma günü maaş günüm, iple çekiyorum
olsun napalım.. zora girmeden birikim olmuyor kızlar

Son düzenleme:
kızlar ben al sat yapmıyorum ev fikri vardı o yüzden yeni birikimlerimi tl de tutuyordum. ev işi yatınca altın almıştım. ama hep yüksekten almıyım düşünce birikim yapayım fikrindeydim. tabi bu kadar düşeceğini kim bilecek. yalnızca Allah. ben bir tek yaz boyunca bekletip 1900 tl me 106 liradan almıştım ona üzüldüm bu ay yatırımlarım ortalama 102 den filan oldu. neyse Allah bereket versin inşallah. ben 93 ü görünce daha da düşecek diye panikledim de bi an ondan öyle oldum.

bu sabah tam da 92 den alacaktım 4 gr, banka işlem yapmadı ben de 94.35'den aldım.
Allah bereket versin,inşallah daha güzel yatırımlar nasip eder Allah hepimize.
hem düşüşten bu kadar korkmayalım, şimdi düşünce herkes alacak ki tekrar yükselsin değil mi

benim de fazladan 600 tl vardı bu sabah altın hesabına havale edip sabahtan altın almayı planlıyordum. tabi altını 97 bekliyordum 93 görünce şok oldum o ayrı. babam borç istemişti bekletiyorum. büyük ihtimalle de lazım olcak araba alım satımında babama. nasip bu işler. ama uzun vadede karlı işte şu sarı liralar.

canım hoşgeldin.demek evlilikte yaklaştı baya oldu görüşmeyeli çeyisden sonra.bereketli olsun.burda görmek güzel seni.
oo lahanam ben de mutlu oldum gördüğüme, işten güçten topiğe gelemez olmuştum
sonra işten ayrıldım, nişan hazırlıkları falan derken, hepsi hallolduktan sonra kk ya dönebildim
amin canım hepimizin ki bereketli olsun inş.

kesinlikle karlı çıkacağız bu birikimlerden.
tabii biraz da nasip gerçekten.

Son düzenleme:
keşke biraz daha bekleseydim iki cumhuriyet aldım en azından düşükten alırdım aradaki farktan ceyrek parası kalırdı off off

EĞİTİM ÖEDENEGINE 100.2 DEN ALTIN ALMIŞTIM bugun benım kı yatmıs sımdı 97 sabah 93 dü

Yapmayın bacılar,
Valla sizin tasanızı dert edindim.
Bekleseydim şu kadar olacaktı, kuşluk vakti alsaydım şöyle olacaktı derseniz sıkıntıdan başka iş olmaz size.
Elbette düşükten almak isteriz ama bunu kimse bilemez ki.
Alınmış alınmıştır.
Hele ki çoğunuz al sat yapmıyorsunuz.
Hatırlayın 15 gün öncesini.
Düşsün diye bekledim, keşke alsaydım,şimdi artmış diyorduk.
O paraya ihtiyacınız yoksa tasa niye?
Hep söylüyorum,tl ederini kenara koyun.
Önemli olan gr.
Relaks, yanına da azıcık sabır...:)

Sabrın sonu selamet inşallah ladyfogcum

haklısın layd gram en yüksek kendini bulduğunu aldım 109 dan aldım ama pişmanmıyım hayır farmasinin heveslendirmesi senin tavsiyelerin üzerine açtım hesabımı şimdi bir kaç gram birikimim varsa sayenizde eğer siz olmasaydınız 92 den bile alamazdım heveslenmediğim için birikimde yapmazdım zaten şimdi ihtiyacımda yok har vurup harman savuracakken altıncıklarım oldu

ay kızlar zarardayım falan demeyin..
ALTIN UZUN SÜRELİ yatırım... yani olmaycaksa almayın altın.. :S

zaten bir çok uzman aynı şeyi söylüyor.
az zamnda iniş çıkışlar kaybettirebilir ama altın uzun süre yatırım aracı diye.

ee o zman hoşgeldin diyelim tekrardan

artık sürekli topikte bende dahil panik havası yaşar olduk.önceden böyle değildi ne değişti bilemiyorum.
çeyrek alsakta para koysakta ani sevinç ve yıkımlar yaşamazdık sanki.
ister istemez konular geçtikçe insan altını an be an takip etme psikolojisi içine giriyor.
elimde altın yokkende açıp açıp inmiş mi çıkmış mı diye bakıyordum döviz sitelerine.
ama emin olun ki önemli olan birikim yapabilmemiz.
çok büyük kayıplar yaşanmasın inş ama uuzn vadede parasını birikime yatıranların üzülmelerini istemiyorum kendi adıma.
motive motive motive.
kimsecikler kayıp içinde değil kızlar.
hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…