işte o dediğin şey bende sıfır,kendine güven yani.
eğer bu önceden yada bebekken enjekte edilen bişiyse kesinlikle çocuklarıma yaptıracağım.:90:[/QUO
peki böle ne zamana kadar gider meğer ben anlamadan sağlığımdan olmuşum kendine dikkat et bu konuda ne kadarda takmıyorum desende bi süre sonra sinişr sistemi alt üst oluyo insanın ....
takmıyorum diyemiyorum .biraz melonkolik bir ruh yapısına sahibim nokta kadar şeyi bile düşünürüm ki umursamamayı başaramıyorum.keşke öyle bir kişilikte olsam o zamn hayat daha kolay olurdu.
çok güzel bir haber bu canım

slm kızlarr ilk mesaimi yaptım diyemeyeceğim çünkü sabah 8den akşam 4 e kadar ayakta orda burda sıra bekledik sigorta işlemlerini hallettim,sözleşme yarın sabah imzalayıp başlıyoruz nasipse,hesap açtırdık maaş halk bankasından döner de ing banktan sıcaktan açlıktan öldüm,geldim dışarda yemek yedim evde bişey yapacak halim kalmamıştı:93:başhemşireyle konuştuk 4 kişiyiz zaten yoğun bakım ve kalp damarda eksik varmış sabah ikisinden birine verecekler formaları makinaya attım bedeni denk gelirse giyeceğim,maaş perşembeye yetişmezse cuma yada pazartesi alacakmışız zaten bankamatikler haftaya çarşamba çıkacak mesai saati bitmezse gider alırız inşlhh:)))))))))
Allah kolaylık versin.ilk maaş zamanı bir türlü gelmek bilmez.umarım en kısa zmanda kavuşursun...
kızlar bugün 2 tane cumhuriyet altınını tanesi 680 tlden 1360 tl ye sattım.
1 tanesini 483 tl ye diğerini de 510 tl ye mayıs ayında almıştım.
kar oranı 367 tl
bankaya yatırdım parayı gr altın alarak değerlendirmek istiyorum.
bereketli olsun...
Kızlar ne güzel valla birikim yapıyorsunuz bende mecburen birikim yapıyorum eşimin verdiği paralar hep cebimde kalıyor çünkü harcayacak yerim yok :)) Doğunun küçük bir yerine tayin olduk ve lojmanda oturuyorum ancak büyük alışverişe gidebiliyoruz ve eşim harçlık bıraksada o direk cebime kalıyor :) Şu gram altın olayını bilen var sa anlatabilir mi? Bende birikim yapmak istiyorum amaa mantıklı bir birikim olmalı para olarak mı yoksa altın olarak mı biriktirmeliyim...Düşüncelerinizi bekliyorum....
ooo süpermiş.harcayacak yerin yoksa gelsin paracıklar.hemen başlamalısın ,sonradan çok rahat edrsin.
bankadan altın hesabı açtırıyoruz.internettende bunu sürekli takip ederek al sat işlemlerini ordan yapıyoruz.
bu paralar sana kısa sürede lazım olmayacak gibi görünüyorsa bence senin için en güzeli altın hesabı açtırman canım.
gecen hafta 105,04
bugun 104,946'dan alım yaptım
uzun vadede dusundugum ıcın gozumu karartıp aldım
hayırlı olsun hepımıze dıyelım
bende alacağım bu hafta ,sanki şu an ki alım bana mantıklı geliyor ama işte insan yapmalı mı yapmamalı mı tedirgin oluyor ister istemez.aynen dediğin gibi uzun vadeli olduğu için bizce en mantıklısı o anda elde tutmayıp hemen değerlendirmek sanırım.
bereketli olsun canım...
kızlar ya acaba altını maltını bırakıp arsa işine mi el atsak.
çok getirisi olan bir iş toprak.
2 sene önce 40-50 ye alınan arsaya şuanda 250-300 tl veriyorlar....