canım ben eşimden 350 tl alıyorum 50 tlsini özel ihtiyaçlarım için ayırıyorum(giyim vs gibi)
dört haftayada kalan 300 tl yi 75 75 bölüyorum.
birinci hafta cüzdanımın ön gözüne 75 tlyi ayırıyorum haftanın son günü ne kaldıysa hopp köşebanka atıyorum(farmasinin deyimiyle)
bu arada bozuklukların hepsini de kumbaraya atıyorum ..
ay sonu elimde ne kaldıysa banka yolcusu
benim yöntemim böyle canım..
canım bravo valla eger 350lıradan bı de kenara para ayırabılıyosan, ben sunu anladımkı gercekten fuzuli olmayan şeyleri almasam ayda 300daha fazla ayırırım
bravo canım
bundan sonra nasipse ben de öyleyim başıyazmalı malum bu ay evin market pazar yönetimini devraldım
ben de 400 tl yi 4 e böldüm haftalık 100 tl ayırdım.bakalım hayırlısı olsun
merhaba güzel bayanlar
benım de 1000tlilk altınım var bankada, 105den aldım 3 gun önce, aslında taa altın 70lerdeyken almıstım sonra da bozdurup su an ödedıgımız kredı borcunu önden önden ödeyeyım dıye bankaya borca yatırmıstım, keske yatırmasaymısım bekleseymısım baya karda olucaktım, bu ay ısyerınden 1000tl lık prim alıcam,o parayı sankı hıc yokmus gıbı dusunup dırek gram altın alıcam, toplamda 2000tl olucak altınım, ayrıca 5 aydır anneme ayda 150tl gonderıyorum, benım adıma gün'e gırıyor, sanırım 15 kısıymısız, ordan gelecek parayı da hooop bankaya atıcam
kızlar akşam eşimle film izlerken eşim birden bu perşembe ayın 15 i dedi. :) eeee dedim tabiki.. bu ay ne kadar biriktireceğimi sordu. bende 500 falan dedim. yahu sen bu arkadaşlarını keşke daha önce bulsaymışsın falan dedi. bu kadar borca rağmen ammada para biriktiriyosun falan dedi.
bende ocakta bir kısım borcumuz bitince 1000 tl koyucam ayda dedim. nasıl mutlu oldu ya..
benim eşimin annesi babası malesef yok. o küçükken vefat etmiş. benim aileminde maddi durumu çok iyi değildi. evlenirken herşeyimizi kendimiz borçlarla aldık. yıllarca taksit ödedik. sonra bir araba aldık. onuda taksitle ödedik. kimseden 5 kuruşluk yardım görmedik anlayacağınız. 10 yıl olacak evleneli. ancak birikim yapabiliyoruz. oğlum doğduğunda 1 tam altını bir yarım altını 12 de çeyrek altını oldu. onlara hiç dokunmadık. duruyor. hepsi buydu paramızın. ama forumdan haberim olduktan sonra gördümki bizim harcamamız çok fazlaymış. hemen bir harcama programı yaptım. plan da çok iyi bir şekilde ilerliyor. haziran ayından beri bir kısmı altın olmakla birlikte 3000 tl nin üstünde para biriktirdim. hemde ihtiyaçlarımızı hiç kısmadan. sadece fuzuli olanları çıkardım. sonuç ortada.. biriktirmeye devam.
ayrıca forumdaki herkes çok azimli. sanırım birkaç yıl sonra hepimizin çoook parası olacak...
Takipteyim.:)
Altın büyük bir çıkışa hazırlanıyor haberiniz olsun.
Al sat yapanlar için öğleden önce güzel alım fırsatları vardı.
Ons düşük olmasına rağmen gr fiyatı 103 ten aşağı inemedi.
Bunun sebebinin de doların artmış olmasıdır.
Eğer dolar da normal seviyelerinde olsaydı, bu onsla gr fiyatı 100-101 olurdu.
Ben bugün 4 parça şeklinde alım yaptım.
