Hayatımın en zor kararını vermek zorundayım yardıma ihtiyacım var :(((

Eder, annesi sonucta. İcindeki eksiklik hicbir zaman kapanmayacak belki ama annesi olduğu gerceğini de değiştirmiyor.

etmez, etmiş gibi yapar sadece...

Ben dogru bulmuyorum ne olursa olsun cocugun anne-babasindan ayri kalmasini. Bir cok insan zor sartlarda, zor yerlerde yasiyor ama cocugu ninesine dedesine birakip sorumlulugu ustunden atmiyor.

görünen o ki,
1- yeni adam çocuğu istemiyor
2- mevcut eş ilişkiden ya haberdar ya kıllanıyor ve böyle bir şey olması durumunda çocuğu vermeyeceğiyle (ki mahkemede kanıt sunmak için elinden geleni yapacağına eminim) tehdit edip tabiri caizse pislik çıkmasın istiyorsan çocuktan vazgeçeceksin sonra ne yaparsan yap diyor.

ilk evlilik hata ya da yanlış karar olabilirkonu sahibesi ama bir hata başka bir hatayı asla telafi edemez. sevgilinizi bırakın diyemem ama çocuğunuzdan vazgeçmeyin. ha eğer bu adam çocuğunuzu istemiyorsa arkanıza bile bakmadan gidin.
ne erkekler var eşlerinin çocuklarına abiden öte abilik yapan.
iyi düşünün iyi değerlendirin evladınızdan olmayın ki zaten atama nedeniyle aranıza bir soğukluk girmiş. babasına daha düşkün oluşu sizi üzmüyor mu?
ya da ileride iş nedeniyle ayrı kalmak zorunda olduğunuzu söylemekle, evliliği tercih ettiğinizi söylemek aynı şey olur mu?
bu iş baya baya sarpa saracak gibi duruyor.

bi zahmet önce eşinizden boşansaydınız madem evlilik fiiliyatta bitmiş.
daha resmi evlilik sürerken biriyle gönül ilişkisi kurup oğlunu da bırakmayı ihtimal dahilinde bile olsa düşünen birisi nasıl anne olabilir ki. o oğlanı dünyaya getirirken düşünemedin mi bu kadarını da şimdi bırakıyorsun. kendimden vazgeçicem artık demişsin. intihar etmek de oğluna yapacağın en büyük kötülük. bencil olmayı bırak artık anneliğinin gereklerini yap

neden sizinle yaşaması söz konusu değil

Yaa bende boşandımmm,
Belkide sırf çocuğumu kaybetmemek için evlenmicem.
Daha 30 yaşına bile gelmedim 20'li yaşlardayım....
Benim oğlumda anneanne dede yanında büyüdü...
Ama asla ve asla anneannesi bile olsa vermem yawrumu kimseye.....

Konu sahibi, son kararın ne bilmiyorum ama iyi düşün yavrun için..

cnm cevap verirmisin bilmiyorum ama bizim komşumuzun kızıda aynı durumda anne baba ayrı çocuk anneanne de kalıyor yazık çok yazık ben üzülüyorum dışardan annesine saydırıyorum içimden özür dilerim

Estfrllah. Yeni anneyim diyelim.

Son zamanlarda hep bunu düşünüyorum, uzmanların aksine kızımla uyuyorum gece o kücücük bedene sarılmanın verdiği hazzı hicbir erkek veremez bence.
ben de yazacaktim boyle ama hadi hamilelikten iyice abartti denilmesin diye yazmadim.:))
Annelik iste bu.

Siz neden doğurdunuz bu yavruyu? Eşiniz mi zorladı?

Siz çocuğunuzu sadece dogurmussunuz anne hicbir zaman olamamissiniz. Bence de birakin babasinda kalsın. Sizin gibi birinden ne kadar uzak o kadar iyi.

Dilerim ki o çocuğun canini yaktiginiz her anin bedelini ödersiniz.

Siz çocuğunuzu sadece dogurmussunuz anne hicbir zaman olamamissiniz. Bence de birakin babasinda kalsın. Sizin gibi birinden ne kadar uzak o kadar iyi.

Dilerim ki o çocuğun canini yaktiginiz her anin bedelini ödersiniz.
Kesinlikle katiliyotlrum. Cok sinirlerim bozuldu konuyu okuyunca. Icimden istemsizce kufurler savruldu. Lanet olsun. Sizin gibiler yuzunden isyan etme noktasindayim yemin ediyorum. Koca manyaklarii !!! 2 gun kocasiz dayanamiyolar Allah im sabir ver bana delirecem

Konu sahibi surekli evladini terketneyecegini sadece uzakta sehirde yasayacagini soyluyor... maalesef henuz 7 yasindaki cocuga uzaktan annelik yapilabilecek bi teknoloji cikmadi... cocugun dustugunde yarasini sarabikecek misin bi yeri incindiginde opebilecek misin hasta oldugunda koynunda uyutabilecek misin? Her gun saclsrini tarayip opup okuluna yolcu edebilecek misin? Eeee uzaktan uzaga annelik olmuyo... ben 27 yasindayim evlendim uzak bi sehre gittim es durumuyla... hala her gece annemi ozluyorum onu opmeyi istiyorum kokusunu ariyorum... gerci siz bosverin ya sevdiginiz adama gosterirsiniz butun ilginizi... o cocuk ananeyle dedeyle uyurken siz sevdiginiz adamla uyursunuz... o koskoca bi cocuk olmus artik... asil sizin ihtiyaciniz var ilgiye sefkate...

Yazik yavrucaga cok uzuldum, baska bir adam icin yanina almadigi bir anneye sahip olacak.geceleri onu opup satilip yatiracak bir annesi olmayak.Hayata bir sifir yenik baslayacak.Adamin biri icin cocugunu terketmek .yazik cok yazik.

Konu sahibi yeter artik goruyorsun iste istedigin tarzda yorum yapan yok, bi tane vardi o da gercek dusuncelerimi dalga mi gecti bilmiyorum zaten cevap verdigin de yok kapattir su konunu, okudukca icim daha cok eziliyor cocugun icin okumak istemiyorum ama okumadan da gecemiyorum belki tek bi guzel laf edersin oglun icin diye ama yok yok.. Kapattir lutfen artik ya

Terk etmek bedensel değildir durumu ironikleştiriyorsunuz. Her gün yanında olupta ne yanlız çocuklar var. Algılamanız kapalı olursa söylenenler de yanlış yöne çekilmesi de anormal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…