- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
-
- Konu Sahibi storm_angell
kım dovdu senı ?tabiki çıkmadım odamdan ama sağlam bir dayak yedim sayesinde
aynı anne babanın çocuğuyuz diye adi bir mahlukatı sevmek zorunda değilim .Bitti.Ne yapıp ne yapmayacağıma siz karar vermeyeceksiniz öyle değil mi? Diyorum ki ne olursa olsun boşanma aşamasındaki bir insanı babasının evinden kovamazsınız. Hatta bir insanı babasının evinden kovamazsınız. Bir anne babayı iki evladı arasında tercih yapmaya zorlayamazsınız. Bitti.
bence biraz anlayışlı olun. sonuçta ablanız boşanma sürecinde. hem evden kovarsanız maddi manevi birçok sıkıntı yaşar ablanız. sonuçta o sizin ablanız değil mi?kıskanç artniyetlinin teki örneğin deki sana 10,000 tl vericem kardeşini öldür gözümün yaşına bakmaz o derece bencil
çıkarcı insan kullanmaya bayılır
İnan bana ben hayatım boyunca çevremde onun gibi birini görmedimÖnceki konunuzu biliyorum ve size cok çok hak vermiştim ancak şu an görüyorum ki kötülük anlasmazlik ve kıskançlık tek taraflı değil. Ne olursa olsun öz kardeşine bu kadar sayıp söven birisinin samimiyetinden şüphe ederim ben. Üslubunuz da çok çirkin. Ablaniz gözünüzde bahsettiginiz hakaretlere değer olabilir gerçekten çok kötü karakterde de olabilir. Ancak hicbirsey tek taraflı değildir ve hiç bir sekilde bi anne babaya çocukları arasında seçim yaptirma luksunu kötülüğünu yapmaya hakkınız yok. Siz eve katkida bulunurken ablanizin para biriktirmesi duygu sömürüsü yapmasi vs. zorunuza gidiyorsa bi anneyi bi babayi ya o ya ben diye arada birakmak yerine eve yaptığınız katkıyı da yaniniza alarak uzaklasmaniz en mantıklısi. Yazıktir ne gunahlari var.
aynı anne babanın çocuğuyuz diye adi bir mahlukatı sevmek zorunda değilim .Bitti.
ne yazıkki aynı anne ve babadan olmayız ama ben yinede söylüyorum hayvani derecede kıskanlık fitne art niyet barındırıyor içindebence biraz anlayışlı olun. sonuçta ablanız boşanma sürecinde. hem evden kovarsanız maddi manevi birçok sıkıntı yaşar ablanız. sonuçta o sizin ablanız değil mi?
bende bundan bahsediyorum ama sizin uslubunuz biraz yanlış ne ben suçluyum nede siz hakimsiniz bunun farkında olun benceAynı anne babanın çocuğu olduğunuz için sanırım karakterleriniz de benzeşiyor. Onu tanımıyoruz ama sizinkini yazdıklarınızdan görüyoruz... Tabi ki sevmek zorunda değilsiniz sevin demedim zaten. Ama bu evden gitsin diyemezsiniz. Rahatsızsanız toplar pılı pırtınızı gidersiniz.
Orasi babanizin evi yani esit haklara sahipsinizaynı anne babanın çocuğuyuz diye adi bir mahlukatı sevmek zorunda değilim .Bitti.
resmen psikolojik baskı yapıyor bana akıl sağlığımı yitiricem yoksa onunda babasının evi tabiki gelicek ama bu şekilde değilee bi git bakalım madem ayrı bir ev tut dene onu da... yalnız çok masraf oluyor paranı biriktir önce... kira depozito birde emlakçıya bir kira parası veriyorsun... önce bunu koy cebine... sonra tabaksız çanaksız olmaz... koltuksuz yataksız olmaz... en az 5 milyarın olmalı o evim diyeceğin yerde huzur bulabilmek için... kira + elektrik + su + doğalgaz yemesi içmesi dene bakalım ananın evini mumla aramazsan bişi bilmiyorum... haaa gelirin iyidir o zaman zaten yap hemen düşünme bile...
