- 3 Eylül 2012
- 21.847
- 57.483
- 798
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Ya benim o esnada asıl içime oturan şey benim yerime bir başkasını tercih etmiş olduğu düşüncesiydi. Gerçekten sinir krizi geçirdim. Karnım öyle kasılıyordu ki size anlatamam. Ertesi gün kaslarımın ağrısından yerimden kıpırdayamadım.
Öncelikli olarak sizden yardım isteyen bir hemcinsinize karşı yalnızca birkaç paragrafa sığdırılan şeyler için bu denli sert ve aşağılayıcı yorumlarda bulunmanız terbiyesizce.
İkinci olarak; Esasında ilişkimiz bu kadar sığ değil. Sıkı sayılabilecek bir arkadaşlığımız da vardı. Daha önceleri aramızda geçen bir konuşmada aramızda bir aşk ilişkisi olmasa dahi bu tür bir şeyin beni üzeceğini ve bu tarz şeyler yapacaksa bu iletişimi derhal kesmemiz gerektiğini söylemiştim. Aslında şimdi bakınca ondan hoşlandığımın sinyallerini vermişim. O da saçmalama seks makinesi miyim ben demişti.
O kadar haklısınız ki. Ama o da beni sevsin istedim galiba. Çünkü arada sarılır öper vs nadiren de olsa romantik davranır. Son zamanlarda bunu demek o da benden hoşlanıyo’ya yordum. Kafamdan atmayı çok istiyorum gerçekten ama selfkontrolüm şu an sıfırIyi de fuckbuddy ilişkisini seven tipler farklı farklı kişilerle cinsellik yaşamayı seven tiplerdir genelde.
Bugün canı sizi çeker. Yarın bir başkasını..
Bunun hesabını vermek istemedikleri için duygusal bağ istemiyorlar zaten.
Bence maddi hasar davasi acmaliydi ece erkeni mi örnek aldin iliskinizin adi bile yokken bu davranis hic olmamisHiç ama hiç olmayacak bir erkekle yaklaşık olarak 1 yıldan fazladır işin içine duygusallık ve romantizm katmadan yürüttüğümüz arkadaşlık ile cinsellik üzerine kurulu bir iletişimimiz var. Ama cidden konum itibariyle hiç olmayacak biri. Kimsenin de haberi yok tabi ki.
Çok uzun bir süre, tam net bir tarih verememekle birlikte 8-9 belki 10 ay kendisine karşı arkadaşlık haricinde hiçbir sevgi beslemedim. Dolayısıyla herhangi bir kıskançlık vs de geliştirmedim. Bildiğim kadarıyla da başka bir kadınla görüşmüyordu. Bildiğim kadarıyla dedim ama hiç sorgulamadığım için böyle diyorum. Bu konuda herhangi bir araştırmaya girişmemiştim yani.
Ne var ki son birkaç aydır kendisine karşı daha farklı hissetmeye başladım. Ufaktan ufaktan aşık oluyordum ve bunun farkındaydım. Ona hiçbir zaman bundan bahsetmedim ama bir türlü bitiremedim de.
Bundan 1,5-2 ay kadar önce ortak çevremizden ve benim de sosyal medyadan takip ettiğim bir kadının storysine denk geldim. Bir evde story atmıştı elinde şarap ama o ev bahsettiğim erkeğe ait olan ve bizim birlikte gittiğimiz evdi. Aramızda böyle bir hukuk olmamasına rağmen hesap sordum ve ölene değin inkar etti. Kendisinin orada olmadığını kızın oraya mecburen gittiğini bunun kızın özel hayatıyla ilgili olduğunu bu nedenle de detayları bana veremeyeceğini söyledi. Tek ayak üstünde kırk yalan uydurduğunun tabi ki farkındaydım ama inanmış gibi yaptım.
Birkaç gün önceyse akşam işin var mı dedim, bana toplantısının olduğunu söyledi. Ben de tamam dedim. Ama içime bir kurt düştü eve giderken o evin olduğu sokaktan geçtim ve otoparkta onun arabasını gördüm. Ev giriş katta olduğu için hemen gittim pencereden baktım salonun ışığı açıktı ve içerde iki şarap kadehiyle koltukta bir kadın çantası vardı. Çıldırmış gibi apartmandan içeri girip zile bastım. İçerden zil söküldü. Sonra kapıyı tekmeledim yine açan olmadı. Ben de o sinirle gittim arabası tekmeledim lastiklerini parçaladım. Çünkü emindim o olduğundan. Tekrar gittim kapıyı yumrukladım. Kapı açıldı. Adam benim adam değil, korkuyla suratıma bakıyor. Allah affetsin aklıma hemen bunlar içerde grup seks mi yapıyorlar düşüncesi geldi daldım içeri adamı arıyorum yok. İçerdeki adam da siz kimsiniz diye sorup duruyor. Bi kız var alel acele giyinmiş öyle suratıma bakıyor. X nerde dedim adam toplantıda dedi. Arabası neden burada dedim ben ödünç almıştım dedi.
