altın kızlar yorum beklıyorum sızden
elımde bır mıktar ata lıra var tl karsılıgı yuksek
ayrıca bankada altın hesabı actım ıkı farklı kurdan gram altın alımı yaptım
acaba dıyorum elımdekı fızıkı ata lıraları bozup gram altın banka hesabıma mı gecırsem
yoksa elımde tutsam mı :44:
bu bahsettıklerım hepsı de uzun vadelı tasarruflarım
eger gecmemı tavsıye edersenız hangı asamada bozup gram altına gecısım uygun olur kestıremedım
ata lıralarım yarısı gectıgımız yıllardan yarısı da gecen ayda alındı
ortalamaya vurdugumda ata lıraları bozarsam her halukarda karda olurum
ama nedense muallakta kaldım cıl cıl altınımdan ayrılmak bana zor gelıyor gıbı
tavsıyelerınız nelerdır?
not: lahanam yazı karakterımı degıstırdım
acaba dıyorum elımdekı fızıkı ata lıraları bozup gram altın banka hesabıma mı gecırsem
eger gecmemı tavsıye edersenız hangı asamada bozup gram altına gecısım uygun olur kestıremedım
tavsıyelerınız nelerdır?
tavsıyelerınız nelerdır?
Ben altın fiyatlarına baktım netten ama 104,4 yazıyor :44: İnşallah bugün biraz daha düşer de alırızGünaydın bayanlar
bugün memurların maaş günü, baya altın alımı olur bugün:) eşim de maaş aldı borcları ödeyip kalanı bana göndercek, benım maas hesabım yapı kredide oldugu için ordan alım yapıyorum, şu an aldın 103... küsür, saat 10da daha düşer belki diye bekliyorum
Ben altın fiyatlarına baktım netten ama 104,4 yazıyor :44: İnşallah bugün biraz daha düşer de alırız
nette belki daha fazla gösteriyordur. inşallah düşer de gidip alırız hemen.canım yapıkredıde 103 cıvarı yazıyodu ama eşim 10da bı daha bak dedi, acaba gün ıcınde düşer mı dıye beklıyorum
günaydın farmasi.herkese günaydın sevgili canlar
bebiş nasıl rabiaGünaydın hanımlar ;
Her sabah şirketin banka hesaplarındaki bakmayı nasıl iş olarka görüyorsam saat 9-10 arası burayı okumadan geçemiyorum.Artık sizler ve bu topik bağımlılık yaptı bende.dün bahsettiğim 100 EUR henüz bozulmuş durumda değil bugün bozdurabilirsem gram altına çevireceğim.
Çok şükür canım ya bebişim arada bir zorlasada beni çok iyi çok şükür.Hiç sorma kızım doğar doğmaz altın uzmanı çıkar kesin.Eşim diyor çocuğu daha doğmadan kendin gibi yapacaksıntakılan çeyrekleri zaten bebeğim için saklayacağım canım ALLAH ihtiyaç olupta bize kullandırmasın doğacak kızımın altıncıkları olsun.
5 gramcık deme karalahana 5 gr altın 500tlden fazla tutar. cık'ı hiç haketmiyor bu rakam bence =)günaydın kızlar.
Geçmişi okuyamadım ama geri geleceğim.
Sabah sabah 5 gr cık altın daha aldım.
şu an toplam 19 gr altınım oldu.
Diğer alacaklarımıda en kısa zamnda toplayıp onlarıda altın hesabıma gömeceğim:)
ben fazla ons şöyle makas böyle çok detaylı olarak incelemiyorum.
öenmli olan benim için bir kaç ay sonra yükselecek temennilerine inanmak ve paramı israf etmemek.
çıkacağına inanarak düşük şekilde aldığım için ,şu anda ben alırken öyle olduğu için mutluyum,umarım iyi ve hayırlı olur...
inşallah canım. sağlıklı doğsun da sen o büyüyene kadar zaten yaparsın daha iyilerini.Çok şükür canım ya bebişim arada bir zorlasada beni çok iyi çok şükür.Hiç sorma kızım doğar doğmaz altın uzmanı çıkar kesin.Eşim diyor çocuğu daha doğmadan kendin gibi yapacaksıntakılan çeyrekleri zaten bebeğim için saklayacağım canım ALLAH ihtiyaç olupta bize kullandırmasın doğacak kızımın altıncıkları olsun.
ya ben de bazen sinir oluyorum bu duruma. eşim de kızar bana 20tl için söylenme diye ama ne yapayım 20tl'yi de kendim için harcardım diye düşünürüm =))iki üç gün önce cumhuriyet aldım 722 liraya ama sanırım şuanda 700 ün altına düşmüş moralim biraz bozuldu keşke iki gün bekleseydim neyseki uzun çoook uzun vadeli aldığım için pek sorun olmaz ama insan yinede üzülüyor.. 20 lirada 20 liradır .
merhabalar kızlarr..
Ne zamandır gelemedim ama hep aklımdasınız
birikimede tam gaz devam ediyrm :d
artık kumbrada çok fazla biriktiremiyrm
ama onun yerine maaşı aldığımız gibi altın paralarımızı ayırıyrz
her ay 2 çeyrek 3. Olarakta durmua bağlı ya çeyrek ya gram alıcaz
eşim altın için güne girdi iş yerinde demiştim ya
vazgeçmişler para olrak biriktirceklermiş
200 ve 300 giren olmuş.
Diğer ay allah kısmet ederse iyi çeyrek alıcaz:d
benden bu kadar şimdilik.umuyrm kumbirikte arada bayram yapar.
Dün yol param kalmamış bozuk kumbarada bütünledim 40 tl varmış 30 tlsini kağıt para yaptım
ay ona bile çocuklar gibi sevindim :d
iyi geceler zengin topicin zengin gacilari sizi seviyorum sayenizde zengin olcam o zaman sizi tanimiycam
günaydın bayanlar
bugün memurların maaş günü, baya altın alımı olur bugün:) eşim de maaş aldı borcları ödeyip kalanı bana göndercek, benım maas hesabım yapı kredide oldugu için ordan alım yapıyorum, şu an aldın 103... Küsür, saat 10da daha düşer belki diye bekliyorum
iki üç gün önce cumhuriyet aldım 722 liraya ama sanırım şuanda 700 ün altına düşmüş moralim biraz bozuldu keşke iki gün bekleseydim neyseki uzun çoook uzun vadeli aldığım için pek sorun olmaz ama insan yinede üzülüyor.. 20 lirada 20 liradır .
5 gramcık deme karalahana 5 gr altın 500tlden fazla tutar. Cık'ı hiç haketmiyor bu rakam bence =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?