Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bende istiyorumm para biriktirmak..kızlar bende çeyiz hazırlığındayım inanınn para yok pull yokk ayrıca borçlarımda varr nasıl yapcam etcem blmyrm.. vee inşlhh birikm yapabilirimmmm

çeyizmiii ah ahh ben daha çeyiz borçlarımı ödüyorum 3 haftalık evliyim sana tavsiyem çok uçlara gitme kendini sarsacak borçlara girme çünkü evliyken borç ödemek çok zor canım... bende çeyiz yaparken bu topiği örmüş ve kumbara işine girtmiştim çok işe yarıyo tavsiye ediyorum bazı eşyalarını hiç değilse peşin parayla alıp borca girmeyebilrsin..

merhaba arkadaşlar...
aranıza katılalı bir hafta kadar oldu... yazılarınızı okuyunca heyecanlanıyorum.... ben de bu cuma günü açıcam çocukların kumbaralarını... ve eylül ayı bildirimimi yapıp başlıycam biriktirmeye ben de... bakalım ne kadar çıkıcak...bir çeyrek alabilecek miyim..merak ediyorum :))benim amacım özellikle çok savurgan olan kocama para birikitrtmek :) her akşam bozukluklarını alıyorum arada kağıt da atıyor :) bizde gelir çok ama gider de bir o kadar çok... ev,işyeri aldık evin borcu bitti işyeri için aylık yaklaşık 6-000 tl ödüyoruz...iki çocuk okulda.... vs. vs. bozuklukları altına çevirmek amaç :)

kızlar merhaba
daha önce bu topiği görüp, heveslendim
almak ancak geçen haftaya kısmet oldu
103ten aldım
beklemedeyim şimdilik
panik yapmıyorum ben de, uzun vadede nasılsa sorun yok

altın alan arkadaşların altınları hayırlı uğurlu bereketli olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cnm benim gördüğümde buna benziyordu fkt kulpluydu

hı hı kulplusuda var canım

bereketli olsun canım.ah ekim gelsin artık bizde alalım altıncıklarımızı

kıs bende biriktiyorum ama para olarak neden derseniz biryıl önce birisinden 20 lira almılştım laf etmişti vay efendim para sı yokmu die kıyafete çok para harcıyodum sonradan ben o lafı duyunca çok sinirlerim bozuldu ve herr ay maaşımdan biraz biaz ayırarak bieiktirdim 5,000 lira gecen sene nisandan itibaren halada azimliyim kumbararda birktiriyorum ve maaşım o kadar çok değil asgari ücret alıyorum o zmn kafaya dank etti anlaşılannn yaa

Selam kızlar, bu dönemden yararlanıp altın alabilenlerin birikimleri hayırlı olsunnnnn Ben bu sıralar kredi kartı borçlarımı kapatmakla meşgulüm, onun dışında zaten düzenli ödemeye çalıştığım araba taksidimle işyeri vergilerim vs.lerim var onları düzenli para biriktirme olarak görüyorum kumbaraya para atamasam da nasıl olsa onları ödüyorum diye teselli buluyorum Allah'a şükrediyorum Şu dönemde altın alabilenler çok iyi faydalandı bence. Ben de son aldığım 10 gr. altının 3 gr.ını altın henüz düşmemişken karla bozdurdum çünkü acil nakit ihtiyacım olmuştu. İnşallah yine lazım olmazsa kalan 7 gr.ı elimde tutmaya çalışacağım. Uzun vadeli düşünmeye çalışalım arkadaşlar. Ben bu 7 gr ile yeni biriktirmeye başladığım zaman aldığım birkaç fiziki altını bu şekilde altına çevirmesem şimdiye kesinlikle harcardım diye düşünüyorum. Pes etmek yok, birikime devam kızlar:92:

Herkese selam
Altın alanlar hayırlı olsun, valla düşmüşken alanlar çook şanslı.
Buarada sizinle bir haberi paylaşacağım :

" Gaziantep'te kurdukları 4 imalathanede düşük gramajlı Cumhuriyet altınını orijinaline yakın basarak kuyumcular aracılığıyla piyasaya sürdükleri iddiasıyla 22 kişi gözaltına alındı.

Bazı kuyumcuların ihbarı üzerine harekete geçen Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde kurdukları 4 ayrı imalathanede yalnızca Darphane’nin basmaya yetkili olduğu Cumhuriyet altınlarını orijinaline yakın bir şekilde basarak kuyumcular aracılığı ile piyasaya süren bir çeteyi tespit etti.

