- 3 Şubat 2018
- 6.635
- 25.381
- 548
- 28
O konuda aynı düşünüyoruz zaten. Evli taraftır sorumlu olan.Hukuki olarak suçu yok ama. Ahlaksız diyebiliriz, yanlış yolda diyebiliriz ama suçlu diyemeyiz. Evli insan hakim olacak kendine.
Karısı kadından dava açıp tazminat koparabilir mi ?Herşey bir tarafa diyelim ki adamın biri geldi seninle ilişki yaşadı sevgili oldunuz sonra evli çıktı karısı gitti sana dava açtı 300-500 bin tazminatı kopardı gitti onu kocasıyla yedi. 3 sene sonra aynı adam geldi benimle ilişki yaşadı karısı bastı aynı senaryo baştan oynandı falan. Bunu meslek haline getirecek insanlar var.
Yok artık koparamaz. Eskiden oluyormuş diyorlar şu an mümkün değil.Karısı kadından dava açıp tazminat koparabilir mi ?
Aslında bir yandan da iyi bişeymiş, böylelikle hiç kimse gidip evli biriyle beraber olmaz.Yok artık koparamaz. Eskiden oluyormuş diyorlar şu an mümkün değil.
Kısa bir zaman öncesine kadar varmış bu uygulama, sizce insanlar evli biriyle birlikte olmaya son 4-5 senede mi başladı?Aslında bir yandan da iyi bişeymiş, böylelikle hiç kimse gidip evli biriyle beraber olmaz.
Yoo evvelden beri vardı ama en azından hep yapsın Hemde cezasını ceksinKısa bir zaman öncesine kadar varmış bu uygulama, sizce insanlar evli biriyle birlikte olmaya son 4-5 senede mi başladı?
Cıks çok saçmaYoo evvelden beri vardı ama en azından hep yapsın Hemde cezasını ceksin
Bana göre değil . Ne yapsan da önüne geçemeyeceksin zaten, en azından cezasını ödesinler hem kadın hemde erkek.Cıks çok saçma
Ayrıca sessiz kalıp otur aktan sa onları dava ederek belki yüzleri kızarır ve yaptığı şeyin igrenc bir şey olduğunu anlar yüzleri kızarır.Cıks çok saçma
Sonra kocasının sevgilisinden koparttığı tazminatı kocasıyla yiyen bir sürü kadın türer. Sadakat sorumluluğu imzayı atan insandadır. Sorumluluk sahibi olmayan herhangi birine ceza kesemezsiniz.Bana göre değil . Ne yapsan da önüne geçemeyeceksin zaten, en azından cezasını ödesinler hem kadın hemde erkek.
Fantazi diye evli adamla sevişmeyi de normal görelim oldu olacak.
Çok zorlama artık bence bu kadarı.
Kanunen yaptırımın eşe olması doğru olan ama evli adamlarla birlikte olan kadınların ahlak, etik adına ne dersek birlikte olduğu erkekten hiçbir farkı yok.
Evli adamla birlikte olmayı özellikle istemeyi fantazi olarak değerlendirebilmek o kadını masumlastırmaya çalışmaktan başka birşey değil bence.
Biz burada evli biriyle birlikte olan kadınlara hiç kizmayalim o zaman. Fantazisi bu demek ki kadıncağızların.
Bu cevabımı son yazılanlara istinaden tekrardan paylaşacağım. Aynı şeyleri tekrarlamaktan yıldım gerçekten.Ben zaten yaptığının etik olmadığını, doğru bulmadığımı söyledim. Tecavüz diye suçlamak için kesin ve net bir biçimde zorla yaptığını hatırlamam lazım ve benim hatırladığım tek şey beni öpüşüne karşılık verdiğim. Ben alkollüyken libidom arttı ve o an yanaştım diyelim yinede yapmaması gerekirdi. Hep bunu söyledim, yine tekrarlıyorum. Adama toz kondurmama durumum yok ki.. Kendimide suçluyorum. Hesap edip öyle içmem gerekirdi. Böyle sonuçlanabileceğini aklımın ucundan bile geçirmezdim. Maalesef her zaman doğru davranamıyoruz.
Bu cevabımı son yazılanlara istinaden tekrardan paylaşacağım. Aynı şeyleri tekrarlamaktan yıldım gerçekten.
Peki bu adamla tek mi gidip içtiniz?Bu cevabımı son yazılanlara istinaden tekrardan paylaşacağım. Aynı şeyleri tekrarlamaktan yıldım gerçekten.
bunca yıldır marjinal olamadık ya bu sitede.Evli adamla birlikte olmayı özellikle istemeyi fantazi olarak değerlendirebilmek o kadını masumlastırmaya çalışmaktan başka birşey değil bence.
Biz burada evli biriyle birlikte olan kadınlara hiç kizmayalim o zaman. Fantazisi bu demek ki kadıncağızların.
ay anma şunun adını.banlanıyoruz sayesindeBelki matrusqa diye bir üyenin yaptığı gibi kocanla beraber oldum diye kadina nispet yapanlar içindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?