Öğretmenim canım. bundan sonraki 1 yıl süresinde okulda olacak bütüüüünnn toplantılarda müdürün konuştuklarını yazacam. ıyyyy dün 10 sayfa filan yazdım.
hayırlı olsun birikimin benim de 550 tl var bakalım bugün alırım belki.
kızlar günaydın herkesin altıncıkları bereketli olsun..
ben bu ay hiç birikim yapamıyorumablamın nişan için elde avuçta ne varsa harcıycam kendime kıyafet ablama takı...en fazla 50-100 birikim yaparım neyse onada şükür..
birde kızlar ben kumbara tutmuyorum bozukluk olarak değilde neyi nereye şeklinde ayırıp parayı yine cüzdanımda bekletiyorum..aslında birde kumbara alsam ufak tefek bozukluklarıda atarım
Edebiyat öğretmeni dururken sana neden veriyorlarsa bu görevi.Öğretmenim canım. bundan sonraki 1 yıl süresinde okulda olacak bütüüüünnn toplantılarda müdürün konuştuklarını yazacam. ıyyyy dün 10 sayfa filan yazdım.
hayırlı olsun birikimin benim de 550 tl var bakalım bugün alırım belki.
Tatlı bir telaşınız varmış. Şimdiden hayırlı olsun diyelim.kızlar günaydın herkesin altıncıkları bereketli olsun..
ben bu ay hiç birikim yapamıyorumablamın nişan için elde avuçta ne varsa harcıycam kendime kıyafet ablama takı...en fazla 50-100 birikim yaparım neyse onada şükür..
birde kızlar ben kumbara tutmuyorum bozukluk olarak değilde neyi nereye şeklinde ayırıp parayı yine cüzdanımda bekletiyorum..aslında birde kumbara alsam ufak tefek bozukluklarıda atarım
Edebiyat öğretmeni dururken sana neden veriyorlarsa bu görevi.
Tatlı bir telaşınız varmış. Şimdiden hayırlı olsun diyelim.
Altını yarın düşürseler keşke
aman lüzumsuzluk işte sene içinde hiç görev çıkmayan öğretmenler var onlardan seçse ya hadi edebiyatçılar hep kütüphane tören derken uğraşıyorlar. biz meslekçilerin işi boyundan aşkın zaten. okulda en küçük olunca böyle enseliyorlar işte.
yarın düşse ben de yarın bi çeyrek almayı düşünüyorum. sizlere de sorayım kızlar evde iki çeyreğim var onlara bir tane daha ekliyecem 3 olacak dayımın oğlanları sünnet oluyor ona götürecem. mantıklı değil mi? yani yeniden 3 tane almıyım nasılsa altın hesabım var.
bu arada 3 çeyrek de çok fazla ama düşündüm bi çare bulamadım:44:
evet bence de mantıklı....ama 3 çeyrek hakikaten çokmuş :44:
ben okurken çok emeği oldu dayımın. düğünümde yarım taktı. evet düğün kısmı annemleri ilgilendiriyor ama ben de altında kalamıyorum iyiliklerinin ne yapcam bilmem. hayır 2-3 ay önce olsa 3 çeyrek takmak mantıklı olabilirdi ama şimdi de çok pahalı
farmasi'cim ben şimdi bankadan altın hesabı açtım.malum altın hergün yükselişte.
param durduğu yerde değerlenir diye düşündüm. bilmem iyi yapmış mıyım. bu konularda sen daha deneyimli olduğun için sen daha iyi bilirsin. şimdi ben param oldukça altın hesabıma aktarıcam. o zaman buraya bildirmiycek miyiym????
biz de 2 yıldır yapıyoruz. ama biz para günü yapıyorduk. geçen sene 100 ondan önce 150 tl idi. bu yıl da olur sanırım. bereketli olsun. bana da hep 2. sıra çıkar.kızlar bugün 10 bayan öğretmen arkadaş aramızda ayda bir çeyrek altın günü yapmaya karar verdik ve kuralarımızı çektik .
kimimiz de özellikle fiziki altın istemeyenler sıramız geldiğinde o günün çeyrek altın parasının toplanıp para olarak verilmesini istedik.
kurada 2 . sıra bana çıktı ekim ayında gün sırası bende .
bugün eylül ayı için eski tarihli çeyrek altınımı 170 tlden aldım. aslında 172 tl olduğunu sana 170 tl abla dedi kuyumcu çocuk.
