Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Şişkolar niye gündeme geldi ki şimdi? 🥲🥲
Bundan böyle şişko kadınları ve kısa boylu erkekleri gömeceğim. Erkek hem kısa hem şişkoysa git intihar et adam mısın sen diyeceğim😂

Hatta cumhurbaşkanı falan olsam bi adaya toplarım benim göz zevkime uymayan kadın ve erkekleri, orda kalsın onlar insan içine çıkmasınlar 😂😂😂

İşte erkekler de kendi kıstaslarını koyarlar diyorum. Sonuçta bence dediğimiz zaman sadece kendi fikrimizi belirtmiş oluyoruz erkek dediğin kadın dediğin diye cümleye başlasak da. Sorun yok yani bence.

Koysunlar zaten koyuyorlar. Kimseye sen şunu ozel olarak tercih etme, isteme, bekleme denmez ki. Her zaman derim isteyen istedigi kistasi koyar bulabildigi surece sorun yoktur. 👍😁😁😁

1.57 oldugum icin kendimden kisa erkek gormedim ben. 😁
Ama boy takintim var, benden uzun olsa da kisa erkek sevmiyorum. 🙄 Erkek arkadaşlarmin en kısasi 1.78 filandi. Napayim içime sinmiyordu obur turlu. 🤔

Sizin için bisey diyemem, hayatimin aşkı bu kişi baskasi olamaz diyorsaniz boyunu da takmayin.
+1
Ben 1.55im ama 1.75den asagisi olmaz :) gozume kisa görünüyor ben zaten kendim kisayim biraz uzun olsun isterim🤣

Anneannem manken gibi bir kadindı rahmetli. Çok uzun ve inceydi.

Dedemi ben göremedim hic ama o da çok uzunmuş.

Annem teyzem ve dayım kısa. Annem 1 buçuk metre zaten.

Anne . Annen uzun. Baban uzun. Uzun boy baskın karakter. Kısa olabilmeyi nasil başardın diyorum🤣🤣

Babaannem kısaydı diyor.

Yani 2 uzundan 1 uzun çıkmadığına göre...

1 kısa 1 uzundan kısa çıkabilir. Bu da bizi çok üzer🤣🤣🤣

Kadınlarda minyon olmak iyi aslında. Erkeklerde hiç olmuyor ama
Daha beteri var bizde. Anneannem de dedem de yeşil gözlü ve bayağı uzun manken gibi insanlardı. Teyzem, dayılarım, annem renkli gözlü de değil, uzun boylu da. Ben de hiçbir şey anlamadım gerçekten. Hani arada aklıma kötü şeyler de gelmiyor değil 😂😂

Daha beteri var bizde. Anneannem de dedem de yeşil gözlü ve bayağı uzun manken gibi insanlardı. Teyzem, dayılarım, annem renkli gözlü de değil, uzun boylu da. Ben de hiçbir şey anlamadım gerçekten. Hani arada aklıma köyü şeyler de gelmiyor değil 😂😂
Biz şanslıymışız 😂 annem 155 babam 170 civarı. Ben 173 abim 185. Bi ablam var kısa 160 civarı eşi de aynı boyda ikisi de esmer kara kaş kara gözlü. Yeğenim 170 bembeyaz bir kadın ve mavi gözlü. Genetiğin içinden cımbızla iyileri seçtiysek demek 😂

Boyu 170 in altında biri olarak sevgilim benden çok uzun durmuyor. Ona sorarsak 170 falan kendisi ama KudrAlobar KudrAlobar ın dediği gibi erkek vücut yapısı gereği aynı boyda olsalar dahi kadından kısa görünebiliyor.
Şahsen ben uzun erkekleri çekici bulduğumu sanırdım ama geçmişe dönüp baktığımda sadece bir tane 185 üzeri adamla çıkmışım o da çok zayıf geldiği için gözüme çekim alamadım daha fazla. Uzundur, kısadır, zayıftır, şişmandır bunlar kişisel zevkler. Sizin hoşunuza gidiyorsa başkalarının dediklerine kulak tıkayacaksınız. Ayrıca erkeğin de kompleks yapmaması gerekir. Sevgilim Okan Bayülgen beni de Cansu Dere olarak görüyor galiba ve bu durumu hiç kafasına takmıyor, avantajları olduğunu bile savunuyor 😄

Biz şanslıymışız 😂 annem 155 babam 170 civarı. Ben 173 abim 185. Bi ablam var kısa 160 civarı eşi de aynı boyda ikisi de esmer kara kaş kara gözlü. Yeğenim 170 bembeyaz bir kadın ve mavi gözlü. Genetiğin içinden cımbızla iyileri seçtiysek demek 😂
Valla çok çok şanslıymışsınız. Benim de yeğenimde aynı durum var. Henüz boyu belli değil ama kara kaç kara göz anne babası. O beyaz tenli yeşil gözlü. 😂

Arkadaşımın eşi biraz kısa ya da aynı boy bilemiyorum ama kısa duruyor, çok da mutlular 😊

Bundan böyle şişko kadınları ve kısa boylu erkekleri gömeceğim. Erkek hem kısa hem şişkoysa git intihar et adam mısın sen diyeceğim😂

Hatta cumhurbaşkanı falan olsam bi adaya toplarım benim göz zevkime uymayan kadın ve erkekleri, orda kalsın onlar insan içine çıkmasınlar 😂😂😂
Şeyleri de alsınlar memesiz kadınlar ve kalçalı erkekler. Bunlar kendilerine kadınım/erkeğim demesinler lütfen

Sadece uzun boy da değil, uzun boylu ve yapılı olması tercih sebebiydi benim için :KK53: bu konular kişisel olduğu için önemli olan sizin ne düşündüğünüz. Boy konusuna takılmalı mıyım dediğinize çokta önemli olmadığını düşündüm sizin açınızdan. Öyleyse bunu bir kurala bağlamaya çalışmak da gereksiz.

X