Hayatımın en zor kararını vermek zorundayım yardıma ihtiyacım var :(((

Annelik iş güdüsü herkeste gelişmiyor tabi. Kocayı daha çok sevenler var. Benim evleneceğim adam çocuk babasında kalsın derse ben onunla evlenmem bu kadar kesin ve net. Benim yeğenim var resmen üzerine titriyorum. Annesi onun için ne zorluklara katlandı ne tehditlere karşı durdu. Şimdi o bebek anne eteğine yapışmış bir bebek olarak mı büyüyecek? Siz bir de anne sevgisinden mahrum büyümüş insanların şu an ki halini araştırın çok bilmişler.

Çocuğun neden annede olmadığı öğrenildi mi.? Çok şey Yazılmış bulamadım cevabı.

Kimse kimseye mümkünse tamamen katılmasın zaten :) Çoğunluk tek yönlü düşünüyor. Belki baba daha iyi bir insan yani belki daha kalifiye biri? bilmeden hemen kesin annede kalmalı demek mantıksız. Anne profili yok olmayacak zaten. Bir de iki üç kişi yazınca anlaşılıyor o düşünce bin defa aynı şeyi yazmaya ne gerek varsa...

Hiç bir kuvvet hiç bir aşk hiç bir sebep için onlardan ayrı kalamam bu şekilde ben mutlu olamam yarım olurum eksik olurum sizi bilemem ama ben bunu yapamam evlatlarıma

Hakkinizda ne hayirliysa o olsun insallah ama mantikla davran..duygularinla degil..aşk ,sevgi gecici yasadigin icin biliyorsundur.geriye kalan sadece saygi,hoşgörü,ilgi. bu 3 sey icinde evladini birakmana deger mi ? bunun karari sana kalmis.

babası halt etmiş. o izni vermek ona kalmamış. kapı gibi hukuk sistemi var. çocuk anneye verilir zaten.

daha önce 2 yorumunuza cevap yazdığım için bu sefer sizin bana yazdığınız cevabı yanıtsız bırakmak istemedim, yoksa fikirlerinizi daha fazla yanıtlamak istemiyorum, bana göre yetersizler zira
hayatın "yara" alan yaşamlarla dolu olduğu aşikar
ama size daha önce verdiğim yanıtlar gibi, bir çocuğun anneden ayrılması öyle sizin zannettiğiniz ve önerdiğiniz gibi 15 günde bir geçirilen kaliteli! zamanla veya çocuğu karşınıza alıp büyük gibi konuşun, ona odası olacağını, ondan ayrılmanızın onu terketmek olmadığını söyleyin vb. şekilde geçiştirilebilecek basitlikte bir olay değil.
bir ilişki bitmişse bitmiştir, bunu kabullenmeyen kimse yok ki burada, benim yorumumda da bunu reddeden birşey yok.
önemli olan doğruyu bulmaktır da doğruyu bulmak isteyene!
bayan bir profesyonelden yardım almış diyorsunuz ya
profesyonel yardım, sizin istekleriniz doğrultusunda verilir, önemli olan sizin ne için yardım istediğinizdir
eğer bir kadın diyorsa ki ben aşkı yaşamak istiyorum, bunun için çocuğumdan ayrı kalacağım, çocuğuma karşı nasıl davranmam gerekir
psikolog size durun yapmayın, bir adam için çocuğunuzdan vazgeçmeyin diyemez
size şöyle şöyle yaparsanız çocuğunuz en az hasarla atlatır diyebilir

ama bu, kadının istediği şeyin doğru olduğu anlamına gelmez!!!

ha ama bu arada, ben zaten konu sahibinin çocuğunu yanına almamasından yanayım nedenini daha önce 2 kere yazdım.

Ben şahsen çocuğun anne tarafından büyütülmesi gerektiğine inanmıyorum. Ne kadar çok insan tarafından büyütülürse o kadar iyi. Yoksa burdaki gibi tek tip insanlar oluyorlar işte.

imalı değil, gerçekten soruyorum...nasıl yani?
birçok insan tarafından büyütülmek nasıl olacak? reel hayatta, fiiliyatta?

Konu sahibi erkek olsaydı muhtemelen evleneceği kadını seçecekti ve toplum tarafından bu garip karşılanmayacaktı.
Ama konu sahibi kadın olduğu için üstelik daha bir karar vermediği halde şu an anneliği sorgulanıyor.
Çok garip...

imalı değil, gerçekten soruyorum...nasıl yani?
birçok insan tarafından büyütülmek nasıl olacak? reel hayatta, fiiliyatta?

