Hayatımın içine ettim, kendimi rezil ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya benim anlamadığım geçen bir konunuz hortlamıştı, çok iyi hatırlıyorum ya.
İlişkinize 3. Bir kişi dahil olmuştu, bir kız arkadaşınız zarar veriyordu falan.
Yılların konusuymuş ama güncelleme yapmıştınız her şey yolunda diye.
Şimdi bu ilişkiniz 1 senelikmiş. Ben anlayamadım yani. Bu ilişki hangi süreçte gelişti.

Konuya gelecek olursam bir çok kişiye hak veriyorum. Siz öncelikle öfke probleminizi kontrol altına alın derim çünkü ne olursa olsun bu size zarar. Talihsiz bir olay yaşanmış, öfke kontrol probleminiz olmasa işler bu raddeye gelmezdi eminim. En azından arar biraz tartışırdınız ama olayın geldiği boyut azımsanamayacak kadar büyük. Karşınızdaki de endişesinde haklı siz olsanız siz de korkmaz mıydınız biri size böyle saldırsa? O yüzden bir an önce bu problemin üzerine eğilin. Bence o çözülünce her şey kendiliğinden yoluna girecek.

Her an herseyi yapabilen psikopat asiklar yuzunden, kac gencecik kadin topraga karisti=/

İşin içinde aşk varsa insan her an herşeyi yapabilir diye yazdıniz değil mi?
Benim yorumum bu sözün üzerineydi. Bu konuya aşk herşeyi yaptırabilir dersek yanlış olur kanaatimce. Çünkü ucu herşeyde bağlanır.

Ben konuyu gerçek değil diye okumadım zaten olabilir. Ama bunu aşka değil, öfke kontrolü olmamaya,kişiliğinde sorun olmaya bağladim.

Siz fuckbuddy mi ne zıkkımsa ondanmışsınız, bu ne hiddet, demekki bir de sevgili veya evli olsanız o bıçakla lastikleri değil adamı kesecektiniz. Ne de olsa aşık oluyorsunuz(!)
Yaptığınız suç.Sizi şikayet etseler keşke.

Yeter artık gerçekten. Kadın olsun erkek olsun öfkesini cana ve mala zarar vererek gösterenlere yeterrr. Hele bunu "sevdiğinden" yapanlar!
Tedavi mi olursunuz terapi mi alırsınız naparsanız, haddinizi aşmamayı öğrenmeniz lazım.
Görüşmeyin artık, zaten istemez adam da, aklı varsa.

Her an herseyi yapabilen psikopat asiklar yuzunden, kac gencecik kadin topraga karisti=/

Her an herseyi yapabilir tanimini ben ask ile bagdastiriyorum, kadin cinayetleri ile degil.
Bir insana zarar verme durtusune eminim kimse ask demiyordur diyemez de.

Bu konudaki kadin 23 yasinda ask duygusu ile bir ofke nobeti gecirmis ve sevdigi adamin esyasina zarar vermis, bir kadindan kimse bu sekilde bir davranis normal sartlarda beklemedigi icin inanilir bulunmadi degil mi?
Bende diyorum ki asik bir kadinsa yapmistir.
Kabul edilebilir demedim, diyemem.

Ayrica Kadinlar da erkekler kadar zarar verici olabiliyorlar bu neden yadirganiyor bende bunu anlamiyorum.
Ofkeden esine saldiran, telefon, bilgisayar kiran, araba cizen, rakip gordugu kadina bulasan hic mi kadin yok bu dunyada.
Bunu yapanlara ayy kadin asik yapmasi normal diyen yok fakat asik bir insan malesef kisinin kendisine zarar vermedigi surece bu sekilde egilimler gosteriyor.

Benimde zamaninda cok absurt davranislarim oldu cunku asiktim ve mantikli hareket edemiyordum, fakat asigim diye gidip kimseyi oldurmedim oldurmeyi de dusunmedim. Oyle olsaydi ask sonucta her an hersey beklenir durumu soz konusu nasil denilebilirdi ki.

Evet her an herseyi yapabilir diye yazdim cunku konu sahibi gercekten asiksa yazdigi seyleri yapmis olabilir, ask guclu bir duygu sonucta anlaminda

İltifat olarak ne dedi 8)? Ben tatli buldum açıkçası gizliden gizliden bu kadar delirecek kadar aşık olup da hic bi halt belli etmeden sinsi sinsi durmanı. Arama o arar bence.

Bende onu düşünmüştüm konuyu okurken.
İçerdeki adam da başka birinin sevgilisi yada kcoasi büyük ihtimalle , haketmis yaşadığı korkuyu

Can çekişiyom şuan adam çok möhöm biri çıktı arkadaşlar olaya gizlilik kararı çıkartıldı falan oooo neler neler çok korkuyom sahip çıkalım donlara

Biraz Gülben Ergen biraz Ece Erken karışımı esintiler. Cool story bro.
Fuckbuddyme aşık oldum desen hadi neyse de işin içine lastik bıçaklamalı, şu pandemi döneminde ev basmalı aksiyonlar girince cık. Rezalet puanım 10 üzerinden 2.
Onu da yalan bile olsa, ders çalışmaktan sündüğüm şu günlerde azıcık ucundan "neler dönmüş serhat ya" dedirttiğin için verdim.
Xoxo.

2 yıl önceki konunuz hortlatılmıştı 1 ay kadar önce, orada 2 yıl önceki sevgilinizle hala birlikte olduğunuzu söylemiştiniz o yüzden kafam karıştı 1 ay önce hala o sevgilinizle birlikteydiniz, e o zaman nasıl 1 yıldır bu adamla görüşüyordunuz? Görünen o ki ya konu fake, ya da sevgilinizi aldatmışsınız. İkincisi doğruysa üzgünüm lastik parçalamaktan daha büyük bir rezillik var ortada.

Neyse konuya gelirsek görüştüğünüz adam az bile demiş. Lastiklerin parasını ödeyip sessizce vınlayın bence

Ben pek inanmadım. Ama konu gerçekse ve sizin birlikte oldugunuz o evde başka bi çift birlikte oluyosa. Resmen adamların çok özür dileyerek söylüyorum halk ağzında erkeklerin kadın attıgı bi ev gibi geldi bana. Kusura bakmayın. Borcunuzu ödeyin kapatın bu defteri

Yaptiginiz asla dogru degil... Cok yanlis, ve malesef adam sizi sevmiyor. artik da sevmez muhtemelen.. onunuze bakin, emin olun kimse bulunmaz deil vazgecilmez degil bakin 1 sene sonra gelin okuyun burayi hayatinizda muhremelen baskasi olacak. kendinizi dövmeyin bu konuda o yuzden. delirmissiniz bu fakbadilik muessesisi yuzunden, kadinlara uygun degil bu biz ne kadar uygun desek de. artik daha dikkatli yaklasin.
burda da sizi asagilayan, dalga gecenlere bakmayin ekranin karsisinda allah bilir kim var. hor görmek buyuk gunah. ilk tasi gunahsiz olan atsin demis degil mi ...

hanimefendi sanki biraz agir konusmussunuz... herkes sinanmadigi gunahin masumudur...
konu sahibi hayatim bitti falan yazmis ustune gidip asagilamadan, onerimizi versek?.
yazik gunah insanlari intihara surukleseniz mutlu mu olacaksiniz?
okudugum kadariyla 37 yasindasiniz nerdeyse 40, kiz 23 yasinda. biraz sakin, yaşinizin insani olun abla olun bence.
2 katisiniz ama laf yetistirmissiniz sizin de ofke kontrol probleminiz vsr sanirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…