hayatımın en zor dönemi...

Niye öyle yaptı ki acaba ya normalde hamilelerde kriyo yapılıyo zaten bi de dogurunca zaten hamilelerde gidiyo siğil herkes öyle yazmıs o resmen işkence yani
Doğumdan sonra gitmiyo benimkilerin buyumesi durdu ama gitmemişti...hala bi iki tane var yaktirmam lazm ama gidemedim

Evet ilk hamileligimdi bebegime geçmemesi icin sezeryan oldu doğumum .suan iyiyim sukur. Ama lutfen sunu bilin ki cinsel yolla bulasmiyo sadece..pia binwc kulkanimi da tetiklio
Evet ama Bulaştıktan sonra doktorlar bile sadece cinsel ilişki diyo diğer şeyler kabul edilmiyo diyo ama ben internette senin dediğin gibi kişiler okudum. Doktorun yüzüne yalan söyler belki insan ama internette kimliği saklı tanımadığı kisilere niye yalan söylesin

Bu arada acilen Gardasil aşını ol cok acil hemde bak bakire oldugum icin rahim agzında yok suan şimdiden ası ol koru kendini hemen aşı nüksleri azaltıyo ve aşıdan sonra siğil bitince tekrar etmiyo
Canım doktorlara bişey denmiyo ki test istedim diye demedikleri kalmadı zateb benden önce de bi tanesi hamile ve çocuğunun normal bi kiloda olmadığını düşünen kadını bi azarladi ki göreceksin. Bana internet doktorlugu yapma diye bağırdı ve bu özelde ki doktor düşün yani.

Ayrıca ignenin acısınıda hissetmek istmeyosanız doktordan önce eczaneden uyusturucu krem sürüp gidersiniz onu da hadi hissetmezsiniz
Benimkiler Şu an çok küçük siyah ben gibi sadece biri birazcık büyük onunla da ben oynamıştım. Bu boyutta tefavi olursam sıkıntı yaşamam inşallah ama yaşam tarzım ve stres cogaltip büyütecek galiba

Canım bi çok faktör etkiliyor işte virüs tipi de önemli ondandir. Zaten bu hastalıkta sorun bu
Öyle ama tip16 veya 18 rahim içine yerleşip sinsice bekliyo diye biliyorum zararsız tipi varsa o siğil cıkartır eger nokta nokta seklinde dagınıksa tip 6 demişti büyük iht doktorum

Keske kurtulabilseydim hamileligimde bu sigillerden... maddi yonu onemli degil ama bebegime dogal yollardan kavusabisleydm keske...
Herseyde bi hayır vardır benim gibi hataların olsaydı keşke demene hak verirdim ama su an bebegine en iyi şekilde bakıp hayırlısı boyleymis diyeceksin. Normal doğumda zarar goren bebek olmuyo mu ? Gecen gun bi hastamin kolu iptaldi ve doğum hatası dedi

Sezeryan oldu ama saglikli cok sukur hatta suan kuduruyo uyumadi daha :)) bikac tane daha kaldi . Gidemedim bebegime yalnz bakiyorum esim calisio vs.. tez zamanda sunlari da defediyim insallah

Ben doktora gittigimde dedmki bisi var seyimde burusuk buruşuk guldk ikimizde... bakti neyse bana bagrdi sigil bu kizim dedi cok eslilikten olir dedi... gynrken bana bak kizim diyemezsn bana bu 1. 2.si de ben evliyim ve auan gdip hakknda suc duyurusunda bulunup bana cok eslilik vs diyerek psikolojimi bozup kendimden yada esimin benden suohelenmesine sebep oldun desem yakarim seni dedim doktor zirt pirt aradi beni durumumu ogrenmek icin aonunda dedm arayp durma maksat haddini bildirmekti ve bildirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…