aaa çiğdem hoşgeldin canım ya.nasılsın neler yapıyorsun.hatırlamaz mıyım eski topik müdavimlerindeniz
o başladığım zanki gr altınımı bozdurmak zorunda kaldım falan filan derken en son yine toparlanıp bankaya gr altına yatırdımda çok bişiy yok yinede Allah bereket versin hepimizinkine...
ne kadar pahalı bir ev ki bu 25-30 yıl ödenecek miktarda fiyatı vararkadaslara sorum var canlarim ben yurtdisindayim 4 cocugum var .evim kendimin ama daire 83 metrekare ufak yani simdi bi ev cikti fakat pahali biraz ama müstakil ve cocuklarim 18-15-9-4 yasindalar simdi sorum sizce 25-30 sene kredi ödemeye degermi bir akil verin lütfen
tabi beterin beteri var. Allah korusun. bizimkilerin en sevdiğim özellikleri ne kimseye yük olurlar ne de kimse onlara yük olsun isterler. evet durumları çok çok iyi bize yardım etmediler ev konusunda ama evlerine gittiğimizde eşimi ekmek almaya dahi gönderseler parasını verirler üstü bi lira artsa onu da alırlarcanım üzülme yakın zamanda düğünü olan bir tanıdığımızın tüm eşyasını kız tarafını karşıladı oğlan tarafı el atmadı hiçbirşeye ayrıca düğünde takılan takılarıda takı merasiminden sonra alıp toz oldular beterin beteri var
canım çok üzüldüm. Ama inşallah kayınvalidenden onay(!) çıkar da alırsınız evinizi.
Ben anlamıyorum bazı anne ve babaları. Senin kanından canından bir parça senden borç istiyor ama sorun çıkartıyorsun. Tamam ödemeyecek olsanız bir yerde haklı olabilir, kendi ayaklarının üstünde durmayı öğrensin önce sonra yardım ederim dese anlarım ama siz o parayı zaten ödeyeceksiniz. Ki ödeyecek durumunuz da var. Bir de borç isteme nedeniniz de faize para almamak. Yoksa gider kredi çeker alırsınız evi.
Sen hiç canını sıkma yine de onlar o borç parayı vermeseler bile allahın izniyle bu yıl olmasa bile birkaç yıla kadar alırsınız evinizi.
ne kadar pahalı bir ev ki bu 25-30 yıl ödenecek miktarda fiyatı var
canım altın fiyatları 1,2 aydan önce çıkmaz .
bu aralar çok ekonomi kanalıve ekonomist izledim .
onların söylemlerine göre ons 1650 direnini kırarsa 1400lere inermiş
gr.da 84lira falan olur.
eğer 1650 yiyukarı geçerse o zaman 1700lere doğru çıkarmış.
bencede daha aşağılara gelip ,sonra yükselecek.
çünkü dış bankalar hala altın satıyor
kızlra altın ne zaman yükselecek bilen var mı ladygof nerdeisn canım yaa bilgilerinle aydınlat bizi
Pazartesi belli olacak durum.
Düşsün düşebildiği kadar. Şu an tüm param altında ve dibi bekliyorum.
Sürekli yatay gitmesinden iyidir.:)
Ne kadar düşerse o kadar güzel yükseliyor.
Geçmişi hep böyle meretin.:)
sonunda kartım çıktı maaşım yattı allaha şükür ihtiyacımız yoktu çekmedim dursun bakalım durabildiği kadar yuppiii ilk büyük maaşımmaltında 175-173-170 dedi 3 ayrı kuyumcu aynı anda
kızlar altın nolmuşş
moral sıfır. eğer 100 ün yukarısında altın almamış olsaydım üzülmezdim ama 4 milyarlık altın aldığım için çok üzüldüm. hayırlısı Allah tan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?