Hayatımın içine ettim, kendimi rezil ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen niye bana bu kadar sinirlendin ki gören de annenin lastiklerini kestim sanar. Milletin derdi seni her seferinde böyle gererse erkenden çöküverirsin. Yaşın da varmış..
Haberlerde her gün ayrı manyak izlemekten olsa gerek.
Ayrıca hırsın seni oldürmemis beni niye öldürsün ayol

Arabanın tekerleklerini doğrarken iyi polis görmemiş yada şikayet etmemişler kundaklama gibi bişey bence. Böyle bir ilişkide niye camdan kaçsınki açar kapıyı sanane der sevgilin değilmiş madem karışmıyomuşunuz birbirinize

Bende böyle bir durum yaşamıştım. Ne yazık ki ben paranoyak eşigine gelmistim. Kısa kesecegim, sadece güzel vakit gecirdigim ve sevistigim bir adamdı kendisi. Egleniyor, gülüyor, sohbet edip sevisiyorduk sadece. Aramızda ask, duygusal bir bag söz konusu degildi. Aynı okuldaydık. Flörtleri olur, birileriyle konusur takılır bizde sevisiyorduk. Relax bir kadındım anlayacagınız. Sonra ben buna alısmaya basladım kafam sürekli onunla mesgul olmaya baslamıstı deger veriyordum ama ask yoktu. Sonra aramızda cok değişik seyler olmaya basladı. Bana asık oldu, sevdigini söyledi hatta ben istemiyorum keselim iletisimi dedigimde çok şiddetli kavga edip kendisinden siddet görmüştüm.

Yani diyeceğim o ki ask, sevgi zamansız yakalar ne oldugunu bile anlayamazsınız asla. Bu hallere girdiyseniz gecmis olsun duygularınız filizlenmeye baslamıs. Ama lütfen adama da belirtin duygularınızı, sizi anlamaya calısır en azından.

Gerçekse tam show tv habere layık bir olay.
Adamın yerinde olsam sizden şikayetçi olurdum. Yaptığınız kayıt altına alınsın ki cana da zarar gelmesin.
Zira adamı evde bulsanız ne olacaktı merak ediyorum.
Sadakat sözü verilen evlilik / klasik ilişkide bile aldatılan kadınlar nadiren bu kadar uç tepki veriyor.
Kadınlara yapılandan bir farkı yok.
Bu adamlar tam olarak böyle olaylar yaşamamak, hesap vermemek için bu tarz ilişkileri tercih ediyor başına gelen olaya bak

Korkunç derecede bir kıskançlık görüyorum üstelik size sadakat sözü vermemiş birine karşı. Buna hakkınız yoktu ki içeride bir başka kadınla ilişkisi de olabilirdi? Biraz sakinleştikten sonra açık açık konuşacak duygularınız olduğunu söyleyeceksiniz. Onun da varsa belki bir ilişkiniz olur yoksa da çok zorlamayın çünkü böyle serbest bir ilişkiyi siz istemeseydiniz yaşamazdınız.

O değil evde basılanlar iyi şikayetçi olmamış fuhuş operasyonu gibi dalmışsınız sfskfkdfs Zaten yaptıklarınız hakkında söylenecek bi şey yok kimse şakşaklayacak değil.. İlginç olanı hukuk mezunu olduğunuzu bi konunuzda görmüştüm.. Cezai boyutuna da hakimken iyi cesaret pes...

Bence sizin firtinali bir yasaminiz var. Zor bir yasam. Duygusal olarak acayip bosluktasiniz. Terk edilme korkusu asiri geldi. Bu krizler hic iyiye alamet degil. Ama bu iliski zaten bitmis. Bence adama lastiklerin parasini ne yapip edip odeyin. Sonra da tamamen kesin iletisimi cunku onu gormek daha cok aci verir. Bu krizin devami olmasin. Cunku kendine hesap veremezsin. Bu sekilde siddet icerikli davranislarla iliskilendirilmek kendine saygini kaybettirir. Ben gucsuzum acizim manyagim diye dusundurur tekrarlandigi takdirde... Is yasamin mahvolur.

Ama boyle dediysem de hayatimi mahvettim olayina katilmiyorum. Senin gibi hem calisip hem o okulu bitiren bu yasta is mis kuran kizin hayati mahvolmaz bence. Ozrunu dile zararini tazmin et unut yoluna bak. Ilerde hatirladiginda sadece kotu bir ani olarak kalsin. Kendine iyi bakmanin yollarini ara...

Hıc ama hıc olmayacak bir adamla cinsellik üzerine kurulu ilişkim var... ilk cümle bu. Sen onun hayatında yoksun kendinde biliyorsun. 23 yaşında kadının hayatına bak çok yazık. Otur sıfır diyesim geldi sana

Sen niye bana bu kadar sinirlendin ki gören de annenin lastiklerini kestim sanar. Milletin derdi seni her seferinde böyle gererse erkenden çöküverirsin. Yaşın da varmış..
Bu bebelerde 30 yaş üzerini teyze sanıyor heralde ya ama incemiyim güzel miyim diye düsünen sensin sadece yatmak için görüstüğünün arabasını parcalayanda sen, büyü gel öyle konuşalım buraya sesin pek gelmiyor

bi de avukatsin yani biliyosun da yaptigin seyin suc oldugunu. ne sacma islerin var zaten en basindan bu yana zorlama bi hayat yasiyosun. kendine uygun olmayan bi hayata kendini zorla dahil etmeye calisiyosun. fuckbuddylik yaramiyosa girme bu islere milletin basina bela misin sen

Valla kötü bir çocukluk gençlik geçirdim o yüzden azıttım sapıttım saldırdım sitemlerin ağzına kürekle vurasım var!

Bahane bunlar. Ben 15 yaşında annemi babamı kardeşimi evimi herşeyimi kaybettim. Bi don yoktu be o kadar dimdizlak kaldım. Sapitmaksa saldirganliksa ben saldirmaliydum hayata isyan diye. Ağzına sıçar mi hayat benim ağzıma sıçtı üniversite okurken bulaşıkçılık yaptım hıc isyan etmedim! Bahane bulmayın be 23 yaşında cinsellik için adamın koynunda kadın baştan kabullenmistor evini basmak ne!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…