Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Offf çok saçma konu yorumlar daha da saçma.

Üremesin mi 180 altı erkekler? Ne demek gelecekteki çocuklarınıza acıyın filan? Inanamıyorum gerçekten. Nolacak çocuklar boylu ya da boysuz olunca? Boylulara madalya mı takılıyo? Ya da boysuzlar bir şeyden mi mahrum kalıyor?

Şaşkınım hiç beklemediğim üyelerden hiç beklemediğim yorumlar okudum.

Artııııı annem 165 babam 180 gaayet burdakilerin ideal kabul ettiği boylar. Ben 157yim. Sülalemdeki en kısa insan benim. Böyle saçma hesaplar yapmayınız.
Hay klavyeni seveyim.

Şuraya erkek dediğin, çocuklara acıyın vs yazan üyeler üç beş ay önce sevgilisinin memelerini beğenmedi diye, karısına ağzın kokuyor dedi diye yine adamları gömüyorlardı. Onların beğenisi önemli değilse, sadece kendi beğenileri ya da kadın cinsinin beğenileri önemliyse demek 🥴

Herkesin bir şeyleri beğenme, bir şeyleri beğenmeme özgürlüğü var tabi ki, konumuz o değil. Beğenmeme özgürlüğünü genelleyip insanları yermeye kadar vardırırsanız ve bu özgürlüğü sadece tek bir cinse tanırsanız karşı çıkan yorumlara da katlanacaksınız sevgili bağyan arkadaşlarım 😉

Aynı boyda veya senden kısa olması sorun değil de, 1.72 erkek için kısa bir boy bence ya. Çocuklarınız kısa olur :KK70: ha olsa ne olur kısa olmak kötü mü yoo değil. Fiziksel takıntılar işte. 😄
I ıh. Ben 170. Eşim 174. Çocuğumuz 2,5 yaşında ama boyu 1 metre. Yaşına göre uzun.

Buraya konu actiginiza gore bunu ilerde de problem edecek gibisiniz

Kimi insan var, boy farkı hiiiç umrunda olmaz.
Mesela boyu karisinin omuzlarina gelen birini tanıyorum. Cok mutlular.
Kadın severek evlenmis. Görmüş kabul etmiş.

Benim için problem. Ayni boyda olmak bile problem. Seviyorum uzun boy.

Hay klavyeni seveyim.

Şuraya erkek dediğin, çocuklara acıyın vs yazan üyeler üç beş ay önce sevgilisinin memelerini beğenmedi diye, karısına ağzın kokuyor dedi diye yine adamları gömüyorlardı. Onların beğenisi önemli değilse, sadece kendi beğenileri ya da kadın cinsinin beğenileri önemliyse demek 🥴

Herkesin bir şeyleri beğenme, bir şeyleri beğenmeme özgürlüğü var tabi ki, konumuz o değil. Beğenmeme özgürlüğünü genelleyip insanları yermeye kadar vardırırsanız ve bu özgürlüğü sadece tek bir cinse tanırsanız karşı çıkan yorumlara da katlanacaksınız sevgili bağyan arkadaşlarım 😉
Gerçekten çok şaşırdım ya yorumlara. Abla benle aynı boyda ama mümkünse 2.5 metre koca istiyor. Yani inanılmaz.

Ben zevklere takılmıyorum ama bunu anlatırken de seçtiğimiz kelimeler önemli kesinlikle. Ben mesela sarışın sevmiyorum olmuyor ısınamıyorum. E bu yüzden kocam da kapkara zaten. Çıkıp da sarışınlar ölsün filan demem lazım konudakilere benzer yorumlar yapabilmek için.

Tekrar ediyorum şaşkınım.

Ben istemezdim sanırsam

1.75 erkek için kısa, ben olsam gelecekteki çocuklarıma acırdım🙈🙈
yorumuna çok şaşırdım valla.kısa boylular acınacak insanlar mı?hayatta uzun iznsanlar çok daha başarılılar bu arada istatiksel olarak.ülkeleri yönetenlere bile bakınca anlaşılıyor

Size bağlı yaratır yada yaratmaz olması. Normalde yaratmaz tabi ama içinize sinmeyecekse yaratır. Bence hemen karar vermeyin baktınız kafaya takiyorsunuz yolları ayirirsiniz, biraz zaman geçirdikten sonra fikirler değişebiliyor çünkü.

Hay klavyeni seveyim.

‘Erkek dediğin boylu poslu olur bence’ yazan bendim ve akabinde, öncesinde yazdığım yorumlarım orda duruyor ne yazdığımı ne demek istediğimi gayet iyi açıkladım.

Yazdığımızın farkında olacak şuurdayız ve anlaşılacak seviyeye indirip yazıyoruz allahtan.

Ben bu kadar çarpıtmaya pes diyorum. 😀Benden daha fazlasını ve benimle aynı şeyleri yazan arkadaşlar da vardı da nedense benim yaptığım yorumun bir kelimesine takıldınız.

Birde kendinize göre yorup hedef göstermeyin başka yorumlar üstünden. Çocuk muyuz biz ? Size açıklama yaptım varsa birşey beni alıntılar yazarsınız.

