Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lahana ne kadar güzel biş haber bu
benim şuan 45 tl den başka birikimim yok
ne düşünüyorum canım biliyor musun bazı insanlar gerçekten kısmetli bir alın yazısıyla dünyaya geliyorlar.
pişmanlık duymak istemiyorum çünkü şu anlık yapcak bişiyim olmadığı düşündüğüm için devam ettiğim günlerim vede geçenler ömrümden ömür götürdü.
ben öyle şeyler yaşadım ki bazen düşününce kendimin bile inanamadığı hiçbir şekilde tabiki yaradandan ümit kesilmez ama ,gücüm ,isteğim,beklentim kalamdı hayattan.
iş değiştirme sorununu kardeşimde yaşadık ve 2 ene önce bu konu tamamen cesaretimi kırdı.
tam nişanlılık döneminde patronuyla yaşadığı sorunlar yüzünden işinden ayrıldı ve çok zor günler geçirdik inan.tamda nişan arefesinde.
şimdi sen böyle işte çıktım hemen buldum diye söyleyince böyle senelerim gözümün önünden geçip gitti.
Rabbim herkese hayırlısını yaşamayı nasip etsin.
bazen cesaretli olmalı insan pısırık değil...
aaaa saçmalama birikim yok ama kocamn bir arabn var.
inş en kısa zmanda sende başlarsın yeni birikimlereki azımsama sakın...
Senin gibi mantıklı bi insanında böle düşünmesi inan üzdü beni lahanacım gerçi bende senden farklı değildim mayıs ayına kadar
5 yıllık iş hayatımı zorda olsa sildim ki 1 hafta sonra iş buldum ki senin gibi canla başla çalışan birinin iş bulmaması bence mümkün değil diye düşünüyorum ben ....
bende özenirdim pat işden çıkarlar pat bulurlar ama insan kendine güvenince oluyo be cnm oluyo
işte o dediğin şey bende sıfır,kendine güven yani.
eğer bu önceden yada bebekken enjekte edilen bişiyse kesinlikle çocuklarıma yaptıracağım.:90:[/QUO
peki böle ne zamana kadar gider meğer ben anlamadan sağlığımdan olmuşum kendine dikkat et bu konuda ne kadarda takmıyorum desende bi süre sonra sinişr sistemi alt üst oluyo insanın ....
canım benim de branşım coğrafya ama ilköğretimdeyim sosyal bilgiler derslerine giriyorum 11 yıldır.Böyle biraz sıkıntı çekip ev alan birini görünce gerçekten çook seviniyorum inan.
İnşallah çok mutlu olursunuz o evde. Darısı da bizim başımıza inşallah
Bir de bebek geldi mi o eve mis gibi olur =))
Olsun yine de çoook ii birktirmişsin canım.
Benim bu yıl ekdersim çook az olacak galiba =( Azıcık ekders bile herşeyi etkiliyor aslında, napalım canımız sağolsun.
Benim branşım coğrafya canım. Aslında sen formatör olabilirsin, full ekders alırsın.
Allah kolaylık versin canım .ayyy herkes ne güzel birikimler yapıyor maşallah rabbim emeklerinizi karşılıksız birikimlerinizi bereketli eylesin...
en iyi birikim yeni evli ve çocuklar daha okullara başlamadan yapılıyor inanın 2 nüfuslu aillede harcamalar minimum seviyede tutulabiliyor
uzun zamandır bu topiği okuyorum arada katılmaya çalışıyorum ama çok şey öğrendiğim kesin biriktirebildiklerime gelince devede kulak misali çok cüzi oluyor en fazla ayda 50 yada 100 diyeyim ki o bile olmuyor bazen allahm azına bereket versin...
benim eşim devlet memuru ve evde 5 nüfusuz bende başka şehirde üniv. okuyan bir kızım var ve masrafı hiçte azımsanacak gibi değil bir tane lise sonda okuyan bir oğlum var onunda okulu dersanesi harçlığı yol parası üst başı derken ablasından aşağı kalmıyor birde 3 yaşında minik bir kelebeğim var evimin neşe kaynağı onunda ihtiyaçları oluyor tabiki dediğim gibi ay sonu her ay kıtı kıtına geliyor bazı ay hiç kenara atmaya sıra gelmiyor helali hoş olsun çocuklarıma...
