Hayatımın en zor kararını vermek zorundayım yardıma ihtiyacım var :(((

bunları yapınca çocuk yara almaz zannediyorsunuz herhalde!
bunlar ne zaman yapılır? mecburiyet varsa! az zararla atlatılmak için!
buradaki mecburiyet nerede???
bu bir tercihtir!
bir adam ve 7 yaş çocuk arasında!
Gerçek yaşam bu hayal dünyası değil insanlar tercihler yapar yara alan yaşamlar dolu hayatta. Önemli olan çocuğun ne kadar az yara ile bu dönemleri atlatması. Bir ilişki bitmişse bitmiştir. Önemli olan doğruyu bulmak buda ne size ne bize düşer bayan bir profosyonel den yardım alıyormuş onun eşliğinde gerekeni yapacaktır

okadar cok sey yazmak istiyorumki ama yazmicam degmez
cocuga cok üzüldüm :KK43:
ve nolur ama nolur sevgilinizden hamile kalip bi masum yavrucak daha getirmeyin dünyaya zira oda ayni duruma düsmesin
yazik cok yazik

Ben şahsen çocuğun anne tarafından büyütülmesi gerektiğine inanmıyorum. Ne kadar çok insan tarafından büyütülürse o kadar iyi. Yoksa burdaki gibi tek tip insanlar oluyorlar işte.

Gerçek yaşam bu hayal dünyası değil insanlar tercihler yapar yara alan yaşamlar dolu hayatta. Önemli olan çocuğun ne kadar az yara ile bu dönemleri atlatması. Bir ilişki bitmişse bitmiştir. Önemli olan doğruyu bulmak buda ne size ne bize düşer bayan bir profosyonel den yardım alıyormuş onun eşliğinde gerekeni yapacaktır
Konu sahibi buraya kendisi konu acti kendisi fikir istedi.
burada yapilan da fikir beyani.
size dusmez demek yersiz bu durumda hem de bir baska uye tarafindan.
konunun sorumlulugu konu sahibinde.dilerse kapattirir dilerse de sessizce okumaya devam eder.

Ben şahsen çocuğun anne tarafından büyütülmesi gerektiğine inanmıyorum. Ne kadar çok insan tarafından büyütülürse o kadar iyi. Yoksa burdaki gibi tek tip insanlar oluyorlar işte.
Enteresan bir bakış açısı..
Anne tarafından değilde hangi pekçok insan tarafından büyütülmeli merak ettim.
Baba velayeti alınca 5 tane bakıcı tutsa mesela,bu mu demek istediğiniz?
Anne tutsa 3-5 bakıcı neden olmuyor?:KK51:

Hiçbir yorumu okumadım ama evladını bi erkekle es değer tutup kıyaslama yapabiliyorsan git ya git evlen... gerekirse bi annenin hayatı olmasın ama evladinin kokusu yanında olsun. Neyse ....

Üzgünüm ama bu dünyaya çocuk getirdiysen özel hayatın diye bir kavramıda hayatındandan çıkarmak zorundasın.çocukların varsa özel hayatın diye bir lükse sahip olamazsın.gerçek bir anneysen önce evladının geleceğini düşünüp ondan sonra kararlar almalısın ne olursa olsun onun sana ihtiyacı var yaşarken anne ilgisinden anne şefkatinden mahrum edemezsin ama o adamın sevgisi daha ağır basıyorsa oyavrucağa acırım evlat bu başka bişey değil canım kanım olan yavrularımla bir adamı seçim konusu bile yapmam

çocuk diye yanıp tutuşuyoruz biz burda 1 buçuk yıldır, lütfen yapmayın. kimse evlattan ayrılmaya değmez. Acısını çeken bilir tabi, Allah kimseye bebek hasreti yaşatmasın. ama kolayca olan şeyler kıymetsiz oluyor tabi. Eşime bakıyorum da sürekli ailesini tutan bir insan olarak ondan bile soğudum çok. aynı yastığa baş koyduğum eşim bile yeri geliyor boşa emek vermişim diyorsunuz. hiç bir şey yaşamadığınız sevgilinize nasıl güveniyorsunuz ??? çacuktan ayrı kalmak pahasına. beraber yaşayın çocukla, evlenin bu hakkınız elbette. ama orta da lütfen çocuk bırakmayın.

Ne yuvası ne dayağı başta kendi annem babam boşanırsanız çocuğu ikinize de vermeyiz zaten biz bu yaşa getirdik biz büyütürüz diyorlar fakat ben istemiyorum annesi ya da babası yerine onlarla yaşamasını

ne kadar pasif bir annesiniz. çocuğunuz için sürekli başkalarının onun için verdiği kararlardan söz ediyorsunuz. yok annem babam size vermeyiz dedi, yok eski eşim çocuğumu yanıma almama izin vermez... işinize de böylesi geliyor galiba.

Allah'ın takdirinden sual sorulmaz ama evladının kıymetini bilenlere anne-baba olmayı nasip etsin Rabbim... Sokaklarda küçücük çocuklar içim acıyor görünce... Bir erkek için evladındna vazgeçen anne... Kimiside evlat sahibi olmak için çabalayıp duruyor.
Böyleleride insanın sinirlerini bozuyorlar.

Pessssss
Ben ikilem falan göremedim
Bir tarafta evlat diğer tarafta elin adamı....
Bunlar kıyaslanamaz bile...
Size değil de başka bir erkekle kıyaslanan o mimik çocuğa acırım ben...
Sinirlerim tavan yaptı resmen...

Evet çocuğumun babasıyla oturup konuşabiliyoruz illaki dayak kadın cinayeti olmazsa tatmin olmuyor musunuz ki konuşabilmemiz zorunuza gidiyor bitmiş gitmiş aramızdaki herşey yıllar önce herneyse O insan oğluma bana ait olduğu için değer veriyor ve bunu hissediyorum fakat bizimle yaşaması söz konusu değil..[/QU
hemen ''biz'' olmuşsunuz, oğlunuz çemberin dışarda kalmış, yazık

ne kadar pasif bir annesiniz. çocuğunuz için sürekli başkalarının onun için verdiği kararlardan söz ediyorsunuz. yok annem babam size vermeyiz dedi, yok eski eşim çocuğumu yanıma almama izin vermez... işinize de böylesi geliyor galiba.

ben bütün bunların bahane olduğunu düşünüyorum.bir anne buraya bu konuyu bile açmamalıydı.önce çocuğum demeliydi.böyle bir konuda hiç tanımadığı kadınlardan fikir istemek bile abes.

X