- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.693
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Lastiklerin parasını vereyim desem yeni iş kurdum onu verecek param da yok.. cidden keşke yapmasaydım yaVay be aksiyona bak bizde anca canli ders falan patlayip duruyoruz evde
Ne desem bilemedim arabaya zarar vermeseydin belki bir ihtimal yumusayabilirdi
Lastiklerin parasını vereyim desem yeni iş kurdum onu verecek param da yok.. cidden keşke yapmasaydım ya
Öncelikli olarak sizden yardım isteyen bir hemcinsinize karşı yalnızca birkaç paragrafa sığdırılan şeyler için bu denli sert ve aşağılayıcı yorumlarda bulunmanız terbiyesizce.Alti ustu adamla seks yapiyorsunuz. Hayatinda baska ne oneminiz var da camdan atlayacak kadar sizden korksun?
Dusunceleriniz, yaptiginiz seyler normal seyler degil. Ayrilmasi iyi olmuş. Hic kimse boyle davranan biriyle birlitke olmamali zaten. İliski kurulacak biri degilsiniz.
Apartmanın tam yanında 1 milyoncu tarzında ev eşyaları satan ufak bir dükkan var. Gittim oradan bıçak aldımLastikleri nasil parcalayabildin peki, suan gidip bir lastik parcalim desem yapamam yani
Pek bi şey olmaz hagb alırım bikaç yıl parçalamayıveririm kimsenin malını :’)Keşke şikayetçi olsa.
Üstüne bir de psikolojik destek alırsanız ıımmm mis, tadından yenmez. :)Pek bi şey olmaz hagb alırım bikaç yıl parçalamayıveririm kimsenin malını :’)
Ya benim o esnada asıl içime oturan şey benim yerime bir başkasını tercih etmiş olduğu düşüncesiydi. Gerçekten sinir krizi geçirdim. Karnım öyle kasılıyordu ki size anlatamam. Ertesi gün kaslarımın ağrısından yerimden kıpırdayamadım.Ay bacım adam az bile yapmış sana film senaryosu gibisin Madem seviyorsun karşılıklı konuşup duygusal olarak devam edelim deseydin aranızda ciddi bişey olmayan birine karşı çok abartmıssın hırslarına yenik düsmüssün şahsen adamın yerinde olsam bende istemezdim arkama bakmadan kacardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?