- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
uzun vadede aldıysan üzülme canım. sağlık olsun diyelim artık. ben de geçen hafta az daha 102 den alcaktım 3bin liralık son anda vazgeçtim. gerçi benim de 168 den aldığım çeyreklerim var. ama dediğim gibi sağlık olsun. uzun vadede kazanırız inşallah. bir de bugün altın gram ve çyrek fiyatını bilen var mı?
uzun vadede aldıysan üzülme canım. sağlık olsun diyelim artık. ben de geçen hafta az daha 102 den alcaktım 3bin liralık son anda vazgeçtim. gerçi benim de 168 den aldığım çeyreklerim var. ama dediğim gibi sağlık olsun. uzun vadede kazanırız inşallah. bir de bugün altın gram ve çyrek fiyatını bilen var mı?
yatırım için cumhuriyet öneriliyor canım zararı en az olan biz hep ondan alıyoruz
kızlar bu ay gün sırası bizdeydi bu akşam altınlar elimize ulaştı 15 çeyrek sizle resimlerini paylaşayım motivasyon olsun
çok güzel bunları avucunda hissetmek
Eki Görüntüle 262956
Altın ne kadar düşmüş ya
kızlar selam. bu altınları çeyrek olarak mı alıyorsunuz yoksa banka hesabından mı bana da yardımcı olanilir misiniz
aynen katılıyorum, az önce de yazmıştım ya,Canlar bir telaş bir telaş, etmeyin, üzmeyin kendinizi.
Altından bahsediyoruz burda.
...........
Temmuz başında düştü.Hem de fena düştü.
Ağustosta 97 yi gördü hem de 108 den.
Bunlar ço normal.Bütün bunlar teselli değil yanlış anlamayın.102.5 ortalamayla %95 altında bekliyorum.
Altınınıza güvenin, o sizi mutlu eder.
Üzülmeyin, üzmeyin, sakın zarara bozdurmayın, büyük yükseliş yakındır sıkıntı yapmayın.
aynen katılıyorum, az önce de yazmıştım ya,
orta ve uzun vadede altından başka birşey bu kadar garantili bir şekilde paranızı korumaz
3-4 yıl önce ort. 195 ten aldığım cumhuriyetler şimdi 650 lira, 700ü aşacak tekrar yakında
bu arada işi bıraktığım için almıyorum altın, nakitim de kenarda duruyor
ama evlenince başlicam ben de ayda en az 1-2 çeyrek almak istiyorum
katılacağım yani aranıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?