Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

çok sağol canımcım.
bu canlı avatar ve profili o minnak yazı karakterine teslim etmediğin için...
senin bahsettiğin kafa karışıklığını her daim yaşıyoruz.insna bazen neyin mantıklı olacağına karar veremioyr.
ben olsam bende altınlarımı bozamazdım .
şyle birşey yaptım bir süre önce ama seneler öncesinden çeyreklerim vardı.altın yükseldiğinde onları bozup hemen bileziğe çevirmiştim.
elinde tutmak istemiyorsa en mantıklsıı bu ama sakın düşükken bozdurma...

çok sağol canımcım.
bu canlı avatar ve profili o minnak yazı karakterine teslim etmediğin için...
senin bahsettiğin kafa karışıklığını her daim yaşıyoruz.insna bazen neyin mantıklı olacağına karar veremioyr.
ben olsam bende altınlarımı bozamazdım .
şyle birşey yaptım bir süre önce ama seneler öncesinden çeyreklerim vardı.altın yükseldiğinde onları bozup hemen bileziğe çevirmiştim.
elinde tutmak istemiyorsa en mantıklsıı bu ama sakın düşükken bozdurma...

canım ben olsam yükselince bozdurur düşünce de gram altın alırım.
güvenlik açısından
al-sat yapabilmek için.

merhabalar kızlarr..
ne zamandır gelemedim ama hep aklımdasınız
birikimede tam gaz devam ediyrm
artık kumbrada çok fazla biriktiremiyrm
ama onun yerine maaşı aldığımız gibi altın paralarımızı ayırıyrz
her ay 2 çeyrek 3. olarakta durmua bağlı ya çeyrek ya gram alıcaz
eşim altın için güne girdi iş yerinde demiştim ya
vazgeçmişler para olrak biriktirceklermiş
200 ve 300 giren olmuş.
diğer ay Allah kısmet ederse iyi çeyrek alıcaz
benden bu kadar şimdilik.umuyrm kumbirikte arada bayram yapar.
dün yol param kalmamış bozuk kumbarada bütünledim 40 tl varmış 30 tlsini kağıt para yaptım
ay ona bile çocuklar gibi sevindim

iyi geceler zengin topicin zengin gacilari sizi seviyorum sayenizde zengin olcam o zaman sizi tanimiycam

Günaydın bayanlar

bugün memurların maaş günü, baya altın alımı olur bugün:) eşim de maaş aldı borcları ödeyip kalanı bana göndercek, benım maas hesabım yapı kredide oldugu için ordan alım yapıyorum, şu an aldın 103... küsür, saat 10da daha düşer belki diye bekliyorum

Ben altın fiyatlarına baktım netten ama 104,4 yazıyor :44: İnşallah bugün biraz daha düşer de alırız

Ben altın fiyatlarına baktım netten ama 104,4 yazıyor :44: İnşallah bugün biraz daha düşer de alırız

canım yapıkredıde 103 cıvarı yazıyodu ama eşim 10da bı daha bak dedi, acaba gün ıcınde düşer mı dıye beklıyorum

Günaydın hanımlar ;

Her sabah şirketin banka hesaplarındaki bakmayı nasıl iş olarka görüyorsam saat 9-10 arası burayı okumadan geçemiyorum.Artık sizler ve bu topik bağımlılık yaptı bende.dün bahsettiğim 100 EUR henüz bozulmuş durumda değil bugün bozdurabilirsem gram altına çevireceğim.

günaydın

bugün maaş aldım ama tüm maaş bitti krediye gitti şu krediden bir kurtulsam nasıl büyük bir sıkıntı bu

bugün 104 olmuş altının gramı ne zamandır fazla oynamıyor çok az oynuyor altın bakalım ne kadar sürecek bu sessizlik

canım yapıkredıde 103 cıvarı yazıyodu ama eşim 10da bı daha bak dedi, acaba gün ıcınde düşer mı dıye beklıyorum
nette belki daha fazla gösteriyordur. inşallah düşer de gidip alırız hemen.

herkese günaydın sevgili canlar
günaydın farmasi.

bebiş nasıl rabia anne karnında altın fiyatlarını öğrendi. doğunca takılan çeyrekleri size vermez gibime geliyor =))

günaydın kızlar.
Geçmişi okuyamadım ama geri geleceğim.
Sabah sabah 5 gr cık altın daha aldım.
şu an toplam 19 gr altınım oldu.
Diğer alacaklarımıda en kısa zamnda toplayıp onlarıda altın hesabıma gömeceğim:)
ben fazla ons şöyle makas böyle çok detaylı olarak incelemiyorum.
öenmli olan benim için bir kaç ay sonra yükselecek temennilerine inanmak ve paramı israf etmemek.
çıkacağına inanarak düşük şekilde aldığım için ,şu anda ben alırken öyle olduğu için mutluyum,umarım iyi ve hayırlı olur...

iki üç gün önce cumhuriyet aldım 722 liraya ama sanırım şuanda 700 ün altına düşmüş moralim biraz bozuldu keşke iki gün bekleseydim neyseki uzun çoook uzun vadeli aldığım için pek sorun olmaz ama insan yinede üzülüyor.. 20 lirada 20 liradır .

5 gramcık deme karalahana 5 gr altın 500tlden fazla tutar. cık'ı hiç haketmiyor bu rakam bence =)

inşallah canım. sağlıklı doğsun da sen o büyüyene kadar zaten yaparsın daha iyilerini.

ya ben de bazen sinir oluyorum bu duruma. eşim de kızar bana 20tl için söylenme diye ama ne yapayım 20tl'yi de kendim için harcardım diye düşünürüm =))

Son düzenleme:
günaydın kızlar ne guzl para bırıkıyor böle
bende aylık alıyorm ama buay altın almdım ztn yuksek dıye euro aldım almz olaydm dustu 2 tl:) ben aldktn sonra neyse uzun vadede dusnuyorum bıraz sızı takıp edeyım bakalım.

senin ve eşinin ne şekilde olursa olsun güzel birikimler yapacağınıza adım gibi eminim...

iyi geceler zengin topicin zengin gacilari sizi seviyorum sayenizde zengin olcam o zaman sizi tanimiycam

bu hafta hep aynı seyirdeydi.bende sabah 103 küsürden aldım.

evet insan düşünüyor ve üzülüyor ister istemez ama bunu bilemiyoruz ki hiç birimiz.üzülme çıkınca seviniriz beraber...

5 gramcık deme karalahana 5 gr altın 500tlden fazla tutar. Cık'ı hiç haketmiyor bu rakam bence =)

evet haklısın parça parça aldığım için işte böyle az geliyor bana cık cuk çıkıveriyor ağzımdan.:90:

Günaydın kızlar herkes maşallah tam gaz altın biriktirmeye devam çoğalmış altıncıklar benim bariz bir şekilde motivasyonum düştü artık topiktende uzaklaşmaya başladım derken geçmişi okuyup biraz daha gaza geldim şu an elimde 1 çeyrek parası kadar var ama öyle beklemedeyim ayın sonuna kadar 1 çeyrek yaparım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…