• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

uzun vadede aldıysan üzülme canım. sağlık olsun diyelim artık. ben de geçen hafta az daha 102 den alcaktım 3bin liralık son anda vazgeçtim. gerçi benim de 168 den aldığım çeyreklerim var. ama dediğim gibi sağlık olsun. uzun vadede kazanırız inşallah. bir de bugün altın gram ve çyrek fiyatını bilen var mı?

bnm 750den aldıım reşatım var:(
ama uzun süreli işte:S

uzun vadede aldıysan üzülme canım. sağlık olsun diyelim artık. ben de geçen hafta az daha 102 den alcaktım 3bin liralık son anda vazgeçtim. gerçi benim de 168 den aldığım çeyreklerim var. ama dediğim gibi sağlık olsun. uzun vadede kazanırız inşallah. bir de bugün altın gram ve çyrek fiyatını bilen var mı?

ben ilk açtım gram fiyatı 93 gördüm dondum şimdi 95 olmuş çeyrek şimdi 155

yatırım için cumhuriyet öneriliyor canım zararı en az olan biz hep ondan alıyoruz

cumhuriyet%20altini.JPG

cnm benim gördüğümde buna benziyordu fkt kulpluydu

Şoktayımmm, altın çok düşmüş, ama alacak para kalmadı yaa, ortalama 103ten almış oldum, off şimdi 95-98 arası:59:

merhaba kızlar günaydın

başıyazmalı ne güzel çil çil altınlar:):) hayırlı olsun:31:

altının düşüşü benimde canımı sıktı çok..103 tlden 50 gram almıştım ..allahtan paramın tamamıyla almamışım..kendi aldığım neyse zaten uzun vadede bozdurmuycam.. ama bide 240 gr sevdiceğime aldırdım.. dahada yükselcek al al diye diye.. onun aldıklarında 106tlden olanlarda var.. bidaha hiç kimseye demicem tövbe:30:kendimi suçlu hissediyorum şuan zararı 1400 civarı :50:

ben uzun bir süre almadım
altın çok yükselmişti öle almak mantıklı gelmedi çünkü ne vakte kadar yükselir ki
geçenlerde aldım sadece onda da düşüktü zaten pek zararım olmadı
uzun vadede tutucaklar zarar etmezler onu tamamlar zaten
bizde 10 gün sonra fln alıcaz bakalım inş. düşük seyireder bu aralar.

hatunlar merabayınn :16:
bir iki gündür takılıyorum da buraya, gaza geldim galiba
bu kadar düşmüşken ben de alsam mı acaba yaa:26::26:
benim altın yatırımım var zaten, çalışmaya başladıktan sonra çok şükür altın almıştım hep
2006-2007-2008 yıllarında 185-220-tl arası aldığım cumhuriyetlerim var, altın yükseldikçe ben de böyle oldum :53::53:
acayip güzel oldu, param erimedi, aksine bereketlendi, emeğimin karşılığını daha iyi aldım diye hissediyorum :9::9:

şimdi de evlilik hazırlıkları için ayırdığım nakit im var, düğüne de 6-7 ay gibi bişey var,
3,5-4 bin lira civarı
alsam iyi olur galiba, en azından 3-4 cumhuriyet alsam diyorum
çünkü nasılsa yine çıkacak, bunu en iyi bilenlerdenim tecrübe itibariyle :)))
az önce mynette baktım, cumhuriyet 625 e kadar düşmüş
alsam çok iyi olur aslında

kızlar selam. bu altınları çeyrek olarak mı alıyorsunuz yoksa banka hesabından mı bana da yardımcı olanilir misiniz

