farmasi cnm sanırım bızde öyleyız (yanı eşim)bugun yıne gıttı paracıklar gazozdu meyva suyuydu albenıden tutun turtıler halleyler(10 lu paket)albenıde (10 lu)sonracıma bıde bıskuvı aldı o 10 lulardan kek aldık hazır bır sürü vır zıvır artı bıde dısarda yemek yedık..her zaman dıyoruz dısarda yemıcez dıye fakat pazar gunlerı hep dısarda yıyoruz..
bu tür ıvır zıvır az gıbı gelıyor parası gözümüze fakat hıcte öyle degıl suan hesaplıyorum da 30 küsür dısarda yemek yemeye gıttı 20 tl da markette gıttı yuvarlak düz hesap 50 tl mız gıttı..
haftaya vursak 200 tl...
bu son olsun dedım eşime ıvır zıvır işide dısarda yemek işide buraya kadar dedım...
bana SEN Mİ?dıyorsun bunları dıyor ?sen galıba bu kk ya fazla takılmaya basladın basıma bırıkım uzmanı cıktın dıyor:)))
şöyle ki;
her hafta olmasada ıkı haftada bır dısarda yemek yıcez dedım?yanlış mıyım?
ıvır zıvır cıkolata yıda az alsak bı tane ıkı tane eşim bıraz abartıyor bugun oldugu gıbı turtıydı cıkolataydı halleydı kektı bılmem neydı bı suru cesıt yerıne bı tane yada ıkı tane alsak dogru degıl mı?
zaten onun dısında meyvamız eksık olmuyor bu sefer meyva yıyemıyoruz çürüyüp gıdıyorlar...