- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
inşallah canım Allah hepimizin birikimlerine bol bereket versin.
eşim ev mutfak ürünleri yapan bir dükkan var baklava ,katmer, kurabiye ,sarma vs gibi gider oraya çocuklar için kurabiye kahvaltı için katmer ya da tatlıyı çok sevdiği için baklava vs alır.
akşam eve gelince bana anlatıyor ; o dükkana bir giriş yaptım ama aklıma sen geldin bir anda dedi etrafıma bakındım bakındım abla ben bi hanımı arayayım en iyisi evde ihtiyaç var mı diye bir çıktım o çıkış çünkü para bende alırsa benden alacak parayı vermeme ihtimalimi sevmiş olsa gerek ki almamış
iyi yapmışsın dedim evde hiçbirşeye ihtiyaç yok zira markete gittim bugün ve 27 tl harcadım
yarın da pazara gideceğim.
evde çocuklara kek kurabiye yapacaksam kendim yaparım
kurabiyeyi özellikle margarin kullanıldığı için tercih etmiyorum hamurişlerinde sıvıyağ ile yapıldığında da margarinin verdiği kıtırlı gevreklik ister istemez olmuyor.
farmasi geçen gün birkaç kişi marketten kek, abur cubur bir şeyler aldık diye yazmıştı, sen de yazmıştın galiba. aklıma şu geldi: ben de güzel bi kek tarifi var, içindeki unun yarsı buğday unu, yarısı pirinç unu, yiyenler çok beğendi şu ana kadar, sanırım pirinç unu ayrı bi lezzet veriyor, hazırlara benziyor. bu arada ben de hazır kek alanlardanım. abur cubur ihtiyacımı bimden karşılıyorum, mesela 15 günde bir giderim, çikolata, bisküvi, canım ne çekiyorsa alırım, bana 15 gün yeticek kadar bim hem uygun hem de marka ürünler de (ülker,eti) var. öyle fazla bi fatura da olmuyor bimden alınca yani. isteyen olursa kekin tarifini verebilirim