hayatımın en zor dönemi...

Ama ilişkin yeniymis ,bu virüs varsa aids eğer çok uzun yollar sonra cikiyo diye biliyorum birkaç yıl sonra mesela 3 yıl

Sanmıyorum ya aids olduğunu
Aids in tablosu yıllar sonra ortaya çıkıyo ama ilk bulaştan sonra bi kaç ay içinde halsizlik mide bulantısı kusma baş ağrısı iştahsizlik genital lezyon yasiyosun. Yani hepsi ben de var

Canım tedavi olduktan sonra evlenmende bir mahsur yokki . Ayrıca sadece bir doktora başvurmuşsun . Başka bir doktora da git kesin teşhisi koysun diğerlerinin de dediği gibi test yapmadan teşhis koymuş doktor sana direk bakarak evet hpv demekle olur mu korkma bence bir uzmana danış. Özel hastaneye gidebilirsin.
Ama test istediğimde gerek yok yani zaten hpv sin tarzında konuştular

Aids in tablosu yıllar sonra ortaya çıkıyo ama ilk bulaştan sonra bi kaç ay içinde halsizlik mide bulantısı kusma baş ağrısı iştahsizlik genital lezyon yasiyosun. Yani hepsi ben de var

Bunlar stresten de olabilir ama,genitalde siğil olabilir belki ,ama zaten stres olunca otomatikmen istahsizsin haksızsın,sinirin ilk vurduğu yerde mide cubku

Valla artık ne olucaksa olsun bi tek ailemi düşünüyorum trk başıma yaşasam tamamen kendimi bırakıcam :KK43:

Peki bu konuyu ilişki yaşadığın arkadaşınla konuştun mu belki o sana yardımcı olabilir.
Hiç muhattap olmak istemiyorum ilerde karşıma cikmalarindan korkuyorum zaten bi kaç kişi çünkü malesef :KK43: senden kaotik diye beni suclarlar diye bile korkuyorum hiç laf söz oluşturmak istemiyorum görüşmuyorum hiç biriyle

Bunlar stresten de olabilir ama,genitalde siğil olabilir belki ,ama zaten stres olunca otomatikmen istahsizsin haksızsın,sinirin ilk vurduğu yerde mide cubku
Bugün test yaptırdim doktor çok iyi karşıladı beni antihiv antihbc negatif. Yani aids de Hepatit c de yok ve zaten hepatit b aşım da vardı. Çok fazla demir eksikliği çıktı halsizlik bas ağrısı ondandir dedi. Stres de var tabi. Ama Kanımda enfeksiyon bulgusu yok lökositlerim falan normal yani genital sigillerinin başka bi enfeksiyon olma ihtimali yok dedi onlar hpv dir dedi benim Tecrübem olsa kültür alırdım seni başka bölüme göndermezdim ama dedi dermatalojiye git hpv dna baktır burda yapılıyo bildiğim kadarıyla dedi. Cuma ya dermatoloji randevusu aldım. Üniversite hastanesine gitmem iyi oldu. İdrar tahlili idrar kültürü Mikrobiyoloji Biyokimya bütün testleri istedi. İhtimali yok ama sifilize falan bile baktiriyorum hepsinin sonucu bu hafta içinde toparlanmis olur gene uğra bana dedi çok şükür iyi insanlar da var elhamdulillah

Valla artık ne olucaksa olsun bi tek ailemi düşünüyorum trk başıma yaşasam tamamen kendimi bırakıcam :KK43:
Canım 1 günde neler değişiyor. Hem önceki aydebuz a yazdığım cevabı oku hem de şimdi yazacaklarimi. Ben de hala çok çok kötüyüm sabah sınavım vardı gidince okula zor attım kendimi tuvalette istifar ettim. Ama çok şükür çok tehlikeli bi sınavdi ama iyi geçti. Bi stajdan daha geçtiğimi öğrendim. Mezun olmaya yaklaşmış gibi hissettim bugün. Haftaya da her gün 1 er 2 ser sınavım var ama bu dediklerim bile Hemen moral oldu bana. Hayat bize de dönecek inşallah. Böyle kolay gibi yazdığıma bakma ben de çok kötüyüm. Ama napalım öldürelim mi kendimizi. Onu da düşündüm ama ilaç icsem midem çok kötü geri kusuyorum sakat kalırım iyice başa bela :) başka türlü de edemem canım acir :)