Ancak bir ihtimal 1790 olabilir diye bir miktar tl tutuyorum halen.
Düşüşten kokmayın.Düşünce alınır, alınınca çıkar.
Sizin suda yükselmeniz için nasıl dibe basmanız gerekiyorsa altının da fırlaması için dibe vurması şart.
Hareketsiz kalırsa tıpkı bizim gibi ne batar, ne çıkar.:)
canım ben eşimden 350 tl alıyorum 50 tlsini özel ihtiyaçlarım için ayırıyorum(giyim vs gibi)
dört haftayada kalan 300 tl yi 75 75 bölüyorum.
birinci hafta cüzdanımın ön gözüne 75 tlyi ayırıyorum haftanın son günü ne kaldıysa hopp köşebanka atıyorum(farmasinin deyimiyle)
bu arada bozuklukların hepsini de kumbaraya atıyorum ..
ay sonu elimde ne kaldıysa banka yolcusu
benim yöntemim böyle canım..
kesinlikle ihtiyaç dışı şeylerin ne olduğunu bulup ayıklarsan becerirsin canım ben inanıyorum ve kendimden biliyorum
hatta bazen eşimden fazla paramı alıyorum diye düşünüyorum ama ilk evlendiğimizde 200 civarıydı bu para sonra bütçeye göre zam yaptı
hadi hayırlısı olsun bakalım farmasi
bu yöntem bence çok zevkli artanlar hemen hafta sonu kuytuya atılıyor gerekirse yine ordan alıyoruz
sen de güzel arttırımlar yaparsın keisnlikle
103.84 den 3 gram altın aldım bereketli olsun inşallah 2 gram daha alabilirdim ama almadım para dursun bakalım durum ne gösterirse şimdide 103.69 olmuş düşüş devam ediyor herkese iyi akşamlar hanımlar bol berekli kazançlar
kızlar düşüş devam ediyor 5 gram alacaaktım beklesemmi acaba
103.84 den 3 gram altın aldım bereketli olsun inşallah 2 gram daha alabilirdim ama almadım para dursun bakalım durum ne gösterirse şimdide 103.69 olmuş düşüş devam ediyor herkese iyi akşamlar hanımlar bol berekli kazançlar
ladyfog canım yarın için altın fiyatlarının düşeceği ya da yükseleceği konusunda fikrin nedir?
Takipteyim.:)
Altın büyük bir çıkışa hazırlanıyor haberiniz olsun.
Al sat yapanlar için öğleden önce güzel alım fırsatları vardı.
Ons düşük olmasına rağmen gr fiyatı 103 ten aşağı inemedi.
Bunun sebebinin de doların artmış olmasıdır.
Eğer dolar da normal seviyelerinde olsaydı, bu onsla gr fiyatı 100-101 olurdu.
Ben bugün 4 parça şeklinde alım yaptım.
Ancak bir ihtimal 1790 olabilir diye bir miktar tl tutuyorum halen.
Düşüşten kokmayın.Düşünce alınır, alınınca çıkar.
Sizin suda yükselmeniz için nasıl dibe basmanız gerekiyorsa altının da fırlaması için dibe vurması şart.
Hareketsiz kalırsa tıpkı bizim gibi ne batar, ne çıkar.:)
kızlar valla Fransız kaldım siz ne alıyorsunuz anlamadım :) Nasıl yatırım yapıyorsunuz sordum ama cvp veren olmadı ve bir daha soruyorum bende birikim yapmaya başladım ama yatırım olayını çözemedim ne yapmalıyım ?
bereketli olsun bitanemmmmmmmmmmmmm
ben de bugün 2 parça şeklinde aldım
3. parça beni dürtüyor ama yarın sabahı bi göreyim diyorum bakalım saat 18 :00 e kadar fikrim değişmezse.
kızlar valla Fransız kaldım siz ne alıyorsunuz anlamadım :) Nasıl yatırım yapıyorsunuz sordum ama cvp veren olmadı ve bir daha soruyorum bende birikim yapmaya başladım ama yatırım olayını çözemedim ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?