• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

canım ben eşimden 350 tl alıyorum 50 tlsini özel ihtiyaçlarım için ayırıyorum(giyim vs gibi)
dört haftayada kalan 300 tl yi 75 75 bölüyorum.
birinci hafta cüzdanımın ön gözüne 75 tlyi ayırıyorum haftanın son günü ne kaldıysa hopp köşebanka atıyorum :9:(farmasinin deyimiyle)
bu arada bozuklukların hepsini de kumbaraya atıyorum ..
ay sonu elimde ne kaldıysa banka yolcusu:9:
benim yöntemim böyle canım..

:46::46::46::46::46::46: bravo canım
bundan sonra nasipse ben de öyleyim başıyazmalı malum bu ay evin market pazar yönetimini devraldım:1:
ben de 400 tl yi 4 e böldüm haftalık 100 tl ayırdım.bakalım hayırlısı olsun:34:

canım bravo valla eger 350lıradan bı de kenara para ayırabılıyosan, ben sunu anladımkı gercekten fuzuli olmayan şeyleri almasam ayda 300daha fazla ayırırım

kesinlikle ihtiyaç dışı şeylerin ne olduğunu bulup ayıklarsan becerirsin canım ben inanıyorum ve kendimden biliyorum :69:
hatta bazen eşimden fazla paramı alıyorum diye düşünüyorum ama ilk evlendiğimizde 200 civarıydı bu para sonra bütçeye göre zam yaptı :60:

:46::46::46::46::46::46: bravo canım
bundan sonra nasipse ben de öyleyim başıyazmalı malum bu ay evin market pazar yönetimini devraldım:1:
ben de 400 tl yi 4 e böldüm haftalık 100 tl ayırdım.bakalım hayırlısı olsun:34:

hadi hayırlısı olsun bakalım farmasi
bu yöntem bence çok zevkli artanlar hemen hafta sonu kuytuya atılıyor gerekirse yine ordan alıyoruz:52:
sen de güzel arttırımlar yaparsın keisnlikle :38:

dört adet inşaat penceresi çizimi yapan ve gözleri şaşı olan lahana geldi hanım......:10:

merhaba güzel bayanlar

benım de 1000tlilk altınım var bankada, 105den aldım 3 gun önce, aslında taa altın 70lerdeyken almıstım sonra da bozdurup su an ödedıgımız kredı borcunu önden önden ödeyeyım dıye bankaya borca yatırmıstım, keske yatırmasaymısım bekleseymısım baya karda olucaktım, bu ay ısyerınden 1000tl lık prim alıcam,o parayı sankı hıc yokmus gıbı dusunup dırek gram altın alıcam, toplamda 2000tl olucak altınım, ayrıca 5 aydır anneme ayda 150tl gonderıyorum, benım adıma gün'e gırıyor, sanırım 15 kısıymısız, ordan gelecek parayı da hooop bankaya atıcam

bereketli olsun canım.durumumuz aynı sayılır.benimde 1000 tllik var bankada şimdi en kısa zmanda yine alacağım inş...

kızlar akşam eşimle film izlerken eşim birden bu perşembe ayın 15 i dedi. :) eeee dedim tabiki.. bu ay ne kadar biriktireceğimi sordu. bende 500 falan dedim. yahu sen bu arkadaşlarını keşke daha önce bulsaymışsın falan dedi. bu kadar borca rağmen ammada para biriktiriyosun falan dedi.
bende ocakta bir kısım borcumuz bitince 1000 tl koyucam ayda dedim. nasıl mutlu oldu ya..
benim eşimin annesi babası malesef yok. o küçükken vefat etmiş. benim aileminde maddi durumu çok iyi değildi. evlenirken herşeyimizi kendimiz borçlarla aldık. yıllarca taksit ödedik. sonra bir araba aldık. onuda taksitle ödedik. kimseden 5 kuruşluk yardım görmedik anlayacağınız. 10 yıl olacak evleneli. ancak birikim yapabiliyoruz. oğlum doğduğunda 1 tam altını bir yarım altını 12 de çeyrek altını oldu. onlara hiç dokunmadık. duruyor. hepsi buydu paramızın. ama forumdan haberim olduktan sonra gördümki bizim harcamamız çok fazlaymış. hemen bir harcama programı yaptım. plan da çok iyi bir şekilde ilerliyor. haziran ayından beri bir kısmı altın olmakla birlikte 3000 tl nin üstünde para biriktirdim. hemde ihtiyaçlarımızı hiç kısmadan. sadece fuzuli olanları çıkardım. sonuç ortada.. biriktirmeye devam.
ayrıca forumdaki herkes çok azimli. sanırım birkaç yıl sonra hepimizin çoook parası olacak...

çok güzel ya okudukça ilham alıyorum.berketli birikimler inş...

