maşallah başlık öğretmen doluymuş meğersem,ben de öğretmenim ama bekar öğretmen
sizin eşleriniz var,benim de bi emekli babam var onunla ev geçindiriyorum.
geçen yıl 2000 ancak para arttırmıştım,onla da kardeşimi ameliyat ettirdim.
evlilik düşünüyorum ama babam karşılayamaz,çünkü emekli olduğu halde evimiz yok
babam da emekli öğretmen ve 13 yıl bekar yaşadığı halde parayı hep başkalarına yedirmiş,har vurup harman savurmuş.
onun hayatı bana ders oldu. kesinlikle böyle olsun istemiyorum,bu sebeple kardeşimi ben okutuyorum ve o üni.yi bitirene kadar masraflarını ben karşılayacağım.
yani ev geçindiren çocuklu siz ablalarımla aynı konumdayım,üstelik destek olacak eşim de yok
tatile hiçbir yere gidemedim, çünkü tüm ailemi götüremezdim,onlar arkamda kalsa içim rahat etmez.
bari para biriktireyim. sizlere bakıp güç buluyorum.
hanımlar günaydın sizde tavsiye almam lazım 3 senedir çalışıyorum ve annecim bana altın fonu yaptı her ay anneme belli bir miktar veriyorum altına yatırıyor artan paradan kendime bişiler alıyorum bazende para koyuyorum kenara şimdi size sorum olucak burda gram altından bahsetmişsiniz ayda 1 çeyrek altın annemin haricinde alsam mantıklımı yani bankayamı atmalıyım yoksa altınmı biriktirmeliyim yardımcı olurmusunuz.
bence bankaya koy canım. zaten altın hesabın var. ne kadar ayırabiliyorsan o kadar koyarsın. banka hesabın varken çeyrek almaya gerek yok bence.
evet coğrafyacıların az oluyor. hele ki merkezi okullarda benim okulum öyle. olsun Allah bereket versin.Böyle biraz sıkıntı çekip ev alan birini görünce gerçekten çook seviniyorum inan.
İnşallah çok mutlu olursunuz o evde. Darısı da bizim başımıza inşallah
Olsun yine de çoook ii birktirmişsin canım.
Benim bu yıl ekdersim çook az olacak galiba =( Azıcık ekders bile herşeyi etkiliyor aslında, napalım canımız sağolsun.
Benim branşım coğrafya canım. Aslında sen formatör olabilirsin, full ekders alırsın.
maşallah başlık öğretmen doluymuş meğersem,ben de öğretmenim ama bekar öğretmen
sizin eşleriniz var,benim de bi emekli babam var onunla ev geçindiriyorum.
geçen yıl 2000 ancak para arttırmıştım,onla da kardeşimi ameliyat ettirdim.
evlilik düşünüyorum ama babam karşılayamaz,çünkü emekli olduğu halde evimiz yok
babam da emekli öğretmen ve 13 yıl bekar yaşadığı halde parayı hep başkalarına yedirmiş,har vurup harman savurmuş.
onun hayatı bana ders oldu. kesinlikle böyle olsun istemiyorum,bu sebeple kardeşimi ben okutuyorum ve o üni.yi bitirene kadar masraflarını ben karşılayacağım.
yani ev geçindiren çocuklu siz ablalarımla aynı konumdayım,üstelik destek olacak eşim de yok
tatile hiçbir yere gidemedim, çünkü tüm ailemi götüremezdim,onlar arkamda kalsa içim rahat etmez.
bari para biriktireyim. sizlere bakıp güç buluyorum.
Bir de bebek geldi mi o eve mis gibi olur =))
az önce 722 liraya bir cumhuriyet aldımmm
Lahana ne kadar güzel biş haber bu
benim şuan 45 tl den başka birikimim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?