- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 1.57yim benden kisa erkek pek gormedim ama boyum 1.75 olsaydi belki sorun etmezdim. adam 1.60 falan degilse takmayabilirdim yani.
mesela ben sevgilimin boyunun maksimum 1.80 olmasini tercih ederdim ama olmadi. sevdigim icin de ses etmedim.
Benim de sevgilim 1.90 dı. 1.75 le evlendimBen de 157 olmama ragmen uzunlukta sinir tanimiyorum. 2 metre adam gelse ona da hayir demezdim. 190 sevgili bile bulmustum bir tanecik, turkiyede 190 boy cok yaygin degil bulunmuyor malum.
185le kapaniş yapip evlendim.
Benim de sevgilim 1.90 dı. 1.75 le evlendim
OooRekor bende galiba, 1.96 ile evlendim
İyide sizin boy farkınız ideal zaten. Konu sahibiyle aynı şey değil yani.Ben 1.57yim sevgilim 1.70 boyunda. 6 senedir boy sıkıntı olmadı açıkçası. Mutluyuz :)
Boyuna takılıp şans vermeseydim hayatımın en güzel anlarını kaçırırdım.
Deneyin derim.
hahashhssh ben maksimum 1.80 isterdim cunku bizi komik buluyorum sevgilim 1.95, ayakta yan yana fotograflarimizi hic sevmemBen de 157 olmama ragmen uzunlukta sinir tanimiyorum. 2 metre adam gelse ona da hayir demezdim. 190 sevgili bile bulmustum bir tanecik, turkiyede 190 boy cok yaygin degil bulunmuyor malum.
185le kapaniş yapip evlendim.
Çok hoşsunuz. :) Sevgilim 1.70 :) çocuklara ve çocukların psikolojik gelişimine karşı çok hassasım. Kötü bir anne mi olacağım ? AhahahBen istemezdim sanırsam
1.75 erkek için kısa, ben olsam gelecekteki çocuklarıma acırdım
Ben boy seven biriyim. Yani ilk tanıştığımda baktığım şeylerden biri. İleriye götüremem o kişiyle, ısınamam, elektrik alamam. Ama sizin için o kadar önemli değilse, sevdiyseniz/ısındıysanız bence kafaya takmanıza gerek yok. Önemli olan birbirinizi sevmeniz, anlaşmanız çünkü. Milletin ne dediğinin ya da düşündüğünün bir önemi yok.
siz de buluttan nem kapiyorsunuz yani. kadin kendisi icin bir sey soylemis, boyu 1.70 olanlar derhal öldürülsün veya asla cocuk yapmasin dememis ki.Çok hoşsunuz. :) Sevgilim 1.70 :) çocuklara ve çocukların psikolojik gelişimine karşı çok hassasım. Kötü bir anne mi olacağım ? Ahahah
Merhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
Biliyorum başlangıçta sevgilimin boyuna laf söz eden tanıdıklarım vardı. Boyu boyuna huyu huyuna diye alay edenler dahi oldu. Tabi gerekeni söyledim.İyide sizin boy farkınız ideal zaten. Konu sahibiyle aynı şey değil yani.