Hayatımın içine ettim, kendimi rezil ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acaba diyorum ben lastikleri keserken bu camdan atlayıp kaçtı mı naptı???

Sorunun cevabı bu işte

Başın sağolsun Nur

kurguya puanım 1/10

Konuya inanmayanlar hiç mi delirip saçma sapan aksiyonlara girmediniz yaa?? Demek ben kendi yaşadığım travmavi anlatsam kimse inanmayacak
Konu sahibi,bence ilisme. Zaten cinselliğe dayalı bir ilişkiniz olduğu için ve pandemi münasebetiyle tinder minder ,bar clup işleri kesat olduğu için eğer yedekte tuttuğu birileri yoksa bir süre sonra yine seni arayacaktır. Beyniyle değilse de baska yeriyle

Hem öfke hem özgüven probleminiz var. Ciddi yardım almanız lazım.
Adam sizin sevgiliniz/kocanız değil, bir sadakat borcu yok. Olsaydı bile ilk düşüneceğiniz şey fiziğiniz mi olmalıydı?

Lastiklerin parasını ödeyin ve adamı bir daha aramayın.
Sorunlarınızı çözmeden de yeni bir ilişkiye başlayıp insanların başına bela olmayın bence.

Katiliyorum, bende ozunde akli basinda sayilirim ama zamaninda girdigim aksiyonlari dusununce kendim bile inanamiyorum kendime

Bu konu gercek midir degil midir bilmiyorum, isin icinde ask varsa bir insan her an herseyi yapabilir
Siradan bir iliskiden, begeniden, flortlesmeden bahsetmiyorum ama.

ben inanıyorum.
konu sahibesinden dolayı ama inancım:)

Aşk varsa insan her an herşeyi yapılabilirse, kıskançlık adı altında eşlerine, sevgililerine zarar veren erkeklere kızmayalim o vakit.

Konu gerçek yada değil ayrı ama bu saçmalıkları bir erkek yapsa, git şikayetçi ol, uzaklaştırma al derdik. Kadın yapınca adı aşk mı oluyor

14 kasımda sevgilinizin arkadaşıyla ilgili açtığınız eski konuya bu mesajı yazmışsınız. Yani birlikteliğiniz devam ediyormuş o tarihte. Ama bu adamla da aylardır... rezalet puanım 10/10, her açıdan müthiş bir rezillik tebrik ediyorum.

Bir insana zarar vermenin askla ne gibi bir iliskisi olabilir. Siddet, asiri kiskanclik vs.. daha cok karakter bozuklugudur, ask denilerek kamufle edilir.

Konu sahibin yaptigi davranista yogun kiskanclik sonucu ortaya cikmis bir ofke nobeti. Bunu hic birimiz dogru bulmadik ki..
Sadece konuya inanmayanlar oldugu icin olabilir diyoruz yapilabilme olasiligi var. Kendiniz soyluyorsunuz bak bunu bir erkek yapsa diye. Erkekler yillardir yapiyor, malesef onlarin yapmasina o kadar alistik ki bir kadin yaptiginda inanmiyor kimse.

Yoksa kadin yapmis erkek yapmis, birine yanlis birine ayy ask iste diyen yok.

yaban doğru yapmış iyi yapmış demedik ki.
inanıyoruz dedik..

Iliski yaşadikdan sonra aşik olduğunu anlamak ha?? Bir insan bir kadin neden kendini bu kadar rezil duruma düşürür?

İşte bu yüzden türk kadını fuckbuddy işini yapamaz diyoruz ce3vremde fuckbuddysine aşık olmayan kadin sayısı samimiyetle söylüyorum sıfır. En kötüsü bile hoşlanmaya başlıyor.
Cevreniz de ilgincmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…