Takipteyim.:)
Altın büyük bir çıkışa hazırlanıyor haberiniz olsun.
Al sat yapanlar için öğleden önce güzel alım fırsatları vardı.
Ons düşük olmasına rağmen gr fiyatı 103 ten aşağı inemedi.
Bunun sebebinin de doların artmış olmasıdır.
Eğer dolar da normal seviyelerinde olsaydı, bu onsla gr fiyatı 100-101 olurdu.
Ben bugün 4 parça şeklinde alım yaptım.
Ancak bir ihtimal 1790 olabilir diye bir miktar tl tutuyorum halen.
Düşüşten kokmayın.Düşünce alınır, alınınca çıkar.
Sizin suda yükselmeniz için nasıl dibe basmanız gerekiyorsa altının da fırlaması için dibe vurması şart.
Hareketsiz kalırsa tıpkı bizim gibi ne batar, ne çıkar.:)

canım bende sana danışacaktım ama zaten bahsetmişsin.alım için uygun zamn diye düşünüyorum ,yarın alacağım bir tutar daha umarım hayırlı olur.

canım ben eşimden 350 tl alıyorum 50 tlsini özel ihtiyaçlarım için ayırıyorum(giyim vs gibi)
dört haftayada kalan 300 tl yi 75 75 bölüyorum.
birinci hafta cüzdanımın ön gözüne 75 tlyi ayırıyorum haftanın son günü ne kaldıysa hopp köşebanka atıyorum :9:(farmasinin deyimiyle)
bu arada bozuklukların hepsini de kumbaraya atıyorum ..
ay sonu elimde ne kaldıysa banka yolcusu:9:
benim yöntemim böyle canım..

sen varya gözlerim yaşarıyor he....
nerden nereye....:65::65:

kesinlikle ihtiyaç dışı şeylerin ne olduğunu bulup ayıklarsan becerirsin canım ben inanıyorum ve kendimden biliyorum :69:
hatta bazen eşimden fazla paramı alıyorum diye düşünüyorum ama ilk evlendiğimizde 200 civarıydı bu para sonra bütçeye göre zam yaptı :60:

hadi hayırlısı olsun bakalım farmasi
bu yöntem bence çok zevkli artanlar hemen hafta sonu kuytuya atılıyor gerekirse yine ordan alıyoruz:52:
sen de güzel arttırımlar yaparsın keisnlikle :38:

inşallah canım Allah hepimizin birikimlerine bol bereket versin.

eşim ev mutfak ürünleri yapan bir dükkan var baklava ,katmer, kurabiye ,sarma vs gibi gider oraya çocuklar için kurabiye kahvaltı için katmer ya da tatlıyı çok sevdiği için baklava vs alır.
akşam eve gelince bana anlatıyor ; o dükkana bir giriş yaptım ama aklıma sen geldin bir anda dedi:9::9::9: etrafıma bakındım bakındım abla ben bi hanımı arayayım en iyisi evde ihtiyaç var mı diye bir çıktım o çıkış :52::52::52::52::52::52: çünkü para bende alırsa benden alacak parayı vermeme ihtimalimi sevmiş olsa gerek ki almamış :52::52::52::52::52:
iyi yapmışsın dedim evde hiçbirşeye ihtiyaç yok zira markete gittim bugün ve 27 tl harcadım
yarın da pazara gideceğim.
evde çocuklara kek kurabiye yapacaksam kendim yaparım
kurabiyeyi özellikle margarin kullanıldığı için tercih etmiyorum hamurişlerinde sıvıyağ ile yapıldığında da margarinin verdiği kıtırlı gevreklik ister istemez olmuyor.:34:

dün sattığım cumhuriyet altınlarının parasının bir kısmıyla 5 gr altın aldım bugün
bekleyip düştükçe alım yapacağım nasipse.:34:

buralardan bbakınıyorum,sizlere çok özeniyorum. çünkü tüm birikimim geçen ay elden çıktı maalesef.
ben de alıştırıyorum kendimi tasarrufa ya.
geçen pazartesi bi koşu altın hesabımı açtım.
salı günü 104.07 tl gibi bi fiyata 1 gr altını aldım.
sonra perşembe onu 106 tlye sattım.
bugün de 103.67den 1 gr yeniden aldım.
2.5 tl gibi bi karım oldu.

resmen evcilik oynuyorum,gülsem mi,ağlasam mı siz söyleyin:43::43::43::43::1::1::1::1::1:

17.55 e kadar alım yapılıyor bankadan 15 dakika son ra çıkmam lazım ve sürekli altın düşmekte aslında biraz daha bekleyebilsem iyi olurdu ama 103den alacam sanırım

103.84 den 3 gram altın aldım bereketli olsun inşallah 2 gram daha alabilirdim ama almadım para dursun bakalım durum ne gösterirse şimdide 103.69 olmuş düşüş devam ediyor herkese iyi akşamlar hanımlar bol berekli kazançlar