Bugün test yaptırdim doktor çok iyi karşıladı beni antihiv antihbc negatif. Yani aids de Hepatit c de yok ve zaten hepatit b aşım da vardı. Çok fazla demir eksikliği çıktı halsizlik bas ağrısı ondandir dedi. Stres de var tabi. Ama Kanımda enfeksiyon bulgusu yok lökositlerim falan normal yani genital sigillerinin başka bi enfeksiyon olma ihtimali yok dedi onlar hpv dir dedi benim Tecrübem olsa kültür alırdım seni başka bölüme göndermezdim ama dedi dermatalojiye git hpv dna baktır burda yapılıyo bildiğim kadarıyla dedi. Cuma ya dermatoloji randevusu aldım. Üniversite hastanesine gitmem iyi oldu. İdrar tahlili idrar kültürü Mikrobiyoloji Biyokimya bütün testleri istedi. İhtimali yok ama sifilize falan bile baktiriyorum hepsinin sonucu bu hafta içinde toparlanmis olur gene uğra bana dedi çok şükür iyi insanlar da var elhamdulillah

Yani şimdi hepatit virüsü yok muymuş ? Boşuna mı telaşlandın ?

Sevindim canım ben demiştim:) demirdenmiş bak zaten b.12 demir eksikliği yapar,halsizlik,başdönmesi felan...içini ferah tut daha dikkatli ol bundan sonra geçmiş olsun canım

Yani şimdi hepatit virüsü yok muymuş ? Boşuna mı telaşlandın ?
Hepatit aşım vardı zaten aids den yani hiv den supheleniyodum testte çıkmadı çok şükür ama bu test için son 3 ay cinsellik yasamaman gerek anca o zaman doğru sonuç veriyo. Çok şükür çıkmadı sonuçta. Doktor da daha endiselenmene gerek yok bundan 3 ay yeterli bi zaman dedi

Sevindim canım ben demiştim:) demirdenmiş bak zaten b.12 demir eksikliği yapar,halsizlik,başdönmesi felan...içini ferah tut daha dikkatli ol bundan sonra geçmiş olsun canım
Hiç dikkatli olamıyorum ki. Kendime hiç bakmıyorum aşırı yoruluyorum ve iştah sıfır. Yediğim de saçma sapan şeyler. Ve her an yeni bi takıntı baş gösteriyo agzımda da var mı boğazımda var mu ya kanser olursam ya şöyle olursa falan filan o kadar çok düşünce ki

Kaç yaşındasın arkadaşım?
Kınamak istemiyorum hepimiz hata yapabiliriz ama lütfen tekrar aynı yanlışlara düşmeyin.

Kaç yaşındasın arkadaşım?
Kınamak istemiyorum hepimiz hata yapabiliriz ama lütfen tekrar aynı yanlışlara düşmeyin.
23 yaşındayim bence de kınama cunku ben kinamiyorum deyip elestirdigim insanlarla aynı durumdayım şu an. Hiç bişeyi yapmam demeyeceksin 1 senede geldi bunlar benim başıma. İnsan bi anda değişebiliyor hersey bi depresyona bakıyo

Hiç dikkatli olamıyorum ki. Kendime hiç bakmıyorum aşırı yoruluyorum ve iştah sıfır. Yediğim de saçma sapan şeyler. Ve her an yeni bi takıntı baş gösteriyo agzımda da var mı boğazımda var mu ya kanser olursam ya şöyle olursa falan filan o kadar çok düşünce ki

Kendine bakmaya mecbursun ,hadi şöyle yap takıntının yerini kendine bakma takıntısı alsın

Bişeyin yok korkma

Kendine bakmaya mecbursun ,hadi şöyle yap takıntının yerini kendine bakma takıntısı alsın

Bişeyin yok korkma
Kendime bakma takıntısı mi. Nasıl bakacam ki. Aşılar ilaçlar çok pahalı tedavalar emek ve destek istiyo. Annem ise kızıp duruyo doktora gittim diye çok kızdı rezil olacakmisim tanış cikacakmis ilerde bişey olurmuş falan. Kendiliğinden geçer şu an en önemli şey kız olup olmadığın diyo. Bence sen kız değilsin diyo.

Kendime bakma takıntısı mi. Nasıl bakacam ki. Aşılar ilaçlar çok pahalı tedavalar emek ve destek istiyo. Annem ise kızıp duruyo doktora gittim diye çok kızdı rezil olacakmisim tanış cikacakmis ilerde bişey olurmuş falan. Kendiliğinden geçer şu an en önemli şey kız olup olmadığın diyo. Bence sen kız değilsin diyo.

Neden rezil olucakmissin ne soyledin anne ne ? Niye oyle soyluyoki biseydenmi suphelendi acaba?

X