330 TL den yarım altınımı aldım kızlar..
330 TL den yarım altınımı aldım kızlar..
Allah bereket versin canım ben de 4 gr aldım.
allah bol bereket versin:81:
bende katılıyorum bu etkinlliğe bu andan itibaren hadi hayırlısı ...
bende katılıyorum bu etkinlliğe bu andan itibaren hadi hayırlısı ...
Hoş geldin sende cnm :)bende katılıyorum bu etkinlliğe bu andan itibaren hadi hayırlısı ...
aman Allahım bir ikiz anne:)
Allah sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin.
bayılıyorum ikizlere, çok isterim hep ikizlerim olsun
kızlar bu ay gün sırası bizdeydi bu akşam altınlar elimize ulaştı 15 çeyrek sizle resimlerini paylaşayım motivasyon olsun
çok güzel bunları avucunda hissetmek
Eki Görüntüle 262956
kızlar yoruma bakar mısınız. biz şu insanların eğilimi bile belli bi kuralda işliyor. yani herşeyin bi kuralı var. ha çok bişey anlamasam da şu yorumdan anladığım şu ki insanoğlunun davranışı sayılarla ifade edilebiliyor.Altın için öncelikle 200 günlük üssel hareketli ortalama olan 1690 ve kırılması durumunda çok kritik bir destek olan 1550 dolar seviyesi altının gidişatı açısından önemlidir. Eğer altın bu desteklerin üzerinde kalmayı başarırsa ilk hedef olarak 50 günlük üssel hareketli ortalama olan 1753 dolar ve bu direncin geçilmesi ile beraber kanalın üst noktası olan 1920 dolar seviyesi olarak belirlenebilir.
Ancak bu yükselişlerin olabilmesi için biraz önce yukarıda bahsettiğimiz desteklerin üzerinde kalması önemli bir koşul olarak karşımıza çıkmaktadır.
Altın eğer geçen hafta yaşadığı satıcılı seyre devam etmek ister ve belirttiğimiz destekleri kırabilirse bu sefer de boğa piyasasının varlığının tehlikeye gireceğini ve satıcılarının derinleşeceğini söyleyebiliriz. Bu da Altın fiyatlarının 1467 ve 1386 seviyelerine geriletebilir.
önceki sayfaları okuyamadım ama bildiklerimi paylaşmak isterim: bankada xau (altın) hesabı açtırıp biriktirmek, fiziki altını yastık altına koymaktan daha güvenilir olsa da; dezavantajlarını da yazayım size.. bankalar , eğer muaf bir durumunuz yoksa (maaş hesabı vs..) 6 ayda bir hesap işletim ücreti keserler.. örneğin bu, tl hesaplarda 6 ayda bir 40-60 tl arası değişir.. bazı bankalar defter işlettiğinizde de defter işletim ücreti vs keserler..(diğer kesintileri yazmıyorum).. öncelikle bankanıza bu durumları sorun,masrafları öğrenin.. sonra altın alım ve satım kuruna bakın, hem internetten hem kuyumculardan karşılaştırın,mümkünse kapalıçarşı kuyumcuları daha iyi fikir verirler.. fiziki altında işçilik ücreti yüksektir derler , fakat yatırım amaçlı alımda , bankalar alım-satımda -tıpkı usd,euro vs gibi- altındaki o kur kar'ıyla aradaki o farkı fazlasıyla kapatırlar, yani eğer kuyumcuyu tanıyorsanız örneğin bir eski çeyrek altın size çok daha hesaplıya gelir,tabii güvenlik(saklama) sorununuz yoksa..
herkese hayırlı biriktirmeler diliyorum..
dün akşama doğru 162,00 tl den bir çeyrek aldım
of altın düşecekmi çıkacakmı diye düşün düşün yedim kendimi
bende dün dayanamadım gidip bi çeyrekcik aldım 160 dan 26 liramıda kumbişe geri attım
bende bu ay böyle yapmaya karar vermistim ki bu basligi gördüm
ayni dediginiz gibi ay boyunca kumbaramda para biriktirip ay sonunda bi ceyrek almayi düsünüyodum...
öyle böyle birikir...
bende istiyorumm para biriktirmak..kızlar bende çeyiz hazırlığındayım inanınn para yok pull yokk ayrıca borçlarımda varr nasıl yapcam etcem blmyrm.. vee inşlhh birikm yapabilirimmmm
çok iyi etmişsiniz. altın bugün yükselişe geçmiş. zaten yükselirse yükselip gider düşerse de iyice düşer diye yorum yapmıştı yorumcular. demek ki çıkacak. işte arkadaşlardan biri demişti ya para babaları panikletip milleti düşürdü altını kendileri minumum rakamlardan topladılar altını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?