Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

farmasi geçen gün birkaç kişi marketten kek, abur cubur bir şeyler aldık diye yazmıştı, sen de yazmıştın galiba. aklıma şu geldi: ben de güzel bi kek tarifi var, içindeki unun yarsı buğday unu, yarısı pirinç unu, yiyenler çok beğendi şu ana kadar, sanırım pirinç unu ayrı bi lezzet veriyor, hazırlara benziyor. bu arada ben de hazır kek alanlardanım. abur cubur ihtiyacımı bimden karşılıyorum, mesela 15 günde bir giderim, çikolata, bisküvi, canım ne çekiyorsa alırım, bana 15 gün yeticek kadar bim hem uygun hem de marka ürünler de (ülker,eti) var. öyle fazla bi fatura da olmuyor bimden alınca yani. isteyen olursa kekin tarifini verebilirim

bitanem sen kekin tarifini ister buradan ister özelden nasıl istersen yazıver sana zahmet.
ben bimden de alışveriş yapıyorum, sağolasın önerdiğin için.
ama abur cuburu kendim yemiyorum yesem de çok komik düzeylerde çünkü 12 kiloyu verdim rahatladım . 8 aydır da kilomu koruyorum bir taraftan o nedenle alışkanlık oldu artık abur cubur tarzı beslenmeme

ben de bugün altın alamadım. 10. da başlayan toplantımız 5.30 a doğru bitti. eve gel filan derken de halim kalmadı. bi de yazman oldum
en küçük olduğum için seçtiler. acı sonla 3 yıl sonra karşılaştım. edebiyatçılar yazsın yaa banane....

selam arkadaşlar bu başlığı farkedeli 2 gün oldu henüz

çogu mesajları okudum harikasınız para biriktirmek hiç bu kadar güzel ve çekici gelmemişti bu güne kadar

bende hem heveslenerek hemde zaten var olan birikimimize katkı olması için bugün 1 hediyelik ve 1 cumhuriyet altını aldım

inşallah 1 yıla kadar para biriktirip bir ev sahibi olmayı çok istiyoruz

ben çalışmıyorum evimize tek maaş giriyor inşallah ayda 1000 tl tasarruf etmeyi planlıyoruz şu an için tabi başarabilirsek

sizleri takipteyim bundan sonra

arkadaşlar güzelce özetlemiş canım ben de kendimce birşeyler eklemek isterim
bu konu ilk açıldığında her ay bir çeyrek amaçlı başlanmıştı yola
isteyen bozuklukları attı kenara isteyen aylığından ayırdı
herkes bütçesine göre yol izledi..
yani ister altın ister nakit hedef birikim yapmayı başarabilmek

hoşgeldin canım
altınların hayırlı olsun
birikim için hedeflediğiniz tutar azımsanmayacak kadar güzel inş başarır ve en kısa zamanda evinize kavuşursunuz

Bende yeni başladım yani param elimde kalıyordu amaa harcayacak yerim olmadığı için kalıyordu artık sayenizde bende biriktirmeye karar verdim biraz biriktireyim şu banka işini bana detaylı anlatırsınız artık Umarımm şöyle kayda değer paralr biriktirebilirim.Paralarınız ve altınlarınız bereketli olsun inşallah.Anlattığınız için de çok tşk ediyorum arkadaşlar

hoşgeldin canım
altınların hayırlı olsun
birikim için hedeflediğiniz tutar azımsanmayacak kadar güzel inş başarır ve en kısa zamanda evinize kavuşursunuz

hoşbuldum yazmalıkızım teşekkür ederim

inşallah başarırız 4 yıllık evliyiz 1,5 yılı askerlikle geçti elimizde doğru düzgün bir birikimimiz yok
bu sefer kafaya koyduk eşimle bakalım durum nasıl ilerleyecek

herkese merhaba güzel bir gün dileğiyle canlar

ne zaman burada yazılanları okusam para biriktirmeye başlıyorum biraz birikince önemli yerlerde kullanıyorumm :):):) açıkçası çokta iyi oluyor yeniden başlıyorumm bugün ama istikrarlı olmalıyım araba aldık kredi çektik dünn :) motive için buradaki herkese teşekkürler....

gunaydın bereketlı hanımlar

kuveyt turk 19-20-21 eylul tarıhlerınde fızıkı altını İstanbul Altın Rafinerisi yetkilileri aracılıyla alıyor ver fark ucretı almadan gram altın hesabına donusturuyormus.
benım subem haber verdı ılgınenler olursa eger bılezık, kolye, ceyrek ata gıbı bılumum altını alıyorlarmıs
ılgınenlere duyurulur.

Günaydın hanımlar;
100 EUR birikmişimi bugün bozuyorum 210 TL birikmişimide geçenlerde altın hesabı açtırdığım bankaya yatırdım ve ( 35 TL hesap işletim ücreti kesmeselerdi 2 gram altın alacaktım ama nasip değilmiş) bende 1,60 gram altın altım.Yani şuana kadar birikimim 1,60 gram altın bu ay sonuna kadar inşallah daha 1 gram yapabilirim.Şu borçlar bir bitsede yatırımımı adam gibi yapsam.
Kızlar bende sizin gibi mutfak masraflarım için haftalık yemek listesi yapacağım kendime ve ona göre market ve pazaradan alışveriş yapacağım; bakalım belki böyle 1 gram parası daha da arttırmış olurum.

Rabbim kolaylıkllar nasip etsin hastane işi zor ama bu tempoya alışacağına inanaıyorum,daha yeni ondan zor gelmiştir.

canım yazman ne demek ne iş yapıyorsun...

hoşgeldin .bereketli olsun inş...

yazı karakterini okuyacağım diye gözlerim kör oldu:)

sabah bende 104,39 tlden 4 gr altın aldım....

farmasi'cim ben şimdi bankadan altın hesabı açtım.malum altın hergün yükselişte.
param durduğu yerde değerlenir diye düşündüm. bilmem iyi yapmış mıyım. bu konularda sen daha deneyimli olduğun için sen daha iyi bilirsin. şimdi ben param oldukça altın hesabıma aktarıcam. o zaman buraya bildirmiycek miyiym????

merhabalar..

topiğinizi yeni farkettim. bıkmışsınızdır açıklama yapmaktan ama minicik bi yardım alabilir miyim ? bende altın alıp satıyorum arada. o yüzden bi fikir alayım dedim..:26:

canım yazman ne demek ne iş yapıyorsun...

sabah bende 104,39 tlden 4 gr altın aldım....

Öğretmenim canım. bundan sonraki 1 yıl süresinde okulda olacak bütüüüünnn toplantılarda müdürün konuştuklarını yazacam. ıyyyy dün 10 sayfa filan yazdım.
hayırlı olsun birikimin benim de 550 tl var bakalım bugün alırım belki.

Son düzenleme:
kızlar günaydın herkesin altıncıkları bereketli olsun..
ben bu ay hiç birikim yapamıyorum ablamın nişan için elde avuçta ne varsa harcıycamkendime kıyafet ablama takı...en fazla 50-100 birikim yaparım neyse onada şükür..
birde kızlar ben kumbara tutmuyorum bozukluk olarak değilde neyi nereye şeklinde ayırıp parayı yine cüzdanımda bekletiyorum..aslında birde kumbara alsam ufak tefek bozukluklarıda atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…