Hah dedim b*ku yedim cidden bi de adamın lastiklerini parçaladım. Camları falan da kıracaktım da elim falan kesilir boşver dedim kendime ondan kırmadım. Allahtan kırmamışım. Adamdan kırkbin kez özür dileyerek ve yanlış anladığımı söyleyerek evden çıktım hiçbir şey olmamış gibi yoluma koyuldum.
1 saat kadar sonra X aradı. Çok sinirliydi haliyle ama sakin sakin konuşmaya çalıştı. Ben de kendimi izah etmeye çalıştım ama tabi izah etsem ne? Yediğim halt ortada. Sonra bana bir ton iltifat etti sonra “AMA MANYAKSIN. BU YÜZDEN SENİNLE BİR DAHA GÖRÜŞMEYECEĞİM. BENİ LÜTFEN ARAMA” dedi ve kapattı.
Gerçekten şu an kötü durumdayım. Çok alışmıştım ona ve seviyordum da galiba. Onunla vakit geçirmek beni çok mutlu ediyordu. Bir taraftan da yaptıklarımdan utanıyorum tabi ki. Ama kafamdaki tilkiler de bir dk durup dinlenmiyorlar. Acaba diyorum ben lastikleri keserken bu camdan atlayıp kaçtı mı naptı??? Beynim allak bullak. Arayıp yalvarıp döndürmek istiyorum ama kendimi iyice rezil edeceğimin farkındayım. Lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle.
Adamın verilmiş sadakasi varmış. Ne akıl verelim. Kadın erkek fark etmez yaptığınız şey ayrılık sebebi ve karşı taraf doğru adım atmışHiç ama hiç olmayacak bir erkekle yaklaşık olarak 1 yıldan fazladır işin içine duygusallık ve romantizm katmadan yürüttüğümüz arkadaşlık ile cinsellik üzerine kurulu bir iletişimimiz var. Ama cidden konum itibariyle hiç olmayacak biri. Kimsenin de haberi yok tabi ki.
Çok uzun bir süre, tam net bir tarih verememekle birlikte 8-9 belki 10 ay kendisine karşı arkadaşlık haricinde hiçbir sevgi beslemedim. Dolayısıyla herhangi bir kıskançlık vs de geliştirmedim. Bildiğim kadarıyla da başka bir kadınla görüşmüyordu. Bildiğim kadarıyla dedim ama hiç sorgulamadığım için böyle diyorum. Bu konuda herhangi bir araştırmaya girişmemiştim yani.
Ne var ki son birkaç aydır kendisine karşı daha farklı hissetmeye başladım. Ufaktan ufaktan aşık oluyordum ve bunun farkındaydım. Ona hiçbir zaman bundan bahsetmedim ama bir türlü bitiremedim de.
Bundan 1,5-2 ay kadar önce ortak çevremizden ve benim de sosyal medyadan takip ettiğim bir kadının storysine denk geldim. Bir evde story atmıştı elinde şarap ama o ev bahsettiğim erkeğe ait olan ve bizim birlikte gittiğimiz evdi. Aramızda böyle bir hukuk olmamasına rağmen hesap sordum ve ölene değin inkar etti. Kendisinin orada olmadığını kızın oraya mecburen gittiğini bunun kızın özel hayatıyla ilgili olduğunu bu nedenle de detayları bana veremeyeceğini söyledi. Tek ayak üstünde kırk yalan uydurduğunun tabi ki farkındaydım ama inanmış gibi yaptım.
Birkaç gün önceyse akşam işin var mı dedim, bana toplantısının olduğunu söyledi. Ben de tamam dedim. Ama içime bir kurt düştü eve giderken o evin olduğu sokaktan geçtim ve otoparkta onun arabasını gördüm. Ev giriş katta olduğu için hemen gittim pencereden baktım salonun ışığı açıktı ve içerde iki şarap kadehiyle koltukta bir kadın çantası vardı. Çıldırmış gibi apartmandan içeri girip zile bastım. İçerden zil söküldü. Sonra kapıyı tekmeledim yine açan olmadı. Ben de o sinirle gittim arabası tekmeledim lastiklerini parçaladım. Çünkü emindim o olduğundan. Tekrar gittim kapıyı yumrukladım. Kapı açıldı. Adam benim adam değil, korkuyla suratıma bakıyor. Allah affetsin aklıma hemen bunlar içerde grup seks mi yapıyorlar düşüncesi geldi daldım içeri adamı arıyorum yok. İçerdeki adam da siz kimsiniz diye sorup duruyor. Bi kız var alel acele giyinmiş öyle suratıma bakıyor. X nerde dedim adam toplantıda dedi. Arabası neden burada dedim ben ödünç almıştım dedi.
