hayatımın en zor dönemi...

canım cahil bir insan olsan anlıyacam ama sende tıp eğitimi alıyorsun..tüm bu bahsettiğin hastalıkların okulda ayrıntılarıyla öğretilmiş olması gerekiyor sana..artıl bir silkelen kendine gel..şu an önceliğin okulun olsun..bir an evvel mezun olmaya bak..okul stresini bilirim ben stresten 46kiloya düşmüştüm mezuniyet aşamasında..bir an evvel bitir ve rahata er..yakında yeni atama yapılır ona yetişmeye çalış..yeni bir hayat kur kendine..tedavini de ol ama bundan sonra tedbirli davran..kimseye de güvenme..içini rahatlatması için söyleyim..geçenlerde burada yine hpvle ilgili bir konu vardı..orda birisi yazmıştı..kızı 4-5 yaşlarında..kullandığı tuvaletten hpv kapmıştı.ben mezun olalı 10 yılı geçti..senin kadar teze değil bilgilerim..ama aç bak ders notlarını..detayıyla anlatmıştır hocaların bu hastalıkları..

ensestin, aile ici tecavüzün, aldatmanın, fuhuşun en cok goruldugu sehirlerin o mesru muhabbetlerin yaşandıgı dini bütün(!) şehirler oldugunu da biliyorsunuzdur herhalde.
Gayrimesrudan kastı da ne anlamıyorum ki. Bişey demek istemiş ama tepki alırım diye üstü kapalı söylemiş korkmadan açıkça yazsın da anlayalim

asıl Allah EN merhametlidir, siz kimsiniz de merhametsiz azap bilmem ne diye fetva verir gibi konusuyorsunuz.
Evet profilinde güzel bi islam ailesi temalı resim var ama Fatiha suresinden bi haber galiba. Pişman olmasam buraya bu kadar yazıp üzülmem gider hayatıma devam ederim di mi. Ayrıca o hataları ne şartlarda yaptığımı bilmeden böyle konusabilmesi de ayrı bi ironi. Kinamayin başınıza gelmeden ölmeyeceksiniz! Den gayret alarak bu insanın beni olabildiğince kınama sini dibine kadar eleştirmesini falan istiyorum hem Günahımi alsın hem de biseylerin azabini da o da çeksin. Kendi mantığı da buraya çıkıyo zira

Teşekkür ederim ablacim ben diş hekimliği öğrencisiyim çok detaylı islemedik ama bilgim var biraz evet. Mezun olmaya çalışmak evet inan ki çok çok stresli geçiyo şu an halimi görsen acirsin mesajı zor yazıyorum her yerim ağrıyo ateş içindeyim midem bulanip duruyo ve hala ders çalışmam lazım sabah da kalkıp okula gidiyorum 7 de aksama kadar staj

bende dişhekimiyim o yollardan geçtim anlıyorum seni..tüm o stajlar finaller hastalar..çoğu bitmiş azı kalmış sık dişini biraz daha..zaten bu mesleğe girdiysen stress hayatından hiç eksik olmayacak alışmaya çalış..bir an evvel mezun olup atanmata bak..

neden bu kadar karalar bagladın ?
sen sağlıkcısın
bilmen gerekir
her hpv kapan kanser olmaz ki
bi suru kişi hpv alır ama bağısıklığı yener tedavi olur

Ah işte bi mezun olabilsem hayirlisiyla okul mahvetti beni. Evet her zaman stres olacak bu meslekte ama öğrencilikten daha rahat olduğunu söylüyo bitiren. Dualarini bekliyorum ablacim

neden bu kadar karalar bagladın ?
sen sağlıkcısın
bilmen gerekir
her hpv kapan kanser olmaz ki
bi suru kişi hpv alır ama bağısıklığı yener tedavi olur
Bu aralar çok stresli falan olduğum için ve hastalık değil kapma olayım beni psikolojik olarak daha mahvettigi için böyle oldum sanırım. Bi de üstüne olan annemle olayla r falan. Gelecekte bulastirma korkusu da çok kafamı yoran bişey. İnşallah toparlarim yakın zamanda

stres seni tetikliyor olmasın hasta olmayabilirsin
sürekli hastayım hastayım diye düşünmek hastalığa davet çıkarmak olur

stres seni tetikliyor olmasın hasta olmayabilirsin
sürekli hastayım hastayım diye düşünmek hastalığa davet çıkarmak olur
Yok aksine hastayım hastayım diye düşünmüyorum ayakta kalıp okula gitmeye ders calismaya çalışıyorum ama gerçekten çok kötü başım ağrıyo midem bulaniyo aşırı Halsizim atesliyim falan. Demiştim yukarda doktora gittim diye. Kanımda ve idrar testinde enfeksiyon bulgusu yok. Hpv kanda ve idrarda bulgu vermezmis ama zaten ateş kusma halsizlik mide bulantısı falan da yapmıyomus yani. Hpv ve aşırı anemi dışında çok şükür bariz bilinen bi hastalığım yok bu da dediğin gibi herseyin stres ve yorgunluk kaynaklı olduginu gösteriyo lütfen bana dua edin

inşallah hpv filan değilsindir hayırlısıyla iyileşirsin kısa zamanda
test yaptılar mı hpvden eminsin

inşallah hpv filan değilsindir hayırlısıyla iyileşirsin kısa zamanda
test yaptılar mı hpvden eminsin
Özel hpv testi yapılmadı ama zaten 2 jinekolog da ilk bakısta hpv dedi sonra belki çok düşük bi ihtimal başka bi enfeksiyondur ama o zaman yakın zamanda geçer falan dedi. Ve benimkiler geçmedi. Son gittiğim enfeksiyon hastaliklari doktoru da bi sürü tahlil istedi Kanımda enfeksiyon bulgusu yok. Başka bi enfeksiyon olsaydı kanda bulgu verirdi sen hpv sin dedi. Zaten kaç gün oldu gecmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…