- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
gercekten ya. terbiyesizlik karsisinda kucuk dilimi yuttum resmen. iftira atiyor tanimadan Allah dogru yolu buldursun yolu yol degil gercekten
Sanıyor ki onun dilinden anlamiyoruz , ona da kendisi gibi leş bir dil kullanamiyoruz. Tercih olduğunu anlayabilecek bir algiya sahip degil malesef.sen iyi misin ya. beni tanimiyosun bile, iftira bu direk. valla bak kizamiyorum bile gülerek bakiyorum ekrana
nur sen beni gercekte gorsen agzinin suyu akar hayatima da yanimdaki fucker'a da. (bu ne demekse dhhdks) egonu tatmin et burda napalim. keske ortaminds olabilsem(( kalite akiyor.
Mune
Tam bir rezaletsin , yazikk aciyorumÇok dertlenenler oldu bay diyenler oldu bye denir bay değil hey uzmanfucker lar F*** lar geçer bana değil fucker larınıza saldırın. Onlar titer geçer bu işlerle alakası olmayanlarla evlenirler. Sizlere de cooook uzun yürüyüşler kalır
Yuruuuu anca gidersin
Ee ben yakinda evleniyorum , bu işte bir yanlışlık var . Halbuki sana hadsizsin dediğim için benim de bir sürü fuckerlarimin olmasi lazımdı. Düz mantıkÇok dertlenenler oldu bay diyenler oldu bye denir bay değil hey uzmanfucker lar F*** lar geçer bana değil fucker larınıza saldırın. Onlar titer geçer bu işlerle alakası olmayanlarla evlenirler. Sizlere de cooook uzun yürüyüşler kalır
Yuruuuu anca gidersin
Ya sana geçmişinde kesin biri çok fena şeyler yaptı ya jahahah acısı kalmışUzun yürüyüşlere çıkın ilgililer... Fuckbuddy ciler. Coook uzun yürüyün. Ilgili kadın agresif değil gerekirim. Fucker in oyuncağı olan kullanılır atılır. Muck baby
Valla kimse Tanrı rolüne bürünmesin . RezaletHayir birde meydani bos buldular diyor :)
Meydan dedigi sey hayatimiz ve bu hayati bize veren Allah disinda (inanan biri olarak yaziyorum) kimseye hesap vermek zorunda olmadigimizi kendisi de aslinda biliyor.
Ben dinimize gore ahlaksiz bir hayat yasamista olabilirim, Allah dileseydi cezalarimizi hata yaptigimiz anda keserdi. Neden ahirete kaliyor bu hesaplar biraz dusunebilse keske, gercekten yurekten iman edebilse..
Gunahimi biliyor fakat ettigim tovbeyi bilebilir mi?
Allahin beni affedip affetmeyecegine karisabilir mi? Ona gore dogru yolda degilim ya, o dogru yola dilerse beni yine Allah getirebilir. Kalkmis Tovbe hasa Allah adina hukum kesiyor.
Simdi o cennetlik, ben cehennemlik. Allah kalbine guzellik versin.
Siz söyleyince baktım ben de birinden çok farklı konuları var. Mesela birinde sevgilisi 10 yaş büyük, aralarında problemler var. Birinde düzgün ilişkisi var, kıskanç bir kız arkadaş var. Bu olay bir yıllıkmış ama kasımda diğer konuya güncelleme yapmıştı. Ama nasıl da anladınız valla pes :)Bir deniztanricasi vardi yillar önce yazdiklarin onunla ayni adeta... Adını mi değiştirdin?
Nasil anlamam yillar önce son banımı sayesinde yemiştim. Tutarsızlıklar en sevmediğim şeySiz söyleyince baktım ben de birinden çok farklı konuları var. Mesela birinde sevgilisi 10 yaş büyük, aralarında problemler var. Birinde düzgün ilişkisi var, kıskanç bir kız arkadaş var. Bu olay bir yıllıkmış ama kasımda diğer konuya güncelleme yapmıştı. Ama nasıl da anladınız valla pes :)
Niye boyleler yani kurup kurup yazmaları?Siz söyleyince baktım ben de birinden çok farklı konuları var. Mesela birinde sevgilisi 10 yaş büyük, aralarında problemler var. Birinde düzgün ilişkisi var, kıskanç bir kız arkadaş var. Bu olay bir yıllıkmış ama kasımda diğer konuya güncelleme yapmıştı. Ama nasıl da anladınız valla pes :)
Ben de şimdi bunu düşünüyordum niye diye ama konuya ilk yorumum da diğer konunun güncellenmesi ile ilgiliydi. Eğleniyorlar galiba ya millet de ciddiye alıp yazıyor ayıp yaniNiye boyleler yani kurup kurup yazmaları?