Hah dedim b*ku yedim cidden bi de adamın lastiklerini parçaladım. Camları falan da kıracaktım da elim falan kesilir boşver dedim kendime ondan kırmadım. Allahtan kırmamışım. Adamdan kırkbin kez özür dileyerek ve yanlış anladığımı söyleyerek evden çıktım hiçbir şey olmamış gibi yoluma koyuldum.
1 saat kadar sonra X aradı. Çok sinirliydi haliyle ama sakin sakin konuşmaya çalıştı. Ben de kendimi izah etmeye çalıştım ama tabi izah etsem ne? Yediğim halt ortada. Sonra bana bir ton iltifat etti sonra “AMA MANYAKSIN. BU YÜZDEN SENİNLE BİR DAHA GÖRÜŞMEYECEĞİM. BENİ LÜTFEN ARAMA” dedi ve kapattı.
Gerçekten şu an kötü durumdayım. Çok alışmıştım ona ve seviyordum da galiba. Onunla vakit geçirmek beni çok mutlu ediyordu. Bir taraftan da yaptıklarımdan utanıyorum tabi ki. Ama kafamdaki tilkiler de bir dk durup dinlenmiyorlar. Acaba diyorum ben lastikleri keserken bu camdan atlayıp kaçtı mı naptı??? Beynim allak bullak. Arayıp yalvarıp döndürmek istiyorum ama kendimi iyice rezil edeceğimin farkındayım. Lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle.
Tercih ederse eder biter kendini ayaklar altına alıp rezil etmeye değer mi duruşun olsun biraz kolay lokma olma senin tercihin ama ben duygusal olarak bağlanmadığın biriyle yatmakta çok sıkıcı olur ama diyorum senin tercihin tabiki madem sadece cinsellik olan bir ilişkiydi kendini tutacaktın mantığını kullanaçaktın adam aldatmış bile olsa bir hakkın olmazdı şimdi hepten kaybettin yaşınızı merak ediyorum bu arada çünkü çok ergence bir davranış buYa benim o esnada asıl içime oturan şey benim yerime bir başkasını tercih etmiş olduğu düşüncesiydi. Gerçekten sinir krizi geçirdim. Karnım öyle kasılıyordu ki size anlatamam. Ertesi gün kaslarımın ağrısından yerimden kıpırdayamadım.
Aynısını yazacaktım bir erkek yapsa psikopat bu uzak dur deriz hep erkekleri suçluyoruz ama hemcinslerimizde hiç masum değilşunu bir erkek yapsa ve bir kadın başıma bu geldi diye anlatsa hepimiz git savcılığa şikayet et, başına musallat olur deriz.
yani bu saatten sonra umarım daha sakin kalabilmeyi öğrenirsiniz.
bu adamla da pek şansınız olacağını sanmıyorum.
Evet yaptıklarımdan cidden utanıyorum. Zaten aramama engel olan bi şey varsa o da şu yaptıklarım yüzünden onu aramaya yüzümün olmaması. Ben çocukluğumdan gelen bir öfkeyle büyüdüğüm için hep öfke kontrolü problemim vardı. Şöyle ki hiçbir zaman bir insana zarar vermedim veya tartışma esnasında hiç fiziksel bir temasta da bulunmadım ama sinirlendiğim zaman hep kendime zarar verirdim. Mesela size çok sinirlendim ya çıkar giderdim sakinleşmek için kendi kafama vururdum ya da elimi vururdum bir yerlere. Bununla ilgili psikoloğa da gittim zaten hatta 3 psikoloğa gittim. Dediklerini de yaptım gerçekten ama hiçbir etkisi olmadı. İlaç kullandığım dönemde zaten öfkem dahil tüm sinirlerim ve hatta beynim alınmış gibi oluyordu. İlacı kontrollü olarak bıraksam bile bana önerilen sakinleşme egzersizleri işe yaramadı. Sol elimi çatlatmıştım mesela ve iyileşmeden tekrar tekrar bir yerlere vurduğum için sol elimin serçe parmağını neredeyse hiç kullanamıyorum.şunu bir erkek yapsa ve bir kadın başıma bu geldi diye anlatsa hepimiz git savcılığa şikayet et, başına musallat olur deriz.
yani bu saatten sonra umarım daha sakin kalabilmeyi öğrenirsiniz.
bu adamla da pek şansınız olacağını sanmıyorum.
