HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Avukatı davayı almak için göz boyamak istemiştir
Yok avukat çok iyi biriydi çok fazla parada almadı diye hatırlıyorum. Sadece görümcemin yaşadıkları çok zordu gerçekten kadını normal iş arkadaşı olarak tanıştırıyor adam evine davet ediyor falan. Avukat bunlardan dolayı çok yardımcı olmuştu ve para konusunda da diğerlerine göre az istedi diye anlatmıştı görümcem.

Ama KudrAlobar 2016 da kaldırıldığını söyledi eğer öyleyse görümcem de 2013-14 de boşandı.

Değişik bu kadar sarhoş olup bunları yaşamak iş bakın bence

Konu sahibi de bu senaryonun olabilecegini düşündüğünden esip gurlemiyor olabilir

Ya burada tecavüz sayılır demişler de kadın baygın, kendini bilmeyecek bir durumda olsa ya da taşkınlık yapsa, garip davransa, kafası o kadar gitmiş olsa ertesi gün iş arkadaşları "nasıl oldun" diye sorarlardı. Ya da biri çıkıp "sen de dötü başı iyi dağıttın he ehehe" falan derdi. Herkes normal davranmış.
Davranışları normalse patronu da bilemez ki kadının kafasının ne durumda olduğunu. Adam kadını kaçırmamış sonuçta.

Belki matrusqa diye bir üyenin yaptığı gibi kocanla beraber oldum diye kadina nispet yapanlar içindir

Yoo iyi ki değişmiş bence. Suistimale çok açık bir yasaymış.

tabiki iyi ki değişmiş bence çok saçma sapan bir yasa.

burdaki kadınlar başka kafalarda ama evli adamla birlikte olan bir kadının suçunun oldugunu düşünmüyorum ben. hayır çünkü kadının en basitinden fantazisi özellikle evli adamlarla yatmak da olabilir? karşıdakine zorla bişe yapmıyosa bu durum tamamen adamın sorumluluğundadır evli olan odur.

Fantazi diye evli adamla sevişmeyi de normal görelim oldu olacak.
Çok zorlama artık bence bu kadarı.

Kanunen yaptırımın eşe olması doğru olan ama evli adamlarla birlikte olan kadınların ahlak, etik adına ne dersek birlikte olduğu erkekten hiçbir farkı yok.

İşte, her şeye rağmen adam pek sağlam gelmedi bana. Kadın sarhoş olmasa tamam. Ama sarhoş işte. Hepimiz canımızın her istediğini yapmıyoruz ayıkken. Sarhoşken ise yapasımız gelebiliyor pek tabii. İşte buna hesaba katarak durmalıydı zannımca.
Mesela hafif gevşemişken kış günü ırmağa atlamak istemiştim. Normal zamanda yapmam, aklımdan geçirsem bile yapmam. Ama o haldeyken yapasım vardı, neyse ki tutmuştu arkadaşım.

Nasılı pek kalmamış. Bu Türk erkeklerine elini verirsen gövdeni kaparlar. En ufak bir yakınlığa büyük yılışıklıkla karşılık veren tipler bunlar. Adam tekrarlamak isteyecektir büyük ihtimalle.

Herşey bir tarafa diyelim ki adamın biri geldi seninle ilişki yaşadı sevgili oldunuz sonra evli çıktı karısı gitti sana dava açtı 300-500 bin tazminatı kopardı gitti onu kocasıyla yedi. 3 sene sonra aynı adam geldi benimle ilişki yaşadı karısı bastı aynı senaryo baştan oynandı falan. Bunu meslek haline getirecek insanlar var.

Fantezi dediğimiz şeyler normal değildir ki zaten. Normal olsa adı fantezi olmaz.

