- 17 Haziran 2011
- 807
- 159
-
- Konu Sahibi guzelgunler777
Sacmalama ögrendiyse ögrendi bu yasından sonra yaptıgın seni baglad tabiki ailemize ve kendimize layık seyler yapmalıyız ama bu hatanı kim cekiyo sen cekiyosun o senin annen seni anlıcaktırValla annem bugün öğrenince o an ölmeyi düşündüm çantamda 4 hap vardı içecektim öldürmez eve gidince içeyim diye vazgeçtim
Belki olanların tek iyi yani annemin mecburen de olsa maddi destek sağlayacak olması artık.... nasılsa biliyo napalımE benimde öyle oldu ki arkadaslarımdan kimse aramadı bile ailem ilk para vermedi işlem için sonra zorlaya zorlaya aldım gerekirse telefonumu da satarım iki üc haftaya daha rahat olucaksın dedigim vitaminleri al ilk herkes böyle oluyo ben yere kapandım ölmek istiyorum diye paramda yoktu beş kurus agladım her yerime dagıldı ilk herkesin öyle oluyo sonra yavas yavas işte gidiyo gibi
Hayır biz anne olucaz ve cocuklarımıza aynı hataları yapmamaları icin veya yaptıklarında nasıl bir yol izlemelerini gösterebilicegimiz için onlara daha iyi annelik yapıp daha güzel anlıcazAnne olmak bile utanç verici geliyo. Bu kadar yaptığım pislikten sonra o sorumluluk o güzel duyguyu yaşamaya hakkım yok benimbelki bu hastalık geçecek evet ama vicdan azabı utanç hep kalacak benle
Canım zaten insanı asıl üzen suçluluk duygusu. Vicdan azabı ve utanç.İyi de agdadan bulaşanda var havuzdan kapanda var cocuguna tırnagımdan geçiren de var bunlar benim bizzat bildigim kişiler onlar napsın .Niyeymiş bi kac sivilce gibi bişey icin mi gecicek bir yıl en fazla bak buraya yazıyorum sonra gelip gülücez
Bu arada koterde iz kaliyo lazere git asetik asit sıkıp diptekilere bakıp yaksınlarBelki olanların tek iyi yani annemin mecburen de olsa maddi destek sağlayacak olması artık.... nasılsa biliyo napalım
Hicbisey yoktu hamile kaldim sigil cikti.. ikindefa yaktrdm hamileyken gecer dedi doktor yakimca ama gecmedi inadina çoğaldı..kuzenimde de cikmisti hamileyken. Dogumda yakıldı onunkiler benmkiler dogumdan snraNaptin peki neler oldu nasıl atlattin hamile kalmadan önce geçmiş miydi hamile kalınca mi alevlendi
Evet ama iyi bişey yapacağım zaman bile bi atkadasin doğum gününe gideceğim zaman bile bi organizasyona gideceğim zaman bile ders calismaya gideceğim zaman bile atamalarda tercih yaparken bile hiç bişeye izin vermeyecekler Jersey onların dediği gibi olacakSacmalama ögrendiyse ögrendi bu yasından sonra yaptıgın seni baglad tabiki ailemize ve kendimize layık seyler yapmalıyız ama bu hatanı kim cekiyo sen cekiyosun o senin annen seni anlıcaktır
Ama ben annemi uzup ona bu utancı yasattigim için Allah da bana aynilarini yaşatacakHayır biz anne olucaz ve cocuklarımıza aynı hataları yapmamaları icin veya yaptıklarında nasıl bir yol izlemelerini gösterebilicegimiz için onlara daha iyi annelik yapıp daha güzel anlıcaz
Şu an oyalama tedavisi verdiler 2 hafta sonra gel bakalım dediler nolacak bilmiyorum dediklerini not edicemBu arada koterde iz kaliyo lazere git asetik asit sıkıp diptekilere bakıp yaksınlar
Peki şu an nasılsın bebeğine geçti mi ilk hamileligin miydiHicbisey yoktu hamile kaldim sigil cikti.. ikindefa yaktrdm hamileyken gecer dedi doktor yakimca ama gecmedi inadina çoğaldı..kuzenimde de cikmisti hamileyken. Dogumda yakıldı onunkiler benmkiler dogumdan snra
Ya zateb evlenince eşime bile bulasacak diye çok üzülüyorum ki evlenmeden kimseyle birlikte olup kimsenin günahı na girmem artık asla. Allah saptirmasin inşallah ya RabbimBenimde kendimden midem bulandı tek sen yaşamadın yalnız degilsin ama bir daha aynı hatayı yapmıcam temiz bir sayfa actım evlenene kadar isterse karşımdaki ölsün istesin terk etsin o seivyede bişey yaşamıcaö inş
Evet ilk hamileligimdi bebegime geçmemesi icin sezeryan oldu doğumum .suan iyiyim sukur. Ama lutfen sunu bilin ki cinsel yolla bulasmiyo sadece..pia binwc kulkanimi da tetiklioPeki şu an nasılsın bebeğine geçti mi ilk hamileligin miydi
Brnm kızlık zarıma kadar yakildi hamileyken ama inanin zor dayandim o ignenin acisina kollarimi isirdim dayanabilmek icin... Allahimmmm vermesn kmseye...Bu arada acilen Gardasil aşını ol cok acil hemde bak bakire oldugum icin rahim agzında yok suan şimdiden ası ol koru kendini hemen aşı nüksleri azaltıyo ve aşıdan sonra siğil bitince tekrar etmiyo
Ben hamileydim ve her sigil teker teker uyuşturuldu yani belki 20 defa igne yedim... komple bayilt beni dayanamiyorum dedm ama hamileydim iste...Ayrıca ignenin acısınıda hissetmek istmeyosanız doktordan önce eczaneden uyusturucu krem sürüp gidersiniz onu da hadi hissetmezsiniz