Apartmanın tam yanında 1 milyoncu tarzında ev eşyaları satan ufak bir dükkan var. Gittim oradan bıçak aldım
23 yaşındayımTercih ederse eder biter kendini ayaklar altına alıp rezil etmeye değer mi duruşun olsun biraz kolay lokma olma senin tercihin ama ben duygusal olarak bağlanmadığın biriyle yatmakta çok sıkıcı olur ama diyorum senin tercihin tabiki madem sadece cinsellik olan bir ilişkiydi kendini tutacaktın mantığını kullanaçaktın adam aldatmış bile olsa bir hakkın olmazdı şimdi hepten kaybettin yaşınızı merak ediyorum bu arada çünkü çok ergence bir davranış bu
Evet yaptıklarımdan cidden utanıyorum. Zaten aramama engel olan bi şey varsa o da şu yaptıklarım yüzünden onu aramaya yüzümün olmaması. Ben çocukluğumdan gelen bir öfkeyle büyüdüğüm için hep öfke kontrolü problemim vardı. Şöyle ki hiçbir zaman bir insana zarar vermedim veya tartışma esnasında hiç fiziksel bir temasta da bulunmadım ama sinirlendiğim zaman hep kendime zarar verirdim. Mesela size çok sinirlendim ya çıkar giderdim sakinleşmek için kendi kafama vururdum ya da elimi vururdum bir yerlere. Bununla ilgili psikoloğa da gittim zaten hatta 3 psikoloğa gittim. Dediklerini de yaptım gerçekten ama hiçbir etkisi olmadı. İlaç kullandığım dönemde zaten öfkem dahil tüm sinirlerim ve hatta beynim alınmış gibi oluyordu. İlacı kontrollü olarak bıraksam bile bana önerilen sakinleşme egzersizleri işe yaramadı. Sol elimi çatlatmıştım mesela ve iyileşmeden tekrar tekrar bir yerlere vurduğum için sol elimin serçe parmağını neredeyse hiç kullanamıyorum.
Bence siz benim ne demek istediğimi gayet anladınız. Üzüntülü bir durum içinde olduğunu ifade eden bir insana tutup da “sen onun hayatında kimsin ki” vb cümleler kurulmaz. E ne var ki bunda deseniz bile altındaki aşağılama kastı çok açık. Öfke problemime gelinecek olursa az önce bir yorumda bahsettim. Çocukluğumdan gelen bir öfke problemim var ama kendime ve eşyalara karşı yönelttiğim bir öfke. Bununla ilgili 3 kez farklı psikologlarla görüştüm ve yardım aldım. İlaçları düzenli kullandım ve önerileri harfiyen yerine getirdim. Ama ilaçları kontrollü olarak bıraksam dahi durum nüksetti. Düzelmeye çalışıyorum ama henüz kalıcı bir çözüm bulabilmiş değilim.Ayni seyleri bir erkek yapsa "kadin cinayetleri" ornek gosterilip asla o kisiye donmemesini ve ayrilmasini soylerdik hic kusura bakmayin. Bazilari ayirsa da ben sirf kadinsiniz diye ayrim yapmayacagim.
İnsan ofke patlamasi yasayabilir bazen biseyleri kirabilir, bagirip cagirabilir ben de sakin bir insan degilimdir ama daha emin bile olmadiginiz bir konuda sadece suphe duymaniz bile kapi tekmeleyip, arac lastigi parcalatip, hatta camlari kirmayi dusunduruyorsa size, çok saldirgansiniz ve bu hiç ama hiç normal degil.
Bunun yardim edilcek yani da yok sadece normal olmadigini ve kadin erkek kimsenin boyle kisilerle iliski yasamamasi gerektiigini soyleyebilirim.
Size de tek diyecegim adami geri dondurmekten ziyade bu halinizi iyilestirmeye calisin.
Gerçekten gerçek yaşantımda kimseye anlatamadığım Ve anlatamayacağım bir olayı anlattım. Size inandırıcı gelmemiş olsa dahi lütfen bu tür yorumlar yapmayınKülahim buna inandi
Tahmin etmiştim yaşının küçük olduğunu çok cocukça çünkü şimdi aklına başına topla şakın arama onu sadece yaptığının yanlış olduğunu belirten bir mesaj at çok istiyorsan o da ama barışmayla ilgili tek bir kelime etme o seni istiyorsa zaten döner döndüğündede sen karar ver napacağına dönmezsede dönmez çok küçüksün daha neleri çıkar karşına buda sana ders olsun böyle yaparken kıymetin bilinmez23 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?