Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

iyiyim cnm ne olsun çalışıyorum yoğun tempoyla..
olsun canım ya altını niye alıyoruz gün gelipte ihtiyaç duyulunca bozdurmak için..
yine biriktirirsin..
listeyi farmasi mi hazırlıyor benide eklermisin farması bu ay itibariyle ayda en az bir çeyrek almak istiyorum 4500 tlde nakitim var.. Hedefim kendime bir araba almak.. Birikimlerimi burdan sizi takip ederek daha iyi yaparım.. heveslenip gaza gelirim, eskiden olduğu gibi..

ne kadar pahalı bir ev ki bu 25-30 yıl ödenecek miktarda fiyatı var

tabi beterin beteri var. Allah korusun. bizimkilerin en sevdiğim özellikleri ne kimseye yük olurlar ne de kimse onlara yük olsun isterler. evet durumları çok çok iyi bize yardım etmediler ev konusunda ama evlerine gittiğimizde eşimi ekmek almaya dahi gönderseler parasını verirler üstü bi lira artsa onu da alırlar belki de bize hiç yükleri olmadığından biraz da para biriktirebiliyoruzdur. Allah beterinden saklasın.

kendi ayaklarımızın üzerinde durmamızı öğrenmemiz açısından çok iyi bişey. ama biz 2 yılda 40000 biriktirmişiz(tabi altının da artması sayesinde) zaten ayaklarımızın üzerinde durmayı bilmesek har vurur harman savururduk. kayınpederimin malı nasılsa sonunda bizim olacak der eğlenmemize bakardık. kendi bile şaşırdı maşallah dedi. Allahın izniyle onu da öderdik. ama her şerde bi hayır vardır. çocuğum olursa ücretsiz izin de almak çok istiyorum belki Allah onu nasip edecek ki burdan da onu kıstı. Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin. Kazançlarımızı bereketli kılsın helal işlerde kullanmayı nasip etsin. zekatını verenlerden nasip etsin.

merhaba bayanlar uzun zamandır giremedm hamilelik agrılarsızılar burnumun ucunu göremiyorum para durumu da pek iyi değildi kumbarada birktiremedm herneyse bu ayki çeyreğimi aldım cok şükür düşmüşken 160 liradan aldım allah bereket versn ay sonu bildirimi yaparım farmasicim :))

kızlra altın ne zaman yükselecek bilen var mı ladygof nerdeisn canım yaa bilgilerinle aydınlat bizi

canım altın fiyatları 1,2 aydan önce çıkmaz .
bu aralar çok ekonomi kanalıve ekonomist izledim .
onların söylemlerine göre ons 1650 direnini kırarsa 1400lere inermiş
gr.da 84lira falan olur.
eğer 1650 yiyukarı geçerse o zaman 1700lere doğru çıkarmış.
bencede daha aşağılara gelip ,sonra yükselecek.
çünkü dış bankalar hala altın satıyor

ah canım ya yükselsin bir an önce altın zirvedeyken aldım araba paramı altına yatırdım 1 gün sonra dibe vurdu altın off çok kötü oldu 2 cumhuriyet zarara girdim umarım 1 ay sonra mutlu haberi alırım burdan yükselmiş olur o zaman hemen satıcam

kızlra altın ne zaman yükselecek bilen var mı ladygof nerdeisn canım yaa bilgilerinle aydınlat bizi

Pazartesi belli olacak durum.
Düşsün düşebildiği kadar. Şu an tüm param altında ve dibi bekliyorum.
Sürekli yatay gitmesinden iyidir.:)
Ne kadar düşerse o kadar güzel yükseliyor.
Geçmişi hep böyle meretin.:)

umarım ya saol canım

kızlar bu ay gün sırası bizdeydi bu akşam altınlar elimize ulaştı 15 çeyrek sizle resimlerini paylaşayım motivasyon olsun

çok güzel bunları avucunda hissetmek

günaydın hanımlar.herkese bol birikimli bir hafta diliyorum.
altın fena düşüşte
inşallah bu düşüş haftaya pazartesiye kadar olurda maaştan arta kalanla birazcık bişeyler alırım

merhabalaar
cuma günü bir tam altın aldım. düşmeye başlamış yaa
kızlar ya bişey soracam, cuma günü aldığım altını diğerlerine göre biraz daha kızıl. sizce sahte olma ihtimali var mı?

selamun aleykum. tv demiş aldın çok düşüşte. alsammı beklesemmi

günaydın hanımlar hayrlı haftalar mutlu haftalar bol bereketler

Allah cebinizdeki parayı bol bereketlendirsin kazancınızı helaliyle bollaştırsın

kızlar altın nolmuşş
moral sıfır. eğer 100 ün yukarısında altın almamış olsaydım üzülmezdim ama 4 milyarlık altın aldığım için çok üzüldüm. hayırlısı Allah tan.

Günydın herkese

dün banada gün param geldi 800 tl
üstünede 310 mi koyacam 1110 tl olacak
onu 1500 tl yapıp bi tane bilezik almayı planlıyorum ...

kızlar altın nolmuşş
moral sıfır. eğer 100 ün yukarısında altın almamış olsaydım üzülmezdim ama 4 milyarlık altın aldığım için çok üzüldüm. hayırlısı Allah tan.

uzun vadede aldıysan üzülme canım. sağlık olsun diyelim artık. ben de geçen hafta az daha 102 den alcaktım 3bin liralık son anda vazgeçtim. gerçi benim de 168 den aldığım çeyreklerim var. ama dediğim gibi sağlık olsun. uzun vadede kazanırız inşallah. bir de bugün altın gram ve çyrek fiyatını bilen var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…