İşte bu örnekte olacak. Benim ütopyamın simülasyonu gibi. Babasında kalcak. Babasının yeni eşiyle kalcak. Annesine gidicek annesinin eşiyle tanışcak. Dedesi anneannesi, kah teyzesinde kah amcasında halasında vb bilimum akrabalarda da kalır illaki.

peki size noluyo?

avukat felanmisiniz ?

sizin herseye yorum yapma yetkin varda bizim yokmu?
konunun patenti sizde anlasilan

bu örnekte anne baba ayrı olduğu için tabi ki hem babayla ve eğer evlenirse yeni eşiyle, hem de anneyle ve yeni eşiyle kalacak
zaten eşler boşanmış da olsa, hala evli de olsa anneanne-babaanne - dede istiyorsa çocuklar oralarda da kalıyor, mesela benim kızım bayırlır anneannesinde kalmaya
ama öyle bir yazmışsınız ki hani çocuk farklı farklı bireyler tarafından büyütülmeli gibi
bu açıklamanızda farklı bireyler tarafından büyütülmek yok ki,
tarif ettiğiniz şey, çoğu ailede yaşanan, normal bir yaşam biçimi gibi...
yanlış mı anlıyorum?

Ben hanimin evlenmesine, sevmesine laf edenleri anlayamadim. Kadinin evliligi bitmis, kiminle isterse flort eder, ben garipsemedim.

Lakin cocugunu istemeyen bir adama eyvallah demesini garipsedim.

Ben hanimin evlenmesine, sevmesine laf edenleri anlayamadim. Kadinin evliligi bitmis, kiminle isterse flort eder, ben garipsemedim.

Lakin cocugunu istemeyen bir adama eyvallah demesini garipsedim.

aynen ben de öyle
eşiyle ilişkisi biteli uzun zaman olmuş zaten, evlilik sadece kağıt üzerinde
başkasını da sevebilir, aşık da olabilir, hatta dilerim güzel de olsun, mutlu olsun
ama mutluluğun anahtarını çocuğunu bırakmakta bulmasın...

Evlensin bosanip kimse evlenmiyor mu istediği kadar evlensin ama çocuğunu yaninda istemeyen anne bana korkunç geliyor... ben öyle insandan korkarim...

Babasi daha iyi bakar daha çok sever belki onda kalmasi çok daha iyidir ki bence bu konuda öyle. Çünkü konu sahibinin kendi anne babası büyütmüş çocuğunu ve babaya verilmesini istemiyorlar kopamadklari için. Yoksa konu sahibi "ben birakamiyorum" demiyor... Anne babam büyüttü birakmak istemiyorlar diyor.

Yani derdi çocuğu vs degil karari zaten kesin.

ismi lazım değil bir kız tanıyorum
evlendi, oğlu oldu, eşi ile ayrıldı, çocuğuna 4 yaşına kadar baktı
sonra başkasını sevdi, evlendi, evim uzak dedi çocuğunu kendi annesine verdi (kadın çok iyi baktı)
haftada 1 gün aldı yanına
sonra yeni adamdan bir çocuk doğurdu
ilk oğlunu eşi ben alıyorum dedi, karşı çıkmadı kız, adam aldı ama babaanneye verdi, o bakıyor
bu arada kız yeni evliliğinden bir çocuk daha doğurdu
ilk çocuğunu da bazen 15 günde bir, bazen ayda bir gördü
en son ilk çocuğu gördüğümde
konuşması bile değişmişti, o deli dolu cıvıl cıvıl çocuk gitmiş
yerine durgun, sessiz, gülmeyen bir çocuk gelmişti...
her kelimesi gerçek...

Ah yavrum ya benim kardeşimden ne farkım var acaba diyordur çok kızıyorum çocuğunu bırakan annelere. Benim kuzenimin eşi de bıraktı oğlunu. Teyzem bakıyor yıllardır. Şimdi başkasıyla evli kadın ondan da bir çocuğu oldu. Bizim ufaklık 2 haftada bir gidiyor annesine.

ben de üzülüyorum vallahi
yani annelerden çok iyi bakan babalar da var
ama çocuklarda "anne" isteği çok güdüsel
düşünsene ağlarken "anne" diye ağlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…