Hayatımın en zor kararını vermek zorundayım yardıma ihtiyacım var :(((

sizin bu zamana kadar çoktan eşinizden boşanıp yeni bir hayat kurup yavrunuzla birlikte bir yaşam sürmeniz gerekiyordu..

çocuğum için evliliği devam ettirdim diyorsunuz; şimdi boşanınca çocuğun psikolojisi ne olacak ?? ilerki günlerde yeni bir evlilik olacak çocuğun psikolojisi yine yerlerde...

bir de anlamadığım halen boşanmadığınız için evlisiniz, eşiniz sizin başka birini sevdiğinizi biliyor buna bir şey demiyor ve sizde bunun adı medeniyet oluyor..
ben medeniyetsiz mişim..

Diş tedavim için kızımı anneme bıraktım.Ağrım olduğu için dönemedim almaya .Gece 04:30 a kadar döndüm durdum.Sabah ilk işim kızımı almak oldu.Niye mi anlattım belki biraz annelik duygularınız kabarır da önce evladınızı düşünürsünüz.
Birde boşanma olmadan hayatımın aşkı felan denilmesi çirkin ve itici.
Bu arada medeniyet bu şekildeyse ben medeni değilim arkadaş.Hatta cilalı taşdevrinden kalmayım.

ilk evliliğiniz görücü usulümüydü? hiç sevilmediniz mi?

Keske cocuk yapmasaydin be güzelim, her sucu ailene atmissinda ama cocuk yapmayada annen veya baban zorlamamistir, bunu sen istemissindir.
Yani yazik o cocuga.
Hani cocugun olmasa istersen bin kere evlen bin kere bosan kime ne ??? Ne oluyorsa aaahhhh bu dünyanin en degerli ve en masum meleklerine oluyor. Sen orda yeni esinle mutlu mesut hayatini sürerken, o senin seciminle dünyaya gelmis cocuk ne problemlerle bogusacak.
Ne olursa olsun, hic kimse bir annenin yerini tutamaz. kim bakarsa baksin, o senin kokunu ve yoklugunu hep hissedecek.
Vallahi, yemin ediyorum, oysa cocugumda yok, ama icim ciizzzzz ediyor her cocuklu ailelerin ayrilislarini duyunca.
Kalbim daraliyor, keske korunsaydin ve ilk önce evliligini oturtsaydin.Madem zoraki evlendirdiler ( ki sucu ailene atiyorsun ) gercekten emin oldugunda dogursaydin.
Senin hatanin günahini ne yazikki, senin dünyaya getirdigin sucsuz evladin ömür boyu cekecek. Yaziklar olsun. cok üzüldüm cocuguna....sanada yeni hayatinda mutluluklar dilerim.
Ha ben senin yerinde olsam, o kizini, sende oglunu yaniniza alip cok güzel " Patchwork Family " tarzi yasamaya calisirdim ama yavrumu annesiz birakmazdim.

Ben bir anneyim ve öncelikli evladım gelir başlarım böyle aşka meşke evladım benim yanımda olacak o kadarrrr.. tavsip edilecek bir durum değill..çalışırım ayaklarımın üstünde dururum ve oğlum her akşam benimle olacak ve her hafta sonuu..

bence de konu sahibinin boşanmadan bulduğu sevgilisi çocuğunu kabul etmiyor ama konu sahibi tepki alınca lafı değiştirmelere başladı

bir arkadaşın dediği gibi burda yorum yapanların bir çoğu bende dahil henüz anne bile değil yazık ben küçücük çocuğa üzüldüm

aynen öyle.
istese dağları deler.
ama adam çok baskı yapıyodur,kesinlikle istemem diyordur.
sen de oğlundna vazgeç diyordur vs. vs. kendi çocuğu yanında olmayınca kadının çocuğunu nasıl kabullensin.
insanoğlu çiğsüt emmiştir işte böyle.
o yüzden bu kadar kendini kaptırmayacaksın elin adamına.orda dur haddini bil diyeceksin.
ne diyelim aklı başına gelir umarım.
burada sitem yapıp bahaneler üretmesin,sanal alem tanımayız etmeyiz.
ama evladının küçücük yüreğine yıllarca kanayacak bir yara açacak.
eşinden boşansa bile aynı şehirde yaşamanın bir yolunu bulmalı,evladını yanına almalı ve babası ile de düzenli olarak görüştürmeli.
bunlara kafa yorsun aşk meşk diyeceğine.

Evli bi kadin olarak esini aldatiyosun, ahlaksizlik bu forumda sevilmez konu actiysan gogus gereceksin buna.

Cocugun kimde kalacagina babasi ya da senin ailen degil mahkeme karar verir. Kocani aldatmaya devam etme ki yaptigin ortaya cikarsa delil kanit toplamasinlar dava icin. Kotu hayat velayeti kaptirma sebebi olur

aynen bir annenin düşüneceği şey aşk meşk olamaz evladı olmalı , hayatının aşkıymış pehh

hay sen çok yaşa,kağıt üstünde evli mi evli başkasıyla birlikteliği düşünüyor ki sevgili zaten.

evet bu yönde aleyhinde delil bulunursa asla vermezler çocuğu ona.
riske attığı şeylere bak.
umarım aynı evde filan yaşayıp görgü tanığı filan yapmamışlardır etraflarında.

çocuğunu da yanına alsan

Estfrllah. Yeni anneyim diyelim.

Son zamanlarda hep bunu düşünüyorum, uzmanların aksine kızımla uyuyorum gece o kücücük bedene sarılmanın verdiği hazzı hicbir erkek veremez bence.
kesinlikle katılıyorum.. o deli gibi aşık olarak evlendiğim eşime sarılmak bile, kızıma sarılarak yattığım zamanki mutluluğu huzuru vermiyor veremez..
Allah kızınızı size bağışlasın, hiç ayrılmayın

Aminnn Rabbim hepimizin evlatlarını korusun, bizlere bağışlasın

Estfrllah. Yeni anneyim diyelim.

Son zamanlarda hep bunu düşünüyorum, uzmanların aksine kızımla uyuyorum gece o kücücük bedene sarılmanın verdiği hazzı hicbir erkek veremez bence.

İşte Cennet sizin gibi annelerin ayaklarının altında... Allah yavrunuzu size bağışlasın. Ben 28 yaşındayım, bekarım. Çok net diyorum annem için dünyayı yıkarım. Neden, çünkü benim annem eline bir avuç çekirdek verilse onu cebine koyup getirip bize yedirmiş insan. Evlatlar da biliyor sağlam ana babanın kıymetini. Ben konu sahibinin oğlunun ilerde annesini kabulleneceğini düşünmüyorum.

Eder, annesi sonucta. İcindeki eksiklik hicbir zaman kapanmayacak belki ama annesi olduğu gerceğini de değiştirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…