Hayatımın içine ettim, kendimi rezil ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer evliyse daha komik ve acınası değil mi? Gerçi beraber olduğumuz ev dediğine göre garsoniyer gibi kullanılan bir yer galiba. Ama nasıl bir kafa ben çözememem böyle birşey varsa; zira adamla yatıp kalkıp, karısının koynuna gönderiyorsun, sesin çıkmıyor, adam ondan başkası ile olursa kıyameti koparıyorsun. Tek metresin ben olurum başkası olmaz kafasına gelmek için ne yaşamış olabilir ki bir insan.

23 yaşında hıc olmayacak biriyle cinsellik üzerine hayat yasayan bir kadına mi acıyacağız?? 37 neredeyse 40 sa 23 se neredeyse 25 size göre! Bence senin öfke problemin var yada doğruyu görememe problemin!

İşte bu yüzden türk kadını fuckbuddy işini yapamaz diyoruz ce3vremde fuckbuddysine aşık olmayan kadin sayısı samimiyetle söylüyorum sıfır. En kötüsü bile hoşlanmaya başlıyor.
Sizin etrafta fuckbuddyler den geçilmiyor maşallah

Fuckbudyy ile ilişki kuran kadınsan adam hakkında söz sahibi değilsin. Adam bildiğin fucker yani senden çok var diyorum bu hayattakilere

23 yaşında hıc olmayacak biriyle cinsellik üzerine hayat yasayan bir kadına mi acıyacağız?? 37 neredeyse 40 sa 23 se neredeyse 25 size göre! Bence senin öfke problemin var yada doğruyu görememe problemin!
Kimse acıyın demiyor ,kimsenin cinsel hayati da sizi ilgilendirmez. Saygi cercevesinde yorum yaparsınız. Kimseyi yargılamak sizin haddinize değil. Sizin gibiler yüzünden insanlar burada konu açamiyor. Saygili bir sekilde yorumu yapar gidersin. Cinselligi de sizi hiç düşündürmesin, uzerinize vazife değil .

[/QUOTE] Bunu bana eski sevgilisini arayıp arayıp sevgilisi onunla konuşmak istemediğinde hakaretler yağdırip ardından da sarhoştum numarası çeksem acaba yer mi diyen öfke kontrolü olmayan insan mı soyluyor dsdsfssffst
Tamam ablası dikkatli olacağım bundan sonra.
Benim yüzümden ne sarhoş numarası çekin ne de araba parçalayın.
Üzmeyecegim sizleri.
Dinimiz amin.
Ha bu arada matematiğiniz çok kötü.

Son düzenleme:
Boşver bence daha arama.Zaten saglıklı bır ılışkınız yokmuş .

Avukat misin uzman misin istediğim yorumu yaparım seni zerre ilgilendirmez!!!!! Bu ünlemlerin açıklaması sen haddini bil demektir karışma hadeeee

Evet her an herseyi yapabilir diye yazdim cunku konu sahibi gercekten asiksa yazdigi seyleri yapmis olabilir, ask guclu bir duygu sonucta anlaminda
Yabanelma Haklı bence. Ask güçlü duygu yapmış olabilir mala zarar vermis olabilir diyorsunuz her an her sey yapılabilir diyorsunuz. Arabay zarar vermeden önce o hiddetle kapiyi açanın kadin ve yandan gozuken çıplak bir erkek (sevistigi adam) oldugu seklinde hikayeyi degistirirsek bu hiddeti onlarin vücuduna yansitabilirdi.
Hem savunmuyor hem savunuyorsunuz ben anlamadim.
Yani gercekten onlari bassaydi olay cok farkli olurdu bu hiddetle

Evet biraz saygili olmaya calisin lutfen, yorum yapan insanlarin yasam tarzlari sizinki gibi olmak zorunda degil.
Asagilayici ve yargilayici bir dil kullaniyorsunuz, hic hos gorunmuyor bilginiz olsun.
Bu tarz hayatlar yaşayanlar hemen kendini belli etti de tin canım tinnn

Avukat misin uzman misin istediğim yorumu yaparım seni zerre ilgilendirmez!!!!! Bu ünlemlerin açıklaması sen haddini bil demektir karışma hadeeee
Ne kadar basit ve seviyesizsiniz tabi ki sizi ciddiye alıp sizin kadar kalitesiz, kaba biri olmayacağim. Sen de tanrisin heralde , insanlari yargilama hakkini kendinde buluyorsun. Terbiyesiz.

Anlayamazsın onlar açık buldu meydanı at kosturur

Hiçç olmayacak adamla arkadaşız modunda cinsellik yasayan sonra da arkadaşız diyen aşık oldum diyen zihniyet size tin! Bir de avukat olmuş bazıları hade hade hadeee sizden çok var@ Bu ilişkileri yaşayanlar uzman bilirkişi oldular da kullanılır atilirlar bilginize

Ayrica bu yorumlari yapan
Namusluyum diye geçinen en namussuzdur. Hadi sana fazla bile yazdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…