diyeceğim şu ki henüz nüfusunuz azken cocuklarınız küçükken biriktirebildiğinizi biriktirin yıllar geçtikçe bu imkanlar çok azalıyor okullar bitse düğünleri evlendirmeleri var sırada ama olsun inş. rabbimde bizim yanımızda olur azımızı çoğaltır inş....
müjdeli bir haberim var kızlar.
çok kısa zamnda yani bu hafta içinde inş, Rabbimin izniyle tüm alacaklarımı topluyorum.
yani bu ay yetişebilir miyim bilemiyorum ama kısmetse listede bende varım...
slm kızlarr ilk mesaimi yaptım diyemeyeceğim çünkü sabah 8den akşam 4 e kadar ayakta orda burda sıra bekledik sigorta işlemlerini hallettim,sözleşme yarın sabah imzalayıp başlıyoruz nasipse,hesap açtırdık maaş halk bankasından döner de ing banktan sıcaktan açlıktan öldüm,geldim dışarda yemek yedim evde bişey yapacak halim kalmamıştı:93:başhemşireyle konuştuk 4 kişiyiz zaten yoğun bakım ve kalp damarda eksik varmış sabah ikisinden birine verecekler formaları makinaya attım bedeni denk gelirse giyeceğim,maaş perşembeye yetişmezse cuma yada pazartesi alacakmışız zaten bankamatikler haftaya çarşamba çıkacak mesai saati bitmezse gider alırız inşlhh:)))))))))
SAOL CANIMhaydi gözün aydın hemşommmmmmmmmm
çoğu gitmiş çok çok azı kalmış hayırlısıyla
kızlar bugün 2 tane cumhuriyet altınını tanesi 680 tlden 1360 tl ye sattım.
1 tanesini 483 tl ye diğerini de 510 tl ye mayıs ayında almıştım.
kar oranı 367 tl
bankaya yatırdım parayı gr altın alarak değerlendirmek istiyorum.
Ay çıldırıciğim dostlar.
Butün gün alım fırsatı yakalamak için onsun 1820 olmasını bekledim.
Ekrana bakmaktan böyle oldum:
Bizde işlem bitti, banka kapandı ons 1820 oldu.
Şimdi 1809.
Reva mı bu yav?
büyük geçmiş olsun. bizim de yarın toplantı. 10 da.bizimki çoook uzun sürer inşallah 5 den önce evde olabilirim.canım her şerde hayır her hayırda şer vardır derler o hesap
belki yarın 1790 lı rakamlara gelecek ne biliyorsun
umarım yarın süper bir gün olur hepimiz için ben de okulda sabahtan kitapları poşetlemekten öğleden sonra 14:00 ile 18:00 arası öğretmenler kurulu toplantısında olmaktan bugün altınla ilgilenememiştim.
ben de mesainin son dakikaları 105,5 dan 400 tl lik aldım. pişman olmıyım diye de yarın düşerse 550 tl lik alcam inş.Ay çıldırıciğim dostlar.
Butün gün alım fırsatı yakalamak için onsun 1820 olmasını bekledim.
Ekrana bakmaktan böyle oldum:
Bizde işlem bitti, banka kapandı ons 1820 oldu.
Şimdi 1809.
Reva mı bu yav?
kızlar bugün 2 tane cumhuriyet altınını tanesi 680 tlden 1360 tl ye sattım.
1 tanesini 483 tl ye diğerini de 510 tl ye mayıs ayında almıştım.
kar oranı 367 tl
bankaya yatırdım parayı gr altın alarak değerlendirmek istiyorum.
müjdeli bir haberim var kızlar.
çok kısa zamnda yani bu hafta içinde inş, Rabbimin izniyle tüm alacaklarımı topluyorum.
yani bu ay yetişebilir miyim bilemiyorum ama kısmetse listede bende varım...