Merhaba yeni üye oldum sorunumuz aynı bende 27 yaşındayım ve çok acil yardıma ihtiyacım var,tedavi için çok uğraştım ama olmadı yaşamayı öğrenecem lütfen bana yardımcı ol,bir kaç sorum olacaktı.acaba bu durum cinsel hayatında bir sorun yaptımı,orgazım sorunu yapıyormu,cinsel birleşme yapmadım ve korkuyorum.dr soramadım utandım.sürekli mastrbasyon yapıyorum yanma oluyor sendede böylemi aşırı bir istek var sende nasıl etkileri var,lütfen cvpHanımlar Merhaba,
35 yaşındayım ve bir kere bile adet olmadım. Çeşitli doktorlara küçüklüğümden beri gittim. Yumurtalıklarım küçük olduğu için adet olamadığımı ve bu sebeple çocuğumun olamayacağını söylediler. Yumurtalıkların döllenme sağlayabilmesi için en az ceviz kadar olması gerekliymiş ve benimkiler nohut kadarmış. Bana ilk zamanlar bir ilaç verdiler adını hatırlayamıyorum ama adı F ile başlıyordu ve içinde 3 tane vardı. Ondan içmeme rağmen bir gelişme olmadı. Sonraki doktorlar bir sürü testler, gerek alttan gerek ultrasonla bir sürü muayene ettiler. Heyetlere girdim ama sonuç değişmedi. Benimki genetik olanlardan. Teyzemde hiç adet görmemiş ve evlenince çocuğu olmamış. Bende gerek fiziksel gerek genetik yapı olarak ona benziyorum.
Şimdilerde bu çocuğumun olmaması bana çok dokunmaya başladı. Ben bunu bile bile evlenemezdim ve evlenmedim. Benim için evlilik çocuk demek. Belki aşık olsam ve durumumu kabul eden biri olsa evlenirdim. Neticede bekarım ve çocuğumun olmayacağı ihtimaliyle kimseye evet demedim.
Geç kalmışta olabilirim ama yinede son kezde olsa bir tedavi olmak istiyorum. Aklımda bir tüp bebek merkezine mi gitmeliyim yoksa herhangi bir kadın doğum uzmanına mı sorusu var. Sizlerden bana bu konuda yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Allah hepimizin gönlünde ki muradı nasip etsin inşallah.
kızlar konu cok önceleri acılmıs insallah burdasınızdır asla üzülmeyin bende sizdenim kendi haline asla adet göremedim hep ilçlarla gördüm yumurtalıklarım yokmus gelişmemiş butun doktorlar senin normal yolla cocugun olmaz tup bebek bile olmaz dediler hep yıkıldım yıkıldım ama allahım karsıma oyle doktor cıkardıki 30 yasımdayım 30 senedir görmedigim yumurtalıkları gördüm tup bebek yaptırdım tuttu ama 2 aylıkken kalp atısını duyamadıgımız için aldılar simdi ikinciyi deniycez insallah tutar demem oki asla ümitsizlige kapılmayı
merabalar ne olur benim msjima biri cvp versin morale cok ihtiyacim var gercekten19 yasima yeni girdm bu sene universite sinavina hazirlaniyorum ve bugune kadar hic adet olmadim. kimseyede bunu soyleyemiyorum ne annem
ne babam nede cevremdekilerin hicbiri bunu bilmiyo kimseye soyleyemiyorm arkadaslarimin hepsi adet oluyorum diye biliyodoktora hic gitmedim kucuk bi yerde yasiyorm hherkes birbirini taniyo burda hastahaneye gitmekten korkuyorum ve unvrsteye gitmeyi bekliyorum gidecegm sehirdede ilk isim doktora gitmek olucak ins . Neden adet olmadigimida cok merak ediyorum herseyim normal ins tedavisi olan bi hastaliktir bu konu yuzunden cok stresliyim ve en kotusude cok sevdigim biri var onunla her konusmamda cocuk hayalleri kuruyo ne diyecegimi bilemiyorum onu kaybetmetmeyi hic istemiyorum ama ciddi bi hastaligim varsa ve cocugum olmayacaksa karsimdakinin hayallerini hice sayamam evlenip mutlu bi yuva kurmayi cok istiyorum ama engeller izin vermiyo buna anlayacaginiz butun gunum bunlari dusunmekle geciyo ve kimseyede soyleyemiyorum
Bende evliyim 19yasindayim ve hiç adet oldum hayatımda doktorlar olumlu bakmıyorlar bu duruma rahim ve vajina yok diyorlar gerçekten hiç iyi değilim depresyona girmisim