- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.741
- 198
Yok avukat çok iyi biriydi çok fazla parada almadı diye hatırlıyorum. Sadece görümcemin yaşadıkları çok zordu gerçekten kadını normal iş arkadaşı olarak tanıştırıyor adam evine davet ediyor falan. Avukat bunlardan dolayı çok yardımcı olmuştu ve para konusunda da diğerlerine göre az istedi diye anlatmıştı görümcem.Avukatı davayı almak için göz boyamak istemiştir
Değişik bu kadar sarhoş olup bunları yaşamak iş bakın benceKızlar merhaba,
Konuya nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum.
6 aydır çalıştığım bir iş var. Patronum 35 yaşlarında genç biri ve evli.
Biz bu zamana kadar iş dışında en ufak bir flörtleşme, yakınlaşma vs. yaşamadık. Aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası.
İş yemeğine gittik ve yemek alkollüydü. Benim yeni kullanmaya başladığım bir ilaç yüzünden alkol direncim tahminimden çok fazla düşmüş ama ben bunu o geceyi tecrübe edene kadar tabiki bilmiyordum.
Yemekten sonra beni evime bırakmak için arabasına bindiğimi hatırlıyorum, sonra sabah gözlerimi açtığımda aynı yatakdaydık. Geceden parça parça çok az şey var hafızamda.
O günden sonra resmen ölü taklidi yapıyorum. Benimle konuşmaya çalıştı, başımdan savdım. Olay hiç yaşanmamış gibi davranıyorum.
Bir miktar borcum var ve ülkenin durumu ortada.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Daha önceki sevgililerimden birinin evli olduğunu öğrendim diye gözünün yaşına bakmadan sepetledim. Asla böyle bir duruma düşmek istemezdim.
Kendimi berbat hissediyorum, maddi durumdan dolayı işide bırakıp gidemiyorum.
Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor, fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Konu sahibi de bu senaryonun olabilecegini düşündüğünden esip gurlemiyor olabilir
Düzenli cinsel hayatı olmayan insan neden doğum kontrol hapı kullansın ki?
Hem doğum kontrol hapı kullanıyorum regl düzenlesin diye hem de ertesi gün hapını aldım. O yönden akılsızlık etmedim.
Belki matrusqa diye bir üyenin yaptığı gibi kocanla beraber oldum diye kadina nispet yapanlar içindirYok avukat çok iyi biriydi çok fazla parada almadı diye hatırlıyorum. Sadece görümcemin yaşadıkları çok zordu gerçekten kadını normal iş arkadaşı olarak tanıştırıyor adam evine davet ediyor falan. Avukat bunlardan dolayı çok yardımcı olmuştu ve para konusunda da diğerlerine göre az istedi diye anlatmıştı görümcem.
AmaKudrAlobar 2016 da kaldırıldığını söyledi eğer öyleyse görümcem de 2013-14 de boşandı.
Yoo iyi ki değişmiş bence. Suistimale çok açık bir yasaymış.
Fantazi diye evli adamla sevişmeyi de normal görelim oldu olacak.tabiki iyi ki değişmiş bence çok saçma sapan bir yasa.
burdaki kadınlar başka kafalarda ama evli adamla birlikte olan bir kadının suçunun oldugunu düşünmüyorum ben. hayır çünkü kadının en basitinden fantazisi özellikle evli adamlarla yatmak da olabilir? karşıdakine zorla bişe yapmıyosa bu durum tamamen adamın sorumluluğundadır evli olan odur.
İşte, her şeye rağmen adam pek sağlam gelmedi bana. Kadın sarhoş olmasa tamam. Ama sarhoş işte. Hepimiz canımızın her istediğini yapmıyoruz ayıkken. Sarhoşken ise yapasımız gelebiliyor pek tabii. İşte buna hesaba katarak durmalıydı zannımca.Öyle. Sarhoştum geceyi hatırlamıyorum olayı var ama sarhoştum ne yaptığımı bilmiyordum diye bir şey yok yani.
İş yemeğine alkollü bir mekana gidilmiş. Belli bir standarttadır burası.
Patron konu sahibini sarhoş haliyle karga tulumba mekandan çıkarıp patates çuvalı gibi arka koltuğa atıp direkt eve sürmemiştir herhalde.
Birileri illa ki "velovis sen nasıl gideceksin, biz bırakalım" demiştir. Patron "ben bırakayım" demiş. Konu sahibi tamam demiş.
Arabada da "eğlenceli bir geceydi, devam mı etsek" tadında bir muhabbet dönmüştür. Nereye gidileceği konuşulmuştur. Adam "Benim x yerdeki eve gidelim" demiştir, konu sahibi tamam deyip ailesine söyleyeceği bahaneye kadar düşünmüştür. Böyle böyle 500 tane diyalog geçmiştir aralarında.
Ertesi sabah hatırlamıyor olman o gece adama göz koymadığın, sevişmeyi istemediğin, o an bunu planlamadığın anlamına gelmiyor yani. Adam da konu sahibine göz koymuş. Belki çok önceden belki o gece.
