Hayatımın en zor kararı..boşanma

Bunu farketmeniz güzel, boşanmaya razı olması çok büyük bir nimet bunu değerlendirin. Henüz gençsiniz hayatınızı yoluna koyarsınız. Mesleğini sormamın nedeni ailen üniversite okuyan kızlarını nasıl verdi?
Benim eşim beni istemeye geldiklerinde çalışmıyordu, işten yeni ayrılmıştı ama ben çalışıyordum. Ailem verdi çünkü ben istiyordum eşim de boş duracak çalışmayacak biri değildi. Aileler bu konuda hassas oluyor.

Kesinlikle şimdiye kadar olan kısma "iyi ki"demedigime göre bundan sonra da bi mucize beklemek boşa ümit.oldugu gibi kabul edip yoluma bakacağım.ki ben de böyle olmasını istiyorum zaten.sadece duruşma günü yaklaştıkça kafamda binbir ihtimal belirdi bunların da normal olduğunu düşünüyorum

Her insan gibi konfor alanından çıkmanın verdiği kaygı var. Normal bir süreç ama şu cümleniz önemli "adliyeden çıkar çıkmaz pişman oldum"
Vazgeçmeyin, bilinmezlik size kaygı veriyor ama dünyanın sonu değil. Hep derim ana babasının olduramadığını biz eş olarak olduramayız. İnanılmaz bir sömürü ve haklarınızın hiçe sayılma durumu var. Yapmayın. Yıllarca istismar edilmişsiniz, psikolojik, fizyolojik,cinsel... Hazır o da tamam demişken bırakın gitsin geride. Hayal bile edemeyeceğiniz güzel günler var belkide önünüzde bilemezsiniz.

Yarın imza atmiş olacağım.üstümden yük kalkacagina eminim

Kızım bu hayatını gerçekten anlamda karartmış adama mı merhamet besliyorsun.sebat edip hepsini okudum çok da güzel anlatmışsın.merhamet edeceğine öfkeden yanında duramaman lazım bu adamın.bu herifler nasıl aile kuruyor diye şaşırıp kalıyoruz ya aynı senin gibi kadınlar sayesinde işte.tamam kendini düşünmeyen bir sürü kadın var ama bu aşağılık heriflere aile kurma ve düzenli seks yapma lüksü veriyorsunuz ya yanarım yanarım da ona yanarım.

İnanın tüm bunları kendime yıllarca söyledim kendimle yıllarca konustum.bana artık bu adam altın tepsiyle de sunulsa yüzüne bakmam dedim.yaptiklarini affedemedim.bosanma gününu her gece hayal ettim.sonrasinda neler yapacağımı her gece tasarladım.ama bu nasıl bı his ne denir buna bilmiyorum tam o an geldiğinde insanın beyni bile oyun oynuyor sanki.kotu ihtimalleri sıralıyor.gozune hep mutlu cocuklu aileler takılıyor algıda seçici oluyorsun karar verme mekanizman çöküyor.yahu ben 6senedir haykırıyorum boşanacagim diye en az 20kez boşanmak için annemlere gittim.ama iş ciddiye binince gerçekten içinden çıkılamaz şeyler dusunuluyo.ben de baska birinin konusu olsa bu konu herkes gibi düşünüp konusurdum belki de ama öznesi olmak gerçekten farklı.beni anladığıniz için empati yaptığınız için teşekkür ederim.ben gidip yarın boşanacağım.içim rahat bir şekilde.bile isteye kimsenin etkisi altında kalmadan.burda taşlansam dahi iyi geldi bu kadar farklı pencerelerden bakmak.herkese teşekkür ederim

Bir bağımlı asla düzelmez kendinizi kandırmayın. Yumuşar gibi olduğunuz zaman aklınıza şu sahne gelsin ; eşiniz ot çöp eroin artık ne kullanıyorsa bunları içerken veya çekerken çocuğunuz görsün ister miydiniz ? Mobilyalara sinen tozu evin havasına karışan o ot kokusunu evlatlariniz koklasin ister misiniz ?

