Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Senin gibi mantıklı bi insanında böle düşünmesi inan üzdü beni lahanacım gerçi bende senden farklı değildim mayıs ayına kadar

5 yıllık iş hayatımı zorda olsa sildim ki 1 hafta sonra iş buldum ki senin gibi canla başla çalışan birinin iş bulmaması bence mümkün değil diye düşünüyorum ben ....
bende özenirdim pat işden çıkarlar pat bulurlar ama insan kendine güvenince oluyo be cnm oluyo

işte o dediğin şey bende sıfır,kendine güven yani.
eğer bu önceden yada bebekken enjekte edilen bişiyse kesinlikle çocuklarıma yaptıracağım.:90:

canım benim de branşım coğrafya ama ilköğretimdeyim sosyal bilgiler derslerine giriyorum 11 yıldır.
Allah kolaylık versin canım .
müjdeli bir haberim var kızlar.
çok kısa zamnda yani bu hafta içinde inş, Rabbimin izniyle tüm alacaklarımı topluyorum.
yani bu ay yetişebilir miyim bilemiyorum ama kısmetse listede bende varım...

çok güzel bir haber bu canım

Son düzenleme:
slm kızlarr ilk mesaimi yaptım diyemeyeceğim çünkü sabah 8den akşam 4 e kadar ayakta orda burda sıra bekledik sigorta işlemlerini hallettim,sözleşme yarın sabah imzalayıp başlıyoruz nasipse,hesap açtırdık maaş halk bankasından döner de ing banktan sıcaktan açlıktan öldüm,geldim dışarda yemek yedim evde bişey yapacak halim kalmamıştı:93:başhemşireyle konuştuk 4 kişiyiz zaten yoğun bakım ve kalp damarda eksik varmış sabah ikisinden birine verecekler formaları makinaya attım bedeni denk gelirse giyeceğim,maaş perşembeye yetişmezse cuma yada pazartesi alacakmışız zaten bankamatikler haftaya çarşamba çıkacak mesai saati bitmezse gider alırız inşlhh:)))))))))

Son düzenleme:

haydi gözün aydın hemşommmmmmmmmm
çoğu gitmiş çok çok azı kalmış hayırlısıyla

kızlar bugün 2 tane cumhuriyet altınını tanesi 680 tlden 1360 tl ye sattım.
1 tanesini 483 tl ye diğerini de 510 tl ye mayıs ayında almıştım.
kar oranı 367 tl
bankaya yatırdım parayı gr altın alarak değerlendirmek istiyorum.

Ay çıldırıciğim dostlar.
Butün gün alım fırsatı yakalamak için onsun 1820 olmasını bekledim.
Ekrana bakmaktan böyle oldum:
Bizde işlem bitti, banka kapandı ons 1820 oldu.
Şimdi 1809.
Reva mı bu yav?

haydi gözün aydın hemşommmmmmmmmm
çoğu gitmiş çok çok azı kalmış hayırlısıyla
SAOL CANIM

bereketliolsun canım

canım her şerde hayır her hayırda şer vardır derler o hesap

belki yarın 1790 lı rakamlara gelecek ne biliyorsun
umarım yarın süper bir gün olur hepimiz için ben de okulda sabahtan kitapları poşetlemekten öğleden sonra 14:00 ile 18:00 arası öğretmenler kurulu toplantısında olmaktan bugün altınla ilgilenememiştim.

büyük geçmiş olsun. bizim de yarın toplantı. 10 da.bizimki çoook uzun sürer inşallah 5 den önce evde olabilirim.
ben de mesainin son dakikaları 105,5 dan 400 tl lik aldım. pişman olmıyım diye de yarın düşerse 550 tl lik alcam inş.

hayırlı olsun en güzelini yapmışsın. benim evde sadece 2 çeyrek var batıyor. ama yakında gidiciler sanırım haftasonu dayımın oğlanların sünneti var 3 oğlan
büyük ihtimal haftasonu artık olmayacaklar.

Kızlar ne güzel valla birikim yapıyorsunuz bende mecburen birikim yapıyorum eşimin verdiği paralar hep cebimde kalıyor çünkü harcayacak yerim yok :)) Doğunun küçük bir yerine tayin olduk ve lojmanda oturuyorum ancak büyük alışverişe gidebiliyoruz ve eşim harçlık bıraksada o direk cebime kalıyor :) Şu gram altın olayını bilen var sa anlatabilir mi? Bende birikim yapmak istiyorum amaa mantıklı bir birikim olmalı para olarak mı yoksa altın olarak mı biriktirmeliyim...Düşüncelerinizi bekliyorum....

günaydın hayırlı huzurlu bereketli bir günümüz olsun inşallah kızlar

lpgli ferrari, karanfilce, farmasi altınlarınız paranız hayırlı olsun.

Perşembe maaş günü malum şimdi baktım da altın fiyatlarına 2 tam 1 çeyrek alırsak 1544tl yapıyor İnşallah perşembe günü iyice düşer de rahat rahat alabiliriz. Önümüzdeki aydan itibaren bakıcı parası da ekleniyor giderlerimize. Allah yardımcımız olur inşallah...

günaydın kızlar
bu ay bozuklukları pek atamıyorum ama eşimle bir iddiaya girdik bana belli miktar para verdi eğer ekim 15e kadar 700 tl attırabilirsem hepsi benim olacak ve sanırım cumhuriyet altını alabilecem inş. fakat 15 ekime kadar hesaplarıma göre 200-250 tl mutfak masrafım olması gerekiyor. diğerleride faturalara ztn. 1 ayda 200 tlye mutfak masraflarını nasıl çıkarabilirim bana önerileriniz varmı. evde 2 kişiyiz henüz bebişte yok.

gecen hafta 105,04
bugun 104,946'dan alım yaptım
uzun vadede dusundugum ıcın gozumu karartıp aldım
hayırlı olsun hepımıze dıyelım

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…