Manyaz fazla kaçmış size. Anasınıfı öğrencileri bile daha güzel hikaye üretebiliyor biliyorsunuz değil mi?Hiç ama hiç olmayacak bir erkekle yaklaşık olarak 1 yıldan fazladır işin içine duygusallık ve romantizm katmadan yürüttüğümüz arkadaşlık ile cinsellik üzerine kurulu bir iletişimimiz var. Ama cidden konum itibariyle hiç olmayacak biri. Kimsenin de haberi yok tabi ki.
Çok uzun bir süre, tam net bir tarih verememekle birlikte 8-9 belki 10 ay kendisine karşı arkadaşlık haricinde hiçbir sevgi beslemedim. Dolayısıyla herhangi bir kıskançlık vs de geliştirmedim. Bildiğim kadarıyla da başka bir kadınla görüşmüyordu. Bildiğim kadarıyla dedim ama hiç sorgulamadığım için böyle diyorum. Bu konuda herhangi bir araştırmaya girişmemiştim yani.
Ne var ki son birkaç aydır kendisine karşı daha farklı hissetmeye başladım. Ufaktan ufaktan aşık oluyordum ve bunun farkındaydım. Ona hiçbir zaman bundan bahsetmedim ama bir türlü bitiremedim de.
Bundan 1,5-2 ay kadar önce ortak çevremizden ve benim de sosyal medyadan takip ettiğim bir kadının storysine denk geldim. Bir evde story atmıştı elinde şarap ama o ev bahsettiğim erkeğe ait olan ve bizim birlikte gittiğimiz evdi. Aramızda böyle bir hukuk olmamasına rağmen hesap sordum ve ölene değin inkar etti. Kendisinin orada olmadığını kızın oraya mecburen gittiğini bunun kızın özel hayatıyla ilgili olduğunu bu nedenle de detayları bana veremeyeceğini söyledi. Tek ayak üstünde kırk yalan uydurduğunun tabi ki farkındaydım ama inanmış gibi yaptım.
Birkaç gün önceyse akşam işin var mı dedim, bana toplantısının olduğunu söyledi. Ben de tamam dedim. Ama içime bir kurt düştü eve giderken o evin olduğu sokaktan geçtim ve otoparkta onun arabasını gördüm. Ev giriş katta olduğu için hemen gittim pencereden baktım salonun ışığı açıktı ve içerde iki şarap kadehiyle koltukta bir kadın çantası vardı. Çıldırmış gibi apartmandan içeri girip zile bastım. İçerden zil söküldü. Sonra kapıyı tekmeledim yine açan olmadı. Ben de o sinirle gittim arabası tekmeledim lastiklerini parçaladım. Çünkü emindim o olduğundan. Tekrar gittim kapıyı yumrukladım. Kapı açıldı. Adam benim adam değil, korkuyla suratıma bakıyor. Allah affetsin aklıma hemen bunlar içerde grup seks mi yapıyorlar düşüncesi geldi daldım içeri adamı arıyorum yok. İçerdeki adam da siz kimsiniz diye sorup duruyor. Bi kız var alel acele giyinmiş öyle suratıma bakıyor. X nerde dedim adam toplantıda dedi. Arabası neden burada dedim ben ödünç almıştım dedi.
Hah dedim b*ku yedim cidden bi de adamın lastiklerini parçaladım. Camları falan da kıracaktım da elim falan kesilir boşver dedim kendime ondan kırmadım. Allahtan kırmamışım. Adamdan kırkbin kez özür dileyerek ve yanlış anladığımı söyleyerek evden çıktım hiçbir şey olmamış gibi yoluma koyuldum.
1 saat kadar sonra X aradı. Çok sinirliydi haliyle ama sakin sakin konuşmaya çalıştı. Ben de kendimi izah etmeye çalıştım ama tabi izah etsem ne? Yediğim halt ortada. Sonra bana bir ton iltifat etti sonra “AMA MANYAKSIN. BU YÜZDEN SENİNLE BİR DAHA GÖRÜŞMEYECEĞİM. BENİ LÜTFEN ARAMA” dedi ve kapattı.
Gerçekten şu an kötü durumdayım. Çok alışmıştım ona ve seviyordum da galiba. Onunla vakit geçirmek beni çok mutlu ediyordu. Bir taraftan da yaptıklarımdan utanıyorum tabi ki. Ama kafamdaki tilkiler de bir dk durup dinlenmiyorlar. Acaba diyorum ben lastikleri keserken bu camdan atlayıp kaçtı mı naptı??? Beynim allak bullak. Arayıp yalvarıp döndürmek istiyorum ama kendimi iyice rezil edeceğimin farkındayım. Lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle.
Enteresan tipler konu zaten baştan beri , ağır tezatlık içinde ... Allah akıl fikir versin ,ne diyimmmBen de şimdi bunu düşünüyordum niye diye ama konuya ilk yorumum da diğer konunun güncellenmesi ile ilgiliydi. Eğleniyorlar galiba ya millet de ciddiye alıp yazıyor ayıp yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?