Bana hiç inandırıcı gelmedi o kadar sarhoş oldum hiç aklımdan geçmeyen birinin yatağında açmadım gözümü bunca yıl :) Hani deseniz çekici geliyordu ama evli diye kendimi tutuyordum sarhoş olunca saldım ipleri olan oldu anlayacağım da. Alkol insana asla yapmam dediğiniz şeyi yaptırmıyor.Aldığınız alkol değil başka bir şey ise onu bilemiyorum deneyimlemedim.
Hadi diyelim doğru siz kendinizde değilken birlikte oldunuz.EE bunun adı tecavüz.Tecavüzcünüzle aynı işyerinde mi çalışacaksınız onu ve yaşananları yok sayarak,görmezden gelerek ...Bunun için haklısın diye onay veremeyeceğim.Adam bekarda olsa durum değişmezdi benim için.Ne farkeder ki ha evli biri tacavüz etmiş ha bekar biri...

Fantezi dediğimiz şeyler normal değildir ki zaten. Normal olsa adı fantezi olmaz.
Evli adamla birlikte olmayı özellikle istemeyi fantazi olarak değerlendirebilmek o kadını masumlastırmaya çalışmaktan başka birşey değil bence.
Biz burada evli biriyle birlikte olan kadınlara hiç kizmayalim o zaman. Fantazisi bu demek ki kadıncağızların.

Ama var öyle insanlar. İster fantezi de ister bağ kurulmayan ilişki yaşamak istemeleri de ama bir takım kadınlar evli erkeklerle olmaktan hoşlanıyor. Aynı şekilde evli kadınlarla olmaktan hoşlanan erkekler de var. Bunu inkar etmek mevzuya suç unsuru katmayacağı gibi kabul etmek de masumlaştırmaz. Var böyle insanlar ne yapalım?

Yahu evli erkek fantazisi olsa istediği birşey olsa
Neden gelsin buraya yazsın
Hayatımın hatası desin
İnsanlardan hakaret duymayı mı seviyor hakaret duyma fantazisi mi var

Zaten konu sahibinin tepkileri normal değil. Konunun hicbir bolumu normal değil.
Kadin o kadar sarhossa adama atlasa bile adam delikanli biri olsa yapmaz boyle birseyi. ki hem de calisani sabah kendine gelince kıyamette koparabilir bunu göze almamali. Ama adam tam bir srfsz. Firsati kacirmamis. Ki bundan sonra devamini mutlaka isteyecektir.
Ama kadın da adamin evinde kalkiyor hic birsey hatırlamıyor ,noluyor yahu falan demeden dus alip is yemegindeki kıyafetleriyle ise gidiyor. o kadar içip suur gittikten sonra uyanıp ise gitmek buyuk olay ben o kadar sarhos olsam ki uyku ilaci da kullanmis öğlene kadar kalkamam mesela ama bunlar uyanip kahvalti bile düşünüyor.
Konunun neresinden tutsan elinde kaliyor zaten o yuzden cok ta irdelememek lazim aslinda

Var olmaları ayrı, bunu kadın belki fantazi olarak evli adamla birlikte oluyor onun hiçbir suçu yok, suç evli olan tarafta diye çok normal birşeymiş gibi dile getirmek başka birşey.

Var olmaları ayrı, bunu kadın belki fantazi olarak evli adamla birlikte oluyor onun hiçbir suçu yok, suç evli olan tarafta diye çok normal birşeymiş gibi dile getirmek başka birşey.
Hukuki olarak suçu yok ama. Ahlaksız diyebiliriz, yanlış yolda diyebiliriz ama suçlu diyemeyiz. Evli insan hakim olacak kendine.

Yani şimdi şunu anlamadım iş yemeği siz çok sarhoş oldunuz diğerleri nerede?
Patron sizi eve bırakıyorsa diğerlerini niye bırakmıyor?
Patronum iş arkadaşımı evine bıraksa ben derim hazır gidiyorsunuz beni de atıverin
Patronla hiçbir şey düşünülmüyorsa flört felan niye adama küfür felan etmiyor da sevişiyorsun?
Yatak kimin yatağı?
Patronun karısı aramıyor mu demiyor mu sen nerdesin lo?
Dizi gibi bir hikaye olmuş azıcık kurgu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…