Fakat benim bu şekilde iletişim kuran birine yazacak başka şeyim yok..

Gerçekten çok şaşırdım ya yorumlara. Abla benle aynı boyda ama mümkünse 2.5 metre koca istiyor. Yani inanılmaz.

Ben zevklere takılmıyorum ama bunu anlatırken de seçtiğimiz kelimeler önemli kesinlikle. Ben mesela sarışın sevmiyorum olmuyor ısınamıyorum. E bu yüzden kocam da kapkara zaten. Çıkıp da sarışınlar ölsün filan demem lazım konudakilere benzer yorumlar yapabilmek için.

Tekrar ediyorum şaşkınım.
İstesin 2.5 metre koca yine istesin, buluyorsa bassın nikahı hatta vakit kaybetmeden. Ama insanları yerecek şeyler de yazmasınlar. Hadi onu da yazdılar burdan başka konuya atlayıp kadın savunuculuğu yapmasınlar bir zahmet. Bence diye de belirteyim 😂

‘Erkek dediğin boylu poslu olur bence’ yazan bendim ve akabinde, öncesinde yazdığım yorumlarım orda duruyor ne yazdığımı ne demek istediğimi gayet iyi açıkladım.

Ben bu kadar çarpıtmaya pes diyorum. 😀Benden daha fazlasını ve benimle aynı şeyleri yazan arkadaşlar da vardı da nedense benim yaptığım yorumun bir kelimesine takıldınız.

Birde kendinize göre yorup hedef göstermeyin başka yorumlar üstünden. Çocuk muyuz biz ? Size açıklama yaptım varsa birşey beni alıntılar yazarsınız.

Fakat benim bu şekilde iletişim kuran birine yazacak başka şeyim yok..
Sizi hedef göstermiyorum, sadece size yorum yapmıyorum. Size yorum yapacak olsam alıntılarım merak etmeyin. Tam olarak aynı cümleleri kurmasalar da sizinle aynı şeyleri yazan üyeleri anlatabilmem için en kısa yol sizin kurduğunuz o cümle. Size özel yazmıyorum.

İstesin 2.5 metre koca yine istesin, buluyorsa bassın nikahı hatta vakit kaybetmeden. Ama insanları yerecek şeyler de yazmasınlar bir zahmet. Hadi onu da yazdılar burdan başka konuya atlayıp kadın savunuculuğu yapmasınlar bir zahmet. Bence diye de belirteyim 😂
katılmadığım yorumlarında oluyor kudra ama burda vallahi haklısın.kısa boylu erkek ya da kadını eleştiren ayyy çocuklara yazıkkk evlenilmesin onlarla diyenlere şaştım kaldımm.engelli insanlar da evleniyor mutlu oluyor sevgili ediniyor.insanları elinde olmayan özelliklerine göre katogorileştirmeye çok karşıyım.haa eğitim imkanları varken okumayan kafası bomboşş akıllara zarar fikirleri olan insanları eleştirsek neyseee. onlara benim de tahammülüm yok

Merhaba kızlar 😊

Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
Arasında bir kafa boyu fark olan çift görmüşlüğüm var. Önemli olan ruhun uyması boy çok sorun değil, 2 3 cmi kamufle etmek çok kolay, siz topuklu güymezsiniz o da içten topuk desteği olan ayakkabı giyer en kötü ihtimalle.

katılmadığım yorumlarında oluyor kudra ama burda vallahi haklısın.kısa boylu erkek ya da kadını eleştiren ayyy çocuklara yazıkkk evlenilmesin onlarla diyenlere şaştım kaldımm.engelli insanlar da evleniyor mutlu oluyor sevgili ediniyor.insanları elinde olmayan özelliklerine göre katogorileştirmeye çok karşıyım.haa eğitim imkanları varken okumayan kafası bomboşş akıllara zarar fikirleri olan insanları eleştirsek neyseee. onlara benim de tahammülüm yok
Allah vergisi genetiğim sağlam, sporcu da olduğum için geçmiş yıllarda da kalsa onun da etkisiyle bedenim toplum normlarına göre kabul gören, beğenilen ölçülerde. Eee ne kazandırdı bu bana? Ya da ben ne yaptım da böyle bir bedene sahip oldum? Bence hiç bir şey. Bunun nesiyle övüneyim ya da bir başkasını yereyim? İnsanın elinde olmayan şeyler için yargılanması çok saçma. Saçmalık ötesi. Hatta işin içine çocukların katılması korkunç. Kısa boylu çocukların uzun boylu çocuklardan ne eksiği olabilir de acıyorsun sen onlara? Ne kadar sığ düşünceler. Ben niye bu konuya bu kadar kızdım onu da bilmiyorum 😂

ben yorumlari okurken herkes kendi yaninda istedigi partnerden bahsediyor diye dusundum. hani mesela ben 1.70 istemem ama 1.70 biriyle evleneni gorunce de “hahaha suna bak erkek mi lan bu” demem. diger turlusu ayrimciligin garip bir sekli olur yani o hic aklima bile gelmedi ustteki mesajlari okurken.
+100000000000

X