kızlar ilgi.. şimdi altın alimi beklimmmi:( öğlen tatiline çıkcamda yazarmısınız

Canlar bir telaş bir telaş, etmeyin, üzmeyin kendinizi.
Altından bahsediyoruz burda.
zararım şu kadar bu kadar demeyin.
1-Bozdurmadığınız sürece zararda değilsiniz.
2-Altınınızı lirayla ölçmeyin gr olarak düşünün. Yani diyelim ki evde 3 çeyreğiniz var. Altın düşünce 450 tl var mı düyorsunuz yoksa 3 çeyrek mi var diyorsunuz.
3-Dünyada hiçbir yatırım aracı 1-2-5-10 günde kazandırmaz.Kalıcı kar için aldığınız altına en az 3 ay bakmayın.(Al sat yapanlar hariç)
4-Kısa vadede ihtiyacınız olan parayla kesinlikle altın almayın.Asıl o zaman zarar edersiniz.
5-Al sat yapmıyorsanız alımınıza devam edin, gerisini boş verin ve 6 ay bir yıl sonra dönün bir bakın.Geçen yıl 50 lerden 60 lardan ve 70 lerden aldığımda deli misin sen demişlerdi.
Bu düşüşler ilk kez yaşanmıyor.
Temmuz başında düştü.Hem de fena düştü.
Ağustosta 97 yi gördü hem de 108 den.
Bunlar ço normal.Bütün bunlar teselli değil yanlış anlamayın.102.5 ortalamayla %95 altında bekliyorum.
Altınınıza güvenin, o sizi mutlu eder.
Üzülmeyin, üzmeyin, sakın zarara bozdurmayın, büyük yükseliş yakındır sıkıntı yapmayın.

Canlar bir telaş bir telaş, etmeyin, üzmeyin kendinizi.
Altından bahsediyoruz burda.
...........

Temmuz başında düştü.Hem de fena düştü.
Ağustosta 97 yi gördü hem de 108 den.

Bunlar ço normal.Bütün bunlar teselli değil yanlış anlamayın.102.5 ortalamayla %95 altında bekliyorum.
Altınınıza güvenin, o sizi mutlu eder.
Üzülmeyin, üzmeyin, sakın zarara bozdurmayın, büyük yükseliş yakındır sıkıntı yapmayın.
aynen katılıyorum, az önce de yazmıştım ya,
orta ve uzun vadede altından başka birşey bu kadar garantili bir şekilde paranızı korumaz
3-4 yıl önce ort. 195 ten aldığım cumhuriyetler şimdi 650 lira, 700ü aşacak tekrar yakında

bu arada işi bıraktığım için almıyorum altın, nakitim de kenarda duruyor
ama evlenince başlicam ben de ayda en az 1-2 çeyrek almak istiyorum
katılacağım yani aranıza inşallah :16:

Son düzenleme:
bence de altın almanın tam zamanı.sabah 150 lere kadar düşmüş şuan 161 civarıymış.kasım ve aralık ayında altının rekor seviyelerde olacagını söylüyor uzmanlar.bizde arabayı satacaktık.hepsiyle altın almayı planlıyorum.herkese bol birikimler

aynen katılıyorum, az önce de yazmıştım ya,
orta ve uzun vadede altından başka birşey bu kadar garantili bir şekilde paranızı korumaz
3-4 yıl önce ort. 195 ten aldığım cumhuriyetler şimdi 650 lira, 700ü aşacak tekrar yakında

bu arada işi bıraktığım için almıyorum altın, nakitim de kenarda duruyor
ama evlenince başlicam ben de ayda en az 1-2 çeyrek almak istiyorum
katılacağım yani aranıza inşallah :16:

Bekleriz.:)
Bugün düşüşü tamamladı.Sabah 1533 ü gördü.
Dibi buldu bence.
Eğer bugün 1600 üzerinde kapatırsa yükseliş devam eder gibi duruyor.
Yine panikle millete sattırıp 1500lerden topladılar ortalığı.
Eylülün son günleri Ekim Kasım yükseliş devam eder bence.
Tabi hepsi şahsi düşüncem.
Geçmişteki hareketlere baktığımda böyle olmuş yani.

Back