Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Siz boy farkına takılmasanız bile karşı taraf bunu kompleks haline getirebilir, devamlı ayakkabınızın topuk boyuyla uğraşır sonra.

siz de buluttan nem kapiyorsunuz yani. kadin kendisi icin bir sey soylemis, boyu 1.70 olanlar derhal öldürülsün veya asla cocuk yapmasin dememis ki.

hem boy farkini takmam diyorsunuz hem de alinip savunmaya geciyorsunuz :KK70:

Valla ben ünvde ölçülmüştüm 1.70 çıktıydım. Son 2 yılda karantinaya sebep çektim sanki, 1.67 gibi duruyorum.. Burda b.k attım kısa boya ama ben de kısaldım sankim.

Yani yani Avrupada yaşayan biri olarak uzun insanlar görmeye alıştım, 1.70lik beyler de kusura bakmasın artık😁😁

Son düzenleme:
siz de buluttan nem kapiyorsunuz yani. kadin kendisi icin bir sey soylemis, boyu 1.70 olanlar derhal öldürülsün veya asla cocuk yapmasin dememis ki.

hem boy farkini takmam diyorsunuz hem de alinip savunmaya geciyorsunuz :KK70:
Bunun espri olduğunu anlamadınız sanırım. Parantez içinde belirtirim artık bu bir ironidir diye :)
Ayrıca savunacak olsam çok hoşsunuz diye başlamazdı sanırım yorumum.

Bunun espri olduğunu anlamadınız sanırım. Parantez içinde belirtirim artık bu bir ironidir diye :)
Ayrıca savunacak olsam çok hoşsunuz diye başlamazdı sanırım yorumum.
aa yok anlamamisim. esprilere gulerdim ben genelde. :deli:

Siz boy farkına takılmasanız bile karşı taraf bunu kompleks haline getirebilir, devamlı ayakkabınızın topuk boyuyla uğraşır sonra.
Katılıyorum. Adam kompleksli ise biraz eziyet olabilir bazı konular.
Bir arkadaşım da sevgilisi de 1.72 civarıydı. Çocuk kıza dik yürüme dahi diyordu. Çocuğun yüzü çocuksuydu. Yaşı da küçük duruyordu. E hal böyle olunca kıza karşı topuklu giyme, dik yürüme gibi taleplerde bulunuyordu.

Abartılacak kadar bi fark yok bence aynen yazılanlar gibi siz birlikteyken biraz daha babet tarzı giyinin şöylede bi gerçek var erkekler her zaman daha iri görünüyolar aranızda 10 cm olsa tamam diycem ama bi kaç cm anlaştığınız birisi için sorun edilecek bişey değil bence

Ben istemezdim sanırsam

1.75 erkek için kısa, ben olsam gelecekteki çocuklarıma acırdım🙈🙈
Çiftlerin boy ortalası 1.75 olacak şekilde eşleştirmeliyiz bence. 1.70-1.80le 1.60lar 1.90la evlenmeli ki yeni nesil Türk insanının boy ortalamasını yükseltelim. :confused: kendimi hitler gibi hissediyorum :KK70:

Bir erkeğin benden kısa olabilmesi için engelli olması lazım. Bi buçuk metreyim zaten. Sınırdayım daha kısa olmak demek cücelik demek. O sebeple benden kısa olursa takar mıyım diye düşünmedim,benden daha kısa olamaz çünkü.

Eşim benden 25 cm uzun. Ben düz taban giyinmem genelde. En azindan bi 5 cm giyerim ama tabi 25 cm açığı kapatmanin bir yolu yok.

Biz bunu önemsemiyoruz. Eşimden çok küçük göstermek benim için bir artı aslında.

Geri kalanı o düşünsün 🙈

Kadın erkek arasındaki boy farkı benim literatürde max 25 cm min 15 cm olmalı. Erkek dediğin 'bence' boylu poslu olur.

Ben 172 boyundayım ve güzel insan hoş insan diye de kalkıp yanıma yakışmayan biriyle takılmam. Bu beni kötü yapmaz takılan kişileri de mükemmel yapmaz. Tamamen tercihler.

150 boyunda bir kadın yanında 170 bir erkek de gayet ideal. Çıta daha geniş olunca hoş durmuyor bence. Fiziki uyum benim için çok çok önemli.

