bende istiyorumm para biriktirmak..kızlar bende çeyiz hazırlığındayım inanınn para yok pull yokk ayrıca borçlarımda varr nasıl yapcam etcem blmyrm.. vee inşlhh birikm yapabilirimmmm
cnm benim gördüğümde buna benziyordu fkt kulpluydu
bereketli olsun canım.ah ekim gelsin artık bizde alalım altıncıklarımızı
merhaba kızlar günaydın
başıyazmalı ne güzel çil çil altınlar:):) hayırlı olsun
Ay ay ay yirim onları ben...
.
teşekkürler kızlar daha çil çilleri sizlerin olsun
kıs bende biriktiyorum ama para olarak neden derseniz biryıl önce birisinden 20 lira almılştım laf etmişti vay efendim para sı yokmu die kıyafete çok para harcıyodum sonradan ben o lafı duyunca çok sinirlerim bozuldu ve herr ay maaşımdan biraz biaz ayırarak bieiktirdim 5,000 lira gecen sene nisandan itibaren halada azimliyim kumbararda birktiriyorum ve maaşım o kadar çok değil asgari ücret alıyorum o zmn kafaya dank etti anlaşılannn yaa
Selam kızlar, bu dönemden yararlanıp altın alabilenlerin birikimleri hayırlı olsunnnnnBen bu sıralar kredi kartı borçlarımı kapatmakla meşgulüm, onun dışında zaten düzenli ödemeye çalıştığım araba taksidimle işyeri vergilerim vs.lerim var onları düzenli para biriktirme olarak görüyorum kumbaraya para atamasam da nasıl olsa onları ödüyorum diye teselli buluyorum Allah'a şükrediyorum Şu dönemde altın alabilenler çok iyi faydalandı bence. Ben de son aldığım 10 gr. altının 3 gr.ını altın henüz düşmemişken karla bozdurdum çünkü acil nakit ihtiyacım olmuştu. İnşallah yine lazım olmazsa kalan 7 gr.ı elimde tutmaya çalışacağım. Uzun vadeli düşünmeye çalışalım arkadaşlar. Ben bu 7 gr ile yeni biriktirmeye başladığım zaman aldığım birkaç fiziki altını bu şekilde altına çevirmesem şimdiye kesinlikle harcardım diye düşünüyorum. Pes etmek yok, birikime devam kızlar :92:
kötü komşu insanı mal sabihi yaparmış mıydı neydi öyle bir laf vardı onu hatırladım.
demek o laf senin için hayra vesile olmuş.
ben iyi bir maaş alırken kenara para koyanlara şaşırmıyorum,beni asıl şaşırtan ve taktir ettiğim az para alırken bunu başarabilmek.
tebrik ediyorum senide.
geçen sen nisandan beri demişsin,her ay ne kadar ayırıyordun maaşından acaba...
gecen sene yani 2010 nisan itibaren başladım buna maaşım çok azdı 300 lira kesin ayırıyodum geri kalanla tle faturam yol param yiyeceğim kıyafete artık para filan vermyorummm eskiden epe verdim dersaneye gittim yaşım daha 21 hem çalıştım hemde ödedim yani şuan da asgari ücret alıyorum evlenecem inş. seneye ondan idare etmesini öğrendim sonrada birktircem inş. evlenincede
arkadaşlar merhaba biraz birikimim var altının düşüşünü değerlendirmek bende altın almak istiyorum amaaa kurban bayramında nişanımız olacak Alahtan bir mani çıkmazsa,süre kısa olunca pişman olurmuyum diye düşünüyorum..sonuçta paraya ihtiyacım olacak ve bozdurmak zorunda kalıcambana biraz fikir verirseniz çok sevinirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?