- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Her an herseyi yapabilen psikopat asiklar yuzunden, kac gencecik kadin topraga karisti=/Katiliyorum, bende ozunde akli basinda sayilirim ama zamaninda girdigim aksiyonlari dusununce kendim bile inanamiyorum kendime
Bu konu gercek midir degil midir bilmiyorum, isin icinde ask varsa bir insan her an herseyi yapabilir
Siradan bir iliskiden, begeniden, flortlesmeden bahsetmiyorum ama.
İşin içinde aşk varsa insan her an herşeyi yapabilir diye yazdıniz değil mi?Bir insana zarar vermenin askla ne gibi bir iliskisi olabilir. Siddet, asiri kiskanclik vs.. daha cok karakter bozuklugudur, ask denilerek kamufle edilir.
Konu sahibin yaptigi davranista yogun kiskanclik sonucu ortaya cikmis bir ofke nobeti. Bunu hic birimiz dogru bulmadik ki..
Sadece konuya inanmayanlar oldugu icin olabilir diyoruz yapilabilme olasiligi var. Kendiniz soyluyorsunuz bak bunu bir erkek yapsa diye. Erkekler yillardir yapiyor, malesef onlarin yapmasina o kadar alistik ki bir kadin yaptiginda inanmiyor kimse.
Yoksa kadin yapmis erkek yapmis, birine yanlis birine ayy ask iste diyen yok.
Ben de inandim, inanmaya değilde aşk her an herşeyi yaptırabilir sözüneydi mesajım daha çok.yaban doğru yapmış iyi yapmış demedik ki.
inanıyoruz dedik..
Her an herseyi yapabilen psikopat asiklar yuzunden, kac gencecik kadin topraga karisti=/
İşin içinde aşk varsa insan her an herşeyi yapabilir diye yazdıniz değil mi?
Benim yorumum bu sözün üzerineydi. Bu konuya aşk herşeyi yaptırabilir dersek yanlış olur kanaatimce. Çünkü ucu herşeyde bağlanır.
Ben konuyu gerçek değil diye okumadım zaten olabilir. Ama bunu aşka değil, öfke kontrolü olmamaya,kişiliğinde sorun olmaya bağladim.
E sen sökülmemis miydin? Gücünü nerden aliosun su an. Şaka maka kapiyi acmamak için bugün seni söken yarın donumuzu alır icerdeki adam da kanun kaçağı falan mi acaba ya. O kimden bu kadar korkuo da seni söküyorAhahah olay doğru arkadaşlar ben içerdeki zilim
Bende onu düşünmüştüm konuyu okurken.E sen sökülmemis miydin? Gücünü nerden aliosun su an. Şaka maka kapiyi acmamak için bugün seni söken yarın donumuzu alır icerdeki adam da kanun kaçağı falan mi acaba ya. O kimden bu kadar korkuo da seni söküyor
Can çekişiyom şuan adam çok möhöm biri çıktı arkadaşlar olaya gizlilik kararı çıkartıldı falan oooo neler neler çok korkuyom sahip çıkalım donlaraE sen sökülmemis miydin? Gücünü nerden aliosun su an. Şaka maka kapiyi acmamak için bugün seni söken yarın donumuzu alır icerdeki adam da kanun kaçağı falan mi acaba ya. O kimden bu kadar korkuo da seni söküyor
heh bunu dedin ya şimdi inandım işteApartmanın tam yanında 1 milyoncu tarzında ev eşyaları satan ufak bir dükkan var. Gittim oradan bıçak aldım
Adam evli bence ayyuka cikmasin diye kapatti olayiOlay inandırıcı gelmedi çünkü adamın sizi polise şikayet etmesi gerekiyordu. Çünkü hiç bir erkek aşık olmadığı kadının aracına zarar vermesini kaldıramaz.
hanimefendi sanki biraz agir konusmussunuz... herkes sinanmadigi gunahin masumudur...Valla bana bu bahaneler sokmezdi.
Söke söke alırdım senden.
Kimsenin saçma manyakliklarina papuc bırakmama taraftarıyım.
Umarım aklı başına gelir de şikayetçi olur senden.
Bu ne had bilmezlik ?
Karısı misin ? Sevgilisi mi ?
Valla iyi bahane bulmuşsunuz öfke kontrol problemim var diye.
Adam da saf sanki.
Adamın arabası parçalanmış sana bir ton iltifat etmiş ajdbahdbvad.
Ulan ben olsan ağzına salıncak kurar sallana sallana ...... o kişinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?