Bu adam sizden genç kızlığınızı çalmış, şimdi çocuklarınızdan çocukluklarını çalmasına müsade etmeyin. Evde huzursuz bir ortam, kavga gürültü varsa sürekli şiddet gösteren bir baba o çocukların küçücük bedenlerinde yaşadıkları korkuyu düşünün ve boşanın.

Teşekkür ederim vakit ayırıp okuduğunuz için,zaten vermiş olduğum kararım kesinleşti ötesini verisini dusunmeden yarın gidip imza atacağım

Haklısınız ben çocuklarımdan sorumluyum onun ebeveyni olmayacağım merhametten maraz doğar

Anlayabiliyorum sizi, öznesi olmak çok çok farklı.
Boşanmanın hemen akabinde destek alın bu da önemli.
Boşanmış aile çocuklarıyla çok çalıştım hala da çalışıyorum, tabi çocuklarla çalışırken annelerle de görüşmelerim oluyor. Çoğu sizinle aynı şeyleri hissetmiş kişiler. Yani anlattıklarınız çok uzak gelmedi bana.
Beyniniz oyun oynuyor çünkü yaşanan en kötü şey bile belirsizlikten iyi geliyor ona.
Kurban psikolojisi diyoruz biz buna.
Çocuklarınız için ama en başta kendiniz için yarın vazgeçmeyin lütfen. Buradan da haber verin bize.

İmza atmazsınız siz. Çünkü belli ki sizin de psikolojiniz çok bozuk. Atsanız bile bu saçma merhamet dediğiniz avallık ile gider bir benzeri koca bulursunuz. Önce kendinizi düzeltin

elalemin adamına acıdığınız kadar kendinize acımamışsınız üzüldüm tedavı edemezsiniz o adamı o adam olmaz 12 sene de olmayan 1 sene de olmaz 16 yaşındada biliyormuşsun madde kullandığını ne oldu değişen şey ne ? insanlar değişmez doğum kontrol falan dikkat edin ard arda 2 çoçuk onlarada günah yani.

Mutlaka haber vereceğim,destek almayı da ihmal etmeyeceğim hem kendim hem çocuklar için ayrı ayrı,artık çok daha huzurluyum teşekkür ederim size ve sizin vesilenizle yorum yapan herkese

Bunu okuyunca 16 yasimda benim de manipulatif ilk askim geldi aklima. Ne kadar benzer ozellikleri var… canim annem “sorunlu aile sorunlu cocuk yetistirir” derdi hep. O yuzden ne olursa olsun aile cok onemli… cok uzucu. Coktan ayrilmaniz gerekirdi. Hala cok gencsiniz umarim bunu basarirsiniz.

Bir dönem ben de maruz kalmıştım.gerçekten sen sen olmaktan çıkıyorsun.resmen hipnotize oluyorsun.beynini kandıramıyorsun yine gerçeklerin farkındasın ama nedense bir türlü o cendereden çıkacak adımı atamıyorsun.konu sahibinin şanssızlığı ailenin duruma el atacak kadar baskın olmaması.biraz uğraşsalar kurtarırlardı kızı 2 çocuk olmadan.beni de kendimden geçtiğim bir dönem beni çok seven bir arkadaşım kurtarmıştı.ailesi çok sinik davranmış nedense.

Aile olanları biliyor mu? bu da bir soru işareti. Bence ailesine mutlu bir imaj çizmiş konu sahibi.
Dedim ya kurban psikolojisi... Çok farklı ,zorlu bir yol.

Aile olanları biliyor mu? bu da bir soru işareti. Bence ailesine mutlu bir imaj çizmiş konu sahibi.
Dedim ya kurban psikolojisi... Çok farklı ,zorlu bir yol.
Aynı şehide değilse anlamamış olabilirler.ama aynı şehirdeyse bence sorumsuzluk.anlaşıliyor illaki.hiç mi adam gibi birşeyler sormuyor kızına.benim annem en ufak bir gelişmeyi fark eder halimden tavrımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…