- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 36
- Konu Sahibi guzelgunler777
-
Amin insallah.. oldu tabi ama esmle evlenmeden 2sene once btmisti eski evliligimEşinden önce cinsel hayatın olmuş muydu. Çok şükür canım Allah daha iyi etsin inşallah seni de bebeğini de.
Eşinle ya da eski eşinle oral sex yaşadın mi ya da yasiyo musunuzAmin insallah.. oldu tabi ama esmle evlenmeden 2sene once btmisti eski evliligim
Ağzimda şu an için belirti yok ama su an en çok korktuğum aids. En son ilişkim 3 ay önce oldu. Şüpheli ilişkim de oydu. Şu an halsizlik bas ağrısı kirginlik mide bulantısı genital bölgemde lezyon Vat yani hepsi aids belirtisioff allahım neler olmus :/ annenle olan kısmına yorum yapmayacagım ama bence sen stres ve sıkıntıdan kusuyorsun, surekli aklına böyle seylerin gelmesinin sebebi de depresyon. senin agzında olması ıcın bir belirti var mı o kısmı anlamadım?
bence sen panikten abartıyorsun hic sanmıyorumAğzimda şu an için belirti yok ama su an en çok korktuğum aids. En son ilişkim 3 ay önce oldu. Şüpheli ilişkim de oydu. Şu an halsizlik bas ağrısı kirginlik mide bulantısı genital bölgemde lezyon Vat yani hepsi aids belirtisiakut primer hiv enfeksiyonu belirtisi yanu
genital bölgede lezyon olan herkes aids mı olacak, sende hpv var diye simdi hassastır orası lütfen baska seylere yorma.Ağzimda şu an için belirti yok ama su an en çok korktuğum aids. En son ilişkim 3 ay önce oldu. Şüpheli ilişkim de oydu. Şu an halsizlik bas ağrısı kirginlik mide bulantısı genital bölgemde lezyon Vat yani hepsi aids belirtisiakut primer hiv enfeksiyonu belirtisi yanu
Canım akut primer aids belirtileri yaz internete süre ve semptomlar hersey tutuyo. Genelde 1-6 hafta ama 3 -4 ay da sürebilir ortaya çıkmasi diyo. Ates halsizlik mide bulantısı yapar diyo genital bolgede lezyon yapar diyo kas ağrısı yapar diyo baş ağrısı yapar diyo hepsi VaRR hepsigenital bölgede lezyon olan herkes aids mı olacak, sende hpv var diye simdi hassastır orası lütfen baska seylere yorma.
Hayir hicbiriEşinle ya da eski eşinle oral sex yaşadın mi ya da yasiyo musunuzsiğil çıkınca ateş ve halsizlik oluyo mu
2 kucuk nokta idi benim gördüğüm siyah gri kahverengimsi. Sonra jiletle temizlik yaptım bi sürü oldu. 1 saat içinde hepsi bi sürü çoğaldı. Sonra daha hic artma olmadı. Buyumediler de öylece kaldı. Ama 2 Dr da hpv dedi. Elisa yaptircam yarın fırsat bulursamSakin ol bu şekilde okulunu da bitiremezsin ,bak benim bir tane konum var ,bende senin gibi korkmuştum günde tam 6 dr,gitmistim siğil demişlerdi ama et beniydi kendi kendimi tedavi ettim ben ,sonrada üşenmedim o dr,lara tek tek gittim hesap sordum
Kad8n aile sağlığı merkezleri var sanırım 153 den randevu alıyorsunuz ucretsiz tarama testleri yapıyorlar
Halsizlik,kusmanda,stresten hep
Aids testi.ide kan yoluyla yapılıyo
Eliza testi adi
Korkma mantarda olabilirsin,et benide
Diğer forumda bi kişi tıp 16 olduğunu ve siğil çıkardığını söylemişti amaBu arada Gardasil aşını hemen ve hemen ol ! başlangıcta olursan cok faydasını görürsün.Ve doktoruma sordum erkeklerde aşı olabiliyor.Söylemek zorunda değilsin tedavi olduktan sonra önlemini al için rahat etmicekse dedi.Ve illa tedaviden sonra söylücem ısrarla diyosan da aşı yaptırırsın eşine evlenince veya öncesinde olur dedi.Ayrıca aşı için ben gardasili taa kücükken cocuklarıma yaptırdım güvenilir dedi.Smear almalarına gerek yok! Kızlıgın bozulmadıgı icin rahim agzına giriş söz konusu degil tedavini olup bir an önce yaymadan lazer veya koterle yaktırırsan bi skıntı olmaz.Kötü olan cinsi rahminin içine tutunur siğil cıkarmadan bekler.Nokta nokta dagınıksa büyük iht 6 veya 11dir onunda aşısını yaptırırsan hem nüksün azalır hem de ileride illa eşime geçirdigim bütün hastalıkları tedavi olmama ragmen söylicem diyosan aşısını olur o da.Grip gibi düşün gripte semptomlar hafifken aşı olursan aşı iyileştirmez ama hafif geçirmene ve bittikten sonra o sene bir daha grip almamanı saglar.Bu ilaçın koruyulucugu net olarak 5 yıldır
Hayır bana doktor söyledi en kötüsü hpv dediAyroca biri ay hpv kadar kötü degilmiş herpes var bende de demiş.Herpes daha tehlikelidir cocukta menenjit ve ani fataliteye neden olabilir eger aktifse sezaryan gerekir ona da .Herpes sinirlere yerleşir hpv o kadar derine inmaz herpes sinirlerde oldugu için bağısıklık sisteminin onu görmesi daha güctür.
Bi kaç sefer birlikte oldum o kişiyle. Anal sex esnasında boşaldı ve oral sex de yaşadım. Ve buna 3 ay oldu.Aids için bakire olmaman tamamiyle defalarca belki onun sıvısının senin içindeki hücrelerle temas etmesi gerekiyo bu da yüzbinde bilmem kac bulası saglıyo çok zor
2 kucuk nokta idi benim gördüğüm siyah gri kahverengimsi. Sonra jiletle temizlik yaptım bi sürü oldu. 1 saat içinde hepsi bi sürü çoğaldı. Sonra daha hic artma olmadı. Buyumediler de öylece kaldı. Ama 2 Dr da hpv dedi. Elisa yaptircam yarın fırsat bulursam
Evlenmeyi çok istiyorum ama kim kabul eder ki böyle bişeyi. Evet kesinlikle yalan söyleyip gizleyemem ama kimse de istemez böyle. Hayır o hpv olduğunu bilmiyodum ama doktorlar hpv bu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?