Ons düşmedi ama dolar çok düştü.
Dün gr 103 ü zor görürken bugün garantide bir ara 102 oldu.
Bizim gr fiyatını onstan ziyade dolar etkiliyor.
Notlarıma bakıyorum da dün ons 1817 iken ge 104.6 imiş.
Bugün 1825 te gr 103 oldu bir ara.
karanfilce ben olsam 3 erkek çocuğa 100 euro takarım .
tek tek 100 tl taksan adı bile anılmaz ama euro akılda kalır kişi sana getireceği borç hanesine 100 euro yazıverir
canım bizim sülalede euro dolar kavramı yok ya altın ya para. öyle çok bilezik filan da takılmaz düğünlerde genelde çeyrek ya da daha iyiyse durumu yarım takılır. bir tek benim düğünde bilezik büyük dayım takmıştı 20 gr bilezikçok gönlü zengindir dayımın da yengemin de. bu küçük dayım da öyle. aslında ben yarım takmayı düşünmüştüm anneme dedim bir ay önce ben iki çeyrek vereyim bana yarım ver diye vermedi 3 çeyrek tak dedi. bilmem 3 çeyrek takan da hiç çıkacak mı. herkes için zor çünkü 3 tane çocuk.
yılan hikayesi oldu dimi sizin de başınızı ağrıttım
seni anlıyorum da bankasyada bugün nedense gr fiyatı 103.50 nin altını görmedi
banka kafasına göre makas mı atıyor ne
Hımm anladım.
İş bankasında da hesabın yok muydu senin?
Orda durum ne?
ladyfog şu an bankasyada makas yaklaşık 1.5 tl
keşke gram altın kavramı yaygın olsaydı. kuveyt atm leri gram altın da veriyo. 3 tane gram altın çekerdimyo estağfirullah
sonuçta bunlar yıkılmayacak tabular değil bence.
adetlerinize göre ne gerekiyorsa onu yapın madem
ama ben yapmazdım
ladyfog şu an bankasyada makas yaklaşık 1.5 tl
ladyfog ben de bu eğitim öğretim yılında garantiden de hesap açmayı düşünüyorum. maaş oraya yatacak zaten benim için kolay olur. bir de görünüşe göre kur fiyatları baya cazip görünüyor.
Neeee, aboooo...
Müsadenle kendilerine yuhunuz demek istiyorum.
Makas falan değil doğrudan biçiş bu.Tırpanla dalmış mübarek.
Bunlar hep artışın ayak sesleri gibi geliyor bana ama neyse.
Düşecek olsa alış satışa bu kadar engel olmak istemezlerdi diye akıl yürütüyorum.
canım o ay içerisinde ne almışsak onu bildireceğiz diyelim geçen ay tabloda 3 gr altının vardı bu ay da 3 gram altın aldın bu ay 6 gr altınım var diye bildirim yapacaksın ve ona göre tabloya ekleyeceğim.
canım aslında paradan zararomda var ama ben kendimi bildiğim için epeyce biriktirdim sayılır. Mesela bi araba için peşinat yapabilrim ... Başkalarına belki az gelir ama benim için iyi ... önce kendi banka hesabımda biriktirmeye çalıştım ama her ay eksiye geçtiğim için para bi birikti bi gitti ... Dze çıkayım öyle biriktireyim dedim babamda düze hiçbir zman çıkamazsın dolayısylada biriktiremezsin .. Eksiyle başlangıç yap ve alışkanlık haline getir dedi... Gittim başka bi bankadan hesap açtırdım .. Her ay kendime bi kota koydum en az o meblayı eft yle gönderdim ... Eksiyede geçtim ... Alışverişlerimden biraz daha kıstım .. Yavaş yavaş birikti ... Bugün bi hesapladım ... Ooo aferin candaş dedim ya ... Benim için birikim böyle oldu ... Hani kimiside parayı dövize yatırıyo çıkınca bozduruyo düşene dek elinde tl den saklıyo ... Düşünce 3-5 daha fazla döviz alıyo derken parayı işletiyo ... Buda güzel bi yöntem olabilir ...
Arkadaşlar benide listeye ekleseniz olur mu ? Hani çok olmaz ama ufak ufak bende olayım listede... Daha şevkle biriktiririm belki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?