Test mi yaptırıyorsunuz her hafta, idrar saç örneği mi topluyorsunuz nasıl eminsiniz bundan? Aklama paklamayı geçmiş sizinki. Evlenince 1 ayda bıraktığı maddeyi merak ettim. Burada kaç üye konu açtı eşi bağımlı olan. Yazın onlar da bilsin mucize bırakma yöntemini.
Listenin bir tarafında pislik leş istismar psikolojik şiddet öfke kontrolsüzlüğü...diğer tarafta masum korunmaya muhtaç 2 bebek. Buraya yazana kadar çoktan boşanmış olmanız gerekirdi. Destan gibi yazmış da yazmışsınız. Hamileliklerinizin hepsi aaa hiç beklemiyordum nasıl oldu hay Allah şeklinde. Hep savunmasız, hep masum, hep kaçmaya kurtulmaya çalışan, hep tedavi edici olup bir de arka arkaya hamile kalmışsınız. Lütfen dürüst olun, ben bunu sevdim bilerek evlendim bilerek isteyerek çocuk yaptım deyin de rahatlayın. Ailem hop diye verdi ne demek ya? Öfke patlaması olan adam öfkesini sadece size patlatmaz artık, çocuklarınız ne güne duruyor, onlar da alsın nasibini.
Siz ne boşanırsınız ne de çocuklarım böyle bir adamın yanında büyümesini istemiyorum. Aynen şunu yapacaksınız: çocuklarım için son bir şans verdim, babasız büyümesinler, eşim söz verdi sıfırdan başlayacak, terapi alacak, tedavi görecek diye kendinizi kandıracaksınız. O masum çocuklar da korkarak sinerek babamız annemize bir şey yapmasın diye yalvararak büyüyecek. Boşanın, resmi belgesini koyun ben de size hakkınızı vereyim özür dileyeyim.