Hayatımın içine ettim, kendimi rezil ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Iyi de fuckbuddy ilişkisini seven tipler farklı farklı kişilerle cinsellik yaşamayı seven tiplerdir genelde.

Bugün canı sizi çeker. Yarın bir başkasını..
Bunun hesabını vermek istemedikleri için duygusal bağ istemiyorlar zaten.

Ayni seyleri bir erkek yapsa "kadin cinayetleri" ornek gosterilip asla o kisiye donmemesini ve ayrilmasini soylerdik hic kusura bakmayin. Bazilari ayirsa da ben sirf kadinsiniz diye ayrim yapmayacagim.

İnsan ofke patlamasi yasayabilir bazen biseyleri kirabilir, bagirip cagirabilir ben de sakin bir insan degilimdir ama daha emin bile olmadiginiz bir konuda sadece suphe duymaniz bile kapi tekmeleyip, arac lastigi parcalatip, hatta camlari kirmayi dusunduruyorsa size, çok saldirgansiniz ve bu hiç ama hiç normal degil.

Bunun yardim edilcek yani da yok sadece normal olmadigini ve kadin erkek kimsenin boyle kisilerle iliski yasamamasi gerektiigini soyleyebilirim.
Size de tek diyecegim adami geri dondurmekten ziyade bu halinizi iyilestirmeye calisin.

O kadar haklısınız ki. Ama o da beni sevsin istedim galiba. Çünkü arada sarılır öper vs nadiren de olsa romantik davranır. Son zamanlarda bunu demek o da benden hoşlanıyo’ya yordum. Kafamdan atmayı çok istiyorum gerçekten ama selfkontrolüm şu an sıfır

B
Bence maddi hasar davasi acmaliydi ece erkeni mi örnek aldin iliskinizin adi bile yokken bu davranis hic olmamis

Adamın verilmiş sadakasi varmış. Ne akıl verelim. Kadın erkek fark etmez yaptığınız şey ayrılık sebebi ve karşı taraf doğru adım atmış

Tercih ederse eder biter kendini ayaklar altına alıp rezil etmeye değer mi duruşun olsun biraz kolay lokma olma senin tercihin ama ben duygusal olarak bağlanmadığın biriyle yatmakta çok sıkıcı olur ama diyorum senin tercihin tabiki madem sadece cinsellik olan bir ilişkiydi kendini tutacaktın mantığını kullanaçaktın adam aldatmış bile olsa bir hakkın olmazdı şimdi hepten kaybettin yaşınızı merak ediyorum bu arada çünkü çok ergence bir davranış bu

Aynısını yazacaktım bir erkek yapsa psikopat bu uzak dur deriz hep erkekleri suçluyoruz ama hemcinslerimizde hiç masum değil

Evet yaptıklarımdan cidden utanıyorum. Zaten aramama engel olan bi şey varsa o da şu yaptıklarım yüzünden onu aramaya yüzümün olmaması. Ben çocukluğumdan gelen bir öfkeyle büyüdüğüm için hep öfke kontrolü problemim vardı. Şöyle ki hiçbir zaman bir insana zarar vermedim veya tartışma esnasında hiç fiziksel bir temasta da bulunmadım ama sinirlendiğim zaman hep kendime zarar verirdim. Mesela size çok sinirlendim ya çıkar giderdim sakinleşmek için kendi kafama vururdum ya da elimi vururdum bir yerlere. Bununla ilgili psikoloğa da gittim zaten hatta 3 psikoloğa gittim. Dediklerini de yaptım gerçekten ama hiçbir etkisi olmadı. İlaç kullandığım dönemde zaten öfkem dahil tüm sinirlerim ve hatta beynim alınmış gibi oluyordu. İlacı kontrollü olarak bıraksam bile bana önerilen sakinleşme egzersizleri işe yaramadı. Sol elimi çatlatmıştım mesela ve iyileşmeden tekrar tekrar bir yerlere vurduğum için sol elimin serçe parmağını neredeyse hiç kullanamıyorum.

Apartmanın tam yanında 1 milyoncu tarzında ev eşyaları satan ufak bir dükkan var. Gittim oradan bıçak aldım

Yani ne diyim sizin beraberlik amacini asmis.
Ama genellikle bu tarz iliskilerin sonunda kadin mutlaka ya asik oluyor yada hazmedemiyor.
Biraz zaman gecsin baska hamle yapma, seni arayacak tekrar.

23 yaşındayım

Eşkiya mısınız?
Adam gerçekten sevgiliniz olsa bile yaptığınızı haklı çıkarmaz.
Kaldı ki öyle bir ilişki de yokmuş aranızda.
Sizin erkek versiyonlariniz da kadınları öldürüyor bu zihniyette olduğu için.

Son dediklerinde haklı fazlasıyla.

Son düzenleme:

bence bu adamı boşverinde kendinizi iyileştirmeye bakın.. illa ki bir yerde size yardımcı olacak doğru doktor vardır.
yılmayın derim..
çünkü bu adam yarın unutur, başka adam öbür gün unutur ama siz bir ömür kendinizlesiniz.
ve siz kendinize iyi bakmazsanız kimse bakmaz.

Bence siz benim ne demek istediğimi gayet anladınız. Üzüntülü bir durum içinde olduğunu ifade eden bir insana tutup da “sen onun hayatında kimsin ki” vb cümleler kurulmaz. E ne var ki bunda deseniz bile altındaki aşağılama kastı çok açık. Öfke problemime gelinecek olursa az önce bir yorumda bahsettim. Çocukluğumdan gelen bir öfke problemim var ama kendime ve eşyalara karşı yönelttiğim bir öfke. Bununla ilgili 3 kez farklı psikologlarla görüştüm ve yardım aldım. İlaçları düzenli kullandım ve önerileri harfiyen yerine getirdim. Ama ilaçları kontrollü olarak bıraksam dahi durum nüksetti. Düzelmeye çalışıyorum ama henüz kalıcı bir çözüm bulabilmiş değilim.

23 yaşındayım
Tahmin etmiştim yaşının küçük olduğunu çok cocukça çünkü şimdi aklına başına topla şakın arama onu sadece yaptığının yanlış olduğunu belirten bir mesaj at çok istiyorsan o da ama barışmayla ilgili tek bir kelime etme o seni istiyorsa zaten döner döndüğündede sen karar ver napacağına dönmezsede dönmez çok küçüksün daha neleri çıkar karşına buda sana ders olsun böyle yaparken kıymetin bilinmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…