Sabah konu sahibinin tavrını görünce de şok olmuştur büyük ihtimalle "e bu dün gece böyle değildi" diye.
Nasılı pek kalmamış. Bu Türk erkeklerine elini verirsen gövdeni kaparlar. En ufak bir yakınlığa büyük yılışıklıkla karşılık veren tipler bunlar.Tecavüz olması için saldırması,kavga dövüş falan olması gerekmiyor.
Ilacla yada maddeyle de kadınlara bu tarz saldırılar oluyor. Kadın gidip şikayet etse ona sen madde almışsın, sen ilk öpmüşsün diyip yollayacaklar mi tabiki hayır.
Eğer olay bu şekilde ise ortada adamı aklayacak hicbir durum yok.
Zaten konu sahibi de bunu sorgulamıyor, nasıl davranmaliyim diye soruyor
Herşey bir tarafa diyelim ki adamın biri geldi seninle ilişki yaşadı sevgili oldunuz sonra evli çıktı karısı gitti sana dava açtı 300-500 bin tazminatı kopardı gitti onu kocasıyla yedi. 3 sene sonra aynı adam geldi benimle ilişki yaşadı karısı bastı aynı senaryo baştan oynandı falan. Bunu meslek haline getirecek insanlar var.tabiki iyi ki değişmiş bence çok saçma sapan bir yasa.
burdaki kadınlar başka kafalarda ama evli adamla birlikte olan bir kadının suçunun oldugunu düşünmüyorum ben. hayır çünkü kadının en basitinden fantazisi özellikle evli adamlarla yatmak da olabilir? karşıdakine zorla bişe yapmıyosa bu durum tamamen adamın sorumluluğundadır evli olan odur.
Fantezi dediğimiz şeyler normal değildir ki zaten. Normal olsa adı fantezi olmaz.Fantazi diye evli adamla sevişmeyi de normal görelim oldu olacak.
Çok zorlama artık bence bu kadarı.
Kanunen yaptırımın eşe olması doğru olan ama evli adamlarla birlikte olan kadınların ahlak, etik adına ne dersek birlikte olduğu erkekten hiçbir farkı yok.
Evli adamla birlikte olmayı özellikle istemeyi fantazi olarak değerlendirebilmek o kadını masumlastırmaya çalışmaktan başka birşey değil bence.Fantezi dediğimiz şeyler normal değildir ki zaten. Normal olsa adı fantezi olmaz.
Ama var öyle insanlar. İster fantezi de ister bağ kurulmayan ilişki yaşamak istemeleri de ama bir takım kadınlar evli erkeklerle olmaktan hoşlanıyor. Aynı şekilde evli kadınlarla olmaktan hoşlanan erkekler de var. Bunu inkar etmek mevzuya suç unsuru katmayacağı gibi kabul etmek de masumlaştırmaz. Var böyle insanlar ne yapalım?Evli adamla birlikte olmayı özellikle istemeyi fantazi olarak değerlendirebilmek o kadını masumlastırmaya çalışmakta başka birşey değil bence.
Biz burada evli biriyle birlikte olan kadınlara hiç kizmayalim o zaman. Fantazisi bu demek ki kadıncağızların.
Zaten konu sahibinin tepkileri normal değil. Konunun hicbir bolumu normal değil.Ya burada tecavüz sayılır demişler de kadın baygın, kendini bilmeyecek bir durumda olsa ya da taşkınlık yapsa, garip davransa, kafası o kadar gitmiş olsa ertesi gün iş arkadaşları "nasıl oldun" diye sorarlardı. Ya da biri çıkıp "sen de dötü başı iyi dağıttın he ehehe" falan derdi. Herkes normal davranmış.
Davranışları normalse patronu da bilemez ki kadının kafasının ne durumda olduğunu. Adam kadını kaçırmamış sonuçta.
Var olmaları ayrı, bunu kadın belki fantazi olarak evli adamla birlikte oluyor onun hiçbir suçu yok, suç evli olan tarafta diye çok normal birşeymiş gibi dile getirmek başka birşey.Ama var öyle insanlar. İster fantezi de ister bağ kurulmayan ilişki yaşamak istemeleri de ama bir takım kadınlar evli erkeklerle olmaktan hoşlanıyor. Aynı şekilde evli kadınlarla olmaktan hoşlanan erkekler de var. Bunu inkar etmek mevzuya suç unsuru katmayacağı gibi kabul etmek de masumlaştırmaz. Var böyle insanlar ne yapalım?
Hukuki olarak suçu yok ama. Ahlaksız diyebiliriz, yanlış yolda diyebiliriz ama suçlu diyemeyiz. Evli insan hakim olacak kendine.Var olmaları ayrı, bunu kadın belki fantazi olarak evli adamla birlikte oluyor onun hiçbir suçu yok, suç evli olan tarafta diye çok normal birşeymiş gibi dile getirmek başka birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?