evet çok haklısın baksana çeyrek aldı başını gidiyor ee tabi insan yapılan iyiliği de karşılıksız bırakmak istemiyor ama sonuçta gücün neye yeterse o kadarını yaparsın,tl takamaz mısın mesela en azından daha az olur ya da yarım takarasın hem ailen de ayrıca götürecek sanırım...tabi sen bilirsin ben hemen atladım soruna ama
3 erkek çocuğa aynı anda sünnet yapıyorlar anladığım kadarıyla. Valla canım sen bilirsin ama bence 3 tane çeyrek çok fazla. 170tlden alınsa bir çeyrek 510tl yaparaman lüzumsuzluk işte sene içinde hiç görev çıkmayan öğretmenler var onlardan seçse ya hadi edebiyatçılar hep kütüphane tören derken uğraşıyorlar. biz meslekçilerin işi boyundan aşkın zaten. okulda en küçük olunca böyle enseliyorlar işte.
yarın düşse ben de yarın bi çeyrek almayı düşünüyorum. sizlere de sorayım kızlar evde iki çeyreğim var onlara bir tane daha ekliyecem 3 olacak dayımın oğlanları sünnet oluyor ona götürecem. mantıklı değil mi? yani yeniden 3 tane almıyım nasılsa altın hesabım var.
bu arada 3 çeyrek de çok fazla ama düşündüm bi çare bulamadım:44:
Ah farmasi aynı okulda olsak keşke =)kızlar bugün 10 bayan öğretmen arkadaş aramızda ayda bir çeyrek altın günü yapmaya karar verdik ve kuralarımızı çektik .
kimimiz de özellikle fiziki altın istemeyenler sıramız geldiğinde o günün çeyrek altın parasının toplanıp para olarak verilmesini istedik.
kurada 2 . sıra bana çıktı ekim ayında gün sırası bende .
bugün eylül ayı için eski tarihli çeyrek altınımı 170 tlden aldım. aslında 172 tl olduğunu sana 170 tl abla dedi kuyumcu çocuk.
çok teşekkürler canım inşallah bereketli olurbiz de 2 yıldır yapıyoruz. ama biz para günü yapıyorduk. geçen sene 100 ondan önce 150 tl idi. bu yıl da olur sanırım. bereketli olsun. bana da hep 2. sıra çıkar.
evet ailem de götürecek. bilmiyorum ya takcm artık
3 erkek çocuğa aynı anda sünnet yapıyorlar anladığım kadarıyla. Valla canım sen bilirsin ama bence 3 tane çeyrek çok fazla. 170tlden alınsa bir çeyrek 510tl yaparBen senin yerinde olsam üçüne de 100tl takarım.
Ah farmasi aynı okulda olsak keşke =)
Bizimkilerde iş yok vallahi
3 erkek çocuğa aynı anda sünnet yapıyorlar anladığım kadarıyla. Valla canım sen bilirsin ama bence 3 tane çeyrek çok fazla. 170tlden alınsa bir çeyrek 510tl yaparBen senin yerinde olsam üçüne de 100tl takarım.
ladyfog ons 1818 doları gördü ne yapıyorsun ?
Maalesef altın olarak biriktiremiyoruz biz ama sırf teşvik etmesi amacıyla yazıyorum buraya ... Başka bi topik daha var biriktirme için ama onu bulamadım ...
Bugün maaş günüm :)) 250 tl benden :)) teşekkür ederim sizlere ki beni gaza getirdiniz ... 10 aydır güzel bi para biriktirdim bence ki her ayda koyamadım ... Herkese tavsiye ediyroum .. Bugüne dek boşa gitmş paralarım onlara yanarım ...
Canımcım dünden beri 5 parça halinde en pahalısı 104.08 olmak üzere alım yaptım.
Son iki parçayı da düşerse 1800 ve 1780 de kullanmayı düşünüyorum.
gerçi dolar düşüyor o seviyeleri bile beklemeyebilirim gr fiyatı olarak.
Bu arada dolar iyice düşerse birmiktar altından dolara geçebilirim gr arttırmak için.:)
Sen ne yaptın?
canım ben dün 2 parça halinde alım yaptım ortalama 103.47 tl ye geldi
ons o sırada 1811-1815 arası idi .
bugün şu ons düşmedi gitti ya
canım neler yaptın biraz bahsetsene.güzel birikim yaptım demişsin merak ettim nasıl bir yol izlediğini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?