103.84 den 3 gram altın aldım bereketli olsun inşallah 2 gram daha alabilirdim ama almadım para dursun bakalım durum ne gösterirse şimdide 103.69 olmuş düşüş devam ediyor herkese iyi akşamlar hanımlar bol berekli kazançlar

hayırlısı olsun canım iyi akşamlarrr

kızlar hepinize hayranım mutfak masraflarını ele almışsınız maşallah :nazar: benim eşim zaten markette çalıştığı için kendi alıp gelio ne gerekliyse (tabi gereksizleri de :60: ).bi yönden de ii oluyo ne indirimdeyse onu alıyo.ben pazar işinden sorumluyum bir tek :61: onu da iki haftadır gidemiyorum birinde burda değildim bu hafta da misafirim gelcek temizlik falan çıkamadım evden :5: böylelikle para da almadım eşimden :41:

kızlar düşüş devam ediyor 5 gram alacaaktım beklesemmi acaba

bereketli olsun bitanemmmmmmmmmmmmm:38:
ben de bugün 2 parça şeklinde aldım
3. parça beni dürtüyor ama yarın sabahı bi göreyim diyorum bakalım saat 18 :00 e kadar fikrim değişmezse.:34:

ladyfog canım yarın için altın fiyatlarının düşeceği ya da yükseleceği konusunda fikrin nedir?:38:

ladyfog canım yarın için altın fiyatlarının düşeceği ya da yükseleceği konusunda fikrin nedir?:38:

Bütün veriler, grafikler haberler yükseleceği yönünde.
Zaten az evvel garanti 103 ten alım yaptırmayınca galiba yükselecek dedim kendi kendime.
Ancak kaç gündür yükselmesini engelliyorlar sanki.
Bence insanlara yatay bir seyir gösterip altınlarını sattırıyorlar.
Panik satışalrı yani.
Ben yükseleceğini, hatta fedden önce rekor denemesi yapacağını düşünüyorum.
Tabi dolar da önemli.
Dolardaki 1 puanlık düşüd onsta 10 dolar fark ediyor.
Şöyle ki:
Öğlen dolar 1.78 ons 1810 gr 104
Şimdi dolar 1.77 ons 1821 gr 103.

Takipteyim.:)
Altın büyük bir çıkışa hazırlanıyor haberiniz olsun.
Al sat yapanlar için öğleden önce güzel alım fırsatları vardı.
Ons düşük olmasına rağmen gr fiyatı 103 ten aşağı inemedi.
Bunun sebebinin de doların artmış olmasıdır.
Eğer dolar da normal seviyelerinde olsaydı, bu onsla gr fiyatı 100-101 olurdu.
Ben bugün 4 parça şeklinde alım yaptım.
Ancak bir ihtimal 1790 olabilir diye bir miktar tl tutuyorum halen.
Düşüşten kokmayın.Düşünce alınır, alınınca çıkar.
Sizin suda yükselmeniz için nasıl dibe basmanız gerekiyorsa altının da fırlaması için dibe vurması şart.
Hareketsiz kalırsa tıpkı bizim gibi ne batar, ne çıkar.:)

sağol canım yorumun için
sabah düşerse alıcam bende birmiktar elimde nakit var.seni gibi 101 ibekliyorum .
olmazsa 103,104 ten alıcam artık nasip napalım
:58:

kızlar valla Fransız kaldım siz ne alıyorsunuz anlamadım :) Nasıl yatırım yapıyorsunuz sordum ama cvp veren olmadı ve bir daha soruyorum bende birikim yapmaya başladım ama yatırım olayını çözemedim ne yapmalıyım ?

işşten 5 te çıkıyorum eve gelene kadar en erken 7 oluyor ağlamak istiyorum ayaklarım yürümüyor daha 2.günüm,kalp damar servisindeyim hemen cuma gelsin nolurrr:58:yemek yapmayı bırak yemeye halim kalmadı:59:5 tl attım kumbaraya da:30:

kızlar valla Fransız kaldım siz ne alıyorsunuz anlamadım :) Nasıl yatırım yapıyorsunuz sordum ama cvp veren olmadı ve bir daha soruyorum bende birikim yapmaya başladım ama yatırım olayını çözemedim ne yapmalıyım ?

Bu size kalmış.
Herkes kendine göre değerlendiriyor birikimini.
Kimisi çeyrek alıyor, kimisi gr altın.
Bazılarımızın da bankada altın hesabı var.Ordan al sat yapıyor.
Eğer benim anlattıklarımı soruyorsanız, banka hesabındaki işlemlerle ilgili söylediklerim.

bereketli olsun bitanemmmmmmmmmmmmm:38:
ben de bugün 2 parça şeklinde aldım
3. parça beni dürtüyor ama yarın sabahı bi göreyim diyorum bakalım saat 18 :00 e kadar fikrim değişmezse.:34:

farmasi amin hepiizinkiler bereketli olsun nşallah
idolümsün sen şu alıp satma işine çok ufaktan başlamaya niyetlendim heveslendirdin beni zaten bankadaki altın hesabımda azimle birikim yapmamda sayende oldu

herkes durumca birikim yapmaya çalışıyor bozuk paraları biriktiren günlere giren pazar alışverişinden artırıp kenaarında biriktiren yani nasıl yapabiliyorsan sonuç ve amaç para biriktirmek sonrasında ister altın ister döviz alıp kenarına birşeyler koymak buraya da yazarak birbirimizi motive ediyoruz

Back