Çiftlerin boy ortalası 1.75 olacak şekilde eşleştirmeliyiz bence. 1.70-1.80le 1.60lar 1.90la evlenmeli ki yeni nesil Türk insanının boy ortalamasını yükseltelim. :confused: kendimi hitler gibi hissediyorum :KK70:

Gayet iyi bir proje, yeni nesilde kısa boylu erkek sayısı da azalmış olur 🤦‍♀️😁

Anneannem manken gibi bir kadindı rahmetli. Çok uzun ve inceydi.

Dedemi ben göremedim hic ama o da çok uzunmuş.

Annem teyzem ve dayım kısa. Annem 1 buçuk metre zaten.

Anne . Annen uzun. Baban uzun. Uzun boy baskın karakter. Kısa olabilmeyi nasil başardın diyorum🤣🤣

Babaannem kısaydı diyor.

Yani 2 uzundan 1 uzun çıkmadığına göre...

1 kısa 1 uzundan kısa çıkabilir. Bu da bizi çok üzer🤣🤣🤣

Kadınlarda minyon olmak iyi aslında. Erkeklerde hiç olmuyor ama

Son düzenleme:
Kadın erkek arasındaki boy farkı benim literatürde max 25 cm min 15 cm olmalı. Erkek dediğin 'bence' boylu poslu olur.

Ben 172 boyundayım ve güzel insan hoş insan diye de kalkıp yanıma yakışmayan biriyle takılmam. Bu beni kötü yapmaz takılan kişileri de mükemmel yapmaz. Tamamen tercihler.

150 boyunda bir kadın yanında 170 bir erkek de gayet ideal. Çıta daha geniş olunca hoş durmuyor bence. Fiziki uyum benim için çok çok önemli.
“Kadın dediğin ‘bence’ ince belli, büyük memeli, 90-60-90, beyaz tenli vs.” olur diyen erkeklere hiç ses çıkarmayalım o zaman biz artık “bence”...

kadınlar da böyle yaparken savunacak bir şeyimiz yokmuş çünkü. Şişkolar ve kısalar ölsün. Yaşasın manken gibi kadınlar ve adamlar...

“Kadın dediğin ‘bence’ ince belli, büyük memeli, 90-60-90, beyaz tenli vs.” olur diyen erkeklere hiç ses çıkarmayalım o zaman biz artık “bence”...

kadınlar da böyle yaparken savunacak bir şeyimiz yokmuş çünkü. Şişkolar ve kısalar ölsün. Yaşasın manken gibi kadınlar ve adamlar...
Kk da herkes 90-60-90 . Çok güzel ve alımlı :) bunu bilmiyor muydunuz :halay:

Yok, kadınlara hiçbir lafım yok. Ben erkeklere ayrımcılık yapıyorum sadece 🥳🍭🍾 Kadınlar istediklerini yapsınlar.

Anneannem manken gibi bir kadindı rahmetli. Çok uzun ve inceydi.

Dedemi ben göremedim hic ama o da çok uzunmuş.

Annem teyzem ve dayım kısa. Annem 1 buçuk metre zaten.

Anne . Annen uzun. Baban uzun. Uzun boy baskın karakter. Kısa olabilmeyi nasil başardın diyorum🤣🤣

Babaannem kısaydı diyor.

Yani 2 uzundan 1 uzun çıkmadığına göre...

1 kısa 1 uzundan kısa çıkabilir. Bu da bizi çok üzer🤣🤣🤣

Kadınlarda minyon olmak aslında. Erkeklerde hiç olmuyor ama
Benim dedem mavi babannem yesil gozlu babam kahverengi🤣

Öyle de değil yahu ne alaka o yorumlar ile benim yazdığım. Ben kendi fikrimi boy konusunda söyledim. Benim fikrim geneli kapsamaz sonuçta tercihlerimi etkiler sadece.

Benim boy takıntım var. Kas göz burun meme popo şekline takılmam. Erkek dediğin boylu poslu olur. Ve bunun kıstası da yanındaki kadın. Belli sınır koymadım. 150 boy için 170 de boylu poslu sonuçta. 170 e göre 185 de boylu poslu.

X