ALTIN GERÇEK, BASKI SAHTE

Polis ekipleri, operasyon öncesi Gaziantep ve 3 ayrı ilde yaptığı çalışmalarda; 45 Reşat altını, 593 çeyrek altın, 155 yarım altın, 289 tam altın olmak üzere toplam 5 kilo 243,799 gram altın ele geçirerek, bu altınların gerçek, baskısının ise sahte olduğu tespit etti.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Gaziantep, Diyarbakır, Adana ve Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda Bayram ve Mehmet H. kardeşlerin liderliğinde 22 kişi gözaltına alındı. Gaziantep kent merkezindeki 4 imalathane ile 9 kuyumcu ve şüphelilerin ev ile işyerlerinde yapılan aramalarda ise 242 adet sahte baskılı çeyrek Cumhuriyet altını, 490 adet sahte baskılı tam Cumhuriyet altını, 74 adet sahte baskılı yarım Cumhuriyet altını, 5 Adet 5'li sahte baskılı Reşat altını, 4 Adet 2,5'lik sahte baskılı altın, 390 adet toplam 682,67 gram çeyrek Cumhuriyet pul altın (Basıma hazır vaziyette), 199 adet 696,65 gram yarım Cumhuriyet pul altın, (Basıma hazır vaziyette), 2424,82 gram levha ve işlenmemiş altın, 107 adet 749 gram tam Cumhuriyet pul altını (Basıma hazır vaziyette), 12 adet toplam 432 gram Reşat altın pulu (Basıma hazır vaziyette) olmak üzere toplam 14 kilo 470 gram altın, altınları imal etmede kullanılan kalıplar ve malzemeler ele geçirildi.

Ele geçirilen orijinaline yakın altınların darphane basımı olmadığı uzmanlarca laboratuar ortamında yapılan incelemeler sonucu ortaya çıkarken, çete üyelerinin ayrıca bastıkları altınların gramajında milimetrik oynamalar yaparak da kâr elde ettiği öğrenildi.

Gözaltındaki 22 kişi adliyeye sevk edilirken, şüphelilerden biri kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına, "Memleketi satmadık. Ergenekoncu da değiliz. İnşallah kameranız bozulur" diyerek tepki gösterdi. "

Bu haberi duyduktan sonra eşim altın hesabı açalım dedi. Maaşı almadan önce açacağız inşallah hesabımızı.

kötü komşu insanı mal sabihi yaparmış mıydı neydi öyle bir laf vardı onu hatırladım.
demek o laf senin için hayra vesile olmuş.
ben iyi bir maaş alırken kenara para koyanlara şaşırmıyorum,beni asıl şaşırtan ve taktir ettiğim az para alırken bunu başarabilmek.
tebrik ediyorum senide.
geçen sen nisandan beri demişsin,her ay ne kadar ayırıyordun maaşından acaba...

har vurup harman savurmaktansa en azından paranın nereye gittiğinin farkındasınki araba zaten başlı başına bir külfet.
bende araba olmasa daha çok birikim yapabileceğimi düşünüyorum vede tabiki böyle çünkü benzin şu bu derken hiçde azımsanmayacak bi gider oluşuyor.
önemli olan yolunu çizebilmek sanırım gerisi yavaş yavaş geliyor...

kızlar bugün oğluşlarıma 161 tl den çeyrek altın aldım
dün daha düşüktü dedi kuyumcu

dün altınlarımı sayarken 1 gr altınımı kaybetmişim :90:
bi yandan alıyorum bir yandan kaybediyorum :95:

altın yükselmiş dün 330dan aldıgım yarım bugün 344 lira olmuş 14 lira kardayım
dolar düşmüş. Altın hesabımı açtım. Cuma gününü bekliycem dolar yükselmeye başladıgı an gram almaya başlıycam artık kızlarr

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba biraz birikimim var altının düşüşünü değerlendirmek bende altın almak istiyorum amaaa kurban bayramında nişanımız olacak Alahtan bir mani çıkmazsa,süre kısa olunca pişman olurmuyum diye düşünüyorum..sonuçta paraya ihtiyacım olacak ve bozdurmak zorunda kalıcam bana biraz fikir verirseniz çok sevinirimm

canım benim nacizane fikrim bu kadar kısa süreli sana getirisi olacağını düşünmüyorum..

evet yükselirse bir miktar karın olur fakat ya düşerse risk alma bence

canlarım yaa ne geçmişi okuyabiliyorum ne bişey yazabiliyorum koşturmaktan eve zor atıyorum kendimi yemek vs derken uykum geliyor hiç oturupta tvye pc ye bile bakamıyorum pazar ilk nöbetimi tuttum ama 24 saatti öldüm bittim 3 gün izni varmış aslında ama işler yoğun diye sonra kullan dediler haftayada 2 nöbet daha var maaşımı aldım dokunmadım daha,dursun bakalım onun dışında harçlık olarak yanımdakini bozunca harcanıyor yaa arada sabahları poğaça alıyorum su vs derken gidiyor birde 2 haftalık 85 tl yol param var hayırlısı artık kasım atamalarını bekliyorum kadrolularda olursa bulunduğum ilçe olsada yol derdinden kurtulsam yol çok yoruyor malesef 5 te çıkıyorum eve gelene kadar 7 oluyr saat,hepinizi özledim,yatayım bari

basıyazmalıkız teşekkür ederim cvp için.. çokk haklısın ama sizleri böyle görünce,elimde para olunca,altın da düşünce kafam pek karıştı işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…