bunun tek sebebi o hep mağdur zor durumda herkes ona ilgi göstersin ev onun havalarında benim dolabıma müdahale etmeler benim eşyalarımı kullanmalar 5 kuruş masraf etmez ama herşeyin balını kaymağını o yer laf sokuşturmalar cevap verince ağlamalar say say bitmezOrasi babanizin evi yani esit haklara sahipsiniz
Cekmek zorunda degilsiniz toplayin esyanizi gidin o zaman ayri yasayin burada hakaretler savurmak da dogru birsey degil ablanizin yanlisi var ise de siz buna yanlisla karsilik vermeyin Allah ailenize sabirlar versin simdi sizden mi vazgecsinler ablanizdan mi?
Ben de sizin gibi birisini gormedim inanin. Biraz ılımlı güzel yaklasmayi deneseniz. Fazlasi değil ablaniz da sizin gibi bi kişiliğe sahipse sıkıntıların sebebini anlamak güç değil. Iyilikten iyilik doğar. Sürekli yaptığınız fedakarliklardan bahsedip ablanizin yaptığı kötülukleri anlatiyorsunuz. Bence siz de ablaniz gibi kiskancsiniz. Dünyaya güzel bakın inanin karşılığını fazlasıyla alırsınız. Dusuncelerinizle ve baskilarinizla bi anne babaya eziyet etmeyin.İnan bana ben hayatım boyunca çevremde onun gibi birini görmedim
paylaşım yapsın destek olsun bana en basiti ya ben evi süpürürken oda silsin ne bileyim ben mutfak alışverişini yapıyorsam oda temizlik malzemelerini alsınAynı anne babanın çocuğu olduğunuz için sanırım karakterleriniz de benzeşiyor. Onu tanımıyoruz ama sizinkini yazdıklarınızdan görüyoruz... Tabi ki sevmek zorunda değilsiniz sevin demedim zaten. Ama bu evden gitsin diyemezsiniz. Rahatsızsanız toplar pılı pırtınızı gidersiniz.
ailem bişey söyleyemez bu konuda çünkü onun huyunu biliyorlar ben affedemiyorum ameliyattan yeni çıkmışım kıvranırken para için böbreğini verdi diye dolaşan bir insan nasıl abla olur nasıl saygı duyarsınNekadar bencil ve kaprisli bir insan gibi gorunuyorsunuz buradan. Umarim gercek hayatta hic oyle degilsinizdir. Olabilir, anlasamayabilirsin ablanla. Bukadar ofke ve kin nasil kusabiliyorsun?
ailenede sasirdim dogrusu, ben aileme boyle birsey soylemeye kalksam annem kafami kirar herhalde 'sen kimi kimin evinden kovuyosun, git basimdan kapa ceneni ablana saygi duy zor durumda, dusmez kalkmaz bir Allah ne yaptigini saniyosun sen!' diye. haha..
Tamam iste 28 yasindasin bu yasina kadar para biriktirmedin mi topla esyani cik evden ama kimsenin gelisine gidisine mudahale etme ne olursa olsun esinden ayrilan bir insanin suratina kapi kapanmaz kapanamaz anne ol seni de goreyim evladina defol git diyebilecek misin bakalim?biraz saygi yahubunun tek sebebi o hep mağdur zor durumda herkes ona ilgi göstersin ev onun havalarında benim dolabıma müdahale etmeler benim eşyalarımı kullanmalar 5 kuruş masraf etmez ama herşeyin balını kaymağını o yer laf sokuşturmalar cevap verince ağlamalar say say bitmez
hayvani derecede vs. demeniz hiç doğru değil. tamam diyelim ki çok kötü bir insan. o zaman mümkün olduğunca az iletişim kurun ve ona karşı duyduğunuz kini azaltmaya çalışın en azından. en azından şu sıkıntılı günlerde destek olmayın tamam, ama köstek de olmayın. bence dediğim gibi mümkün olduğunca az iletişim kurun bu kadar anlaşamıyorsanız.ne yazıkki aynı anne ve babadan olmayız ama ben yinede söylüyorum hayvani derecede kıskanlık fitne art niyet barındırıyor içinde