• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Herşey bir tarafa diyelim ki adamın biri geldi seninle ilişki yaşadı sevgili oldunuz sonra evli çıktı karısı gitti sana dava açtı 300-500 bin tazminatı kopardı gitti onu kocasıyla yedi. 3 sene sonra aynı adam geldi benimle ilişki yaşadı karısı bastı aynı senaryo baştan oynandı falan. Bunu meslek haline getirecek insanlar var.
Karısı kadından dava açıp tazminat koparabilir mi ?

Benim aklıma yatmayan konuda söyle.. Aldığınız ilaçlardan dolayı alkol almamanız gerktiğinide bilmiyorsunuz farzedelim ok. Kendinizi kaybedecek kadar içtiniz bunada ok. O kafayla sabah nasıl yataktan kalkabildiniz komalık olmanız gerekmezmiydi. Hadi onuda geçtim kendi rızanız olmadan biri size dokundu nasıl sessiz kalabildiniz.. Kendinizde söylediniz belki fitili ateşleyen taraf sizsinizdir. tam hatırlamıyorum dediniz çünki.bence hatayı kendinizde aramalısınız ben patronunuzun sizden faydalandığını düşünmüyorım.

Bana göre değil . Ne yapsan da önüne geçemeyeceksin zaten, en azından cezasını ödesinler hem kadın hemde erkek.
Sonra kocasının sevgilisinden koparttığı tazminatı kocasıyla yiyen bir sürü kadın türer. Sadakat sorumluluğu imzayı atan insandadır. Sorumluluk sahibi olmayan herhangi birine ceza kesemezsiniz.

Fantazi diye evli adamla sevişmeyi de normal görelim oldu olacak.
Çok zorlama artık bence bu kadarı.

Kanunen yaptırımın eşe olması doğru olan ama evli adamlarla birlikte olan kadınların ahlak, etik adına ne dersek birlikte olduğu erkekten hiçbir farkı yok.

siz normal görün demiyorum ki. ama bunu yapan kadın normal görebilir. gayet de bundan zevk alabilir. ahlak ve etik dediğiniz şeyin bu forumda defalarca söyledim bunu (pedofili, zoofili, ensest vb sapkınlığa giden durumlar hariç) tek bir doğrusu olamaz. ama size doğru gelmek zorunda değil tabi ki. o yüzden yasa olması saçma bence bunu demek istiyorum.

Evli adamla birlikte olmayı özellikle istemeyi fantazi olarak değerlendirebilmek o kadını masumlastırmaya çalışmaktan başka birşey değil bence.
Biz burada evli biriyle birlikte olan kadınlara hiç kizmayalim o zaman. Fantazisi bu demek ki kadıncağızların.

ya bu olayı masumlaştırmaya falan çalışmıyorum. böyle insanlar var. eş değiştiren insnalar da yok mu? var. karşılıklı rızayla yapılan fantaziler bunlar herkes istediği yerden bakabilir. ama yasalaştırılabilir değil işte.

Ben zaten yaptığının etik olmadığını, doğru bulmadığımı söyledim. Tecavüz diye suçlamak için kesin ve net bir biçimde zorla yaptığını hatırlamam lazım ve benim hatırladığım tek şey beni öpüşüne karşılık verdiğim. Ben alkollüyken libidom arttı ve o an yanaştım diyelim yinede yapmaması gerekirdi. Hep bunu söyledim, yine tekrarlıyorum. Adama toz kondurmama durumum yok ki.. Kendimide suçluyorum. Hesap edip öyle içmem gerekirdi. Böyle sonuçlanabileceğini aklımın ucundan bile geçirmezdim. Maalesef her zaman doğru davranamıyoruz.
Bu cevabımı son yazılanlara istinaden tekrardan paylaşacağım. Aynı şeyleri tekrarlamaktan yıldım gerçekten.

Bu cevabımı son yazılanlara istinaden tekrardan paylaşacağım. Aynı şeyleri tekrarlamaktan yıldım gerçekten.

sizin bunu fantazi olarak gördüğünüzü asla söylemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın. bence zaten sizde bir suç yok. yasa olmasıyla alakalı görüşümü yazdım farklı yönlere çekilmesin şimdi.

Peki bu adamla tek mi gidip içtiniz?
Başkaları varsa neden sizi eve bırakmak istedi?
Sizi öpmüşse demek ki kafasında varmış böyle bişey kızı bırakayım da film arabada kopsun diye düşünmüş olabilir.
Sabah kalkıp size ne dedi?
Sonrasında nasıl davrandı?

Evli adamla birlikte olmayı özellikle istemeyi fantazi olarak değerlendirebilmek o kadını masumlastırmaya çalışmaktan başka birşey değil bence.
Biz burada evli biriyle birlikte olan kadınlara hiç kizmayalim o zaman. Fantazisi bu demek ki kadıncağızların.
bunca yıldır marjinal olamadık ya bu sitede